10 karácsonyi klasszikus azonnali közvetítéshez

Avatar Gadam | 2020.12.06. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

Karácsonyi film streaming a tévében
Afrika Stúdió / Shutterstock

Évről évre új karácsonyi filmek szédítő tömbje kerül közvetítésre, de semmi sem ragadja meg az ünnepi időszak melegét, mint a klasszikusok. Szerencsére a következő klasszikus karácsonyi filmeket streamelheti most!

Csajok Toylandben

Az óvodai rím, amely ihlette a cselekményt Csajok Toylandben alapvetően nonszensz, és valójában nem sok köze van a karácsonyhoz.

Ennek ellenére a játékalapú sztori Laurel és Hardy (1934), valamint Annette Funicello (1961) változatai családbarát vígjátékot tartalmaznak, amely ünnepi kedvenceivé tette őket. A felnőttek csodálkoznak a bizarr történetmesélésen és a szürreális képeken, míg a gyerekek élvezik az ostoba karaktereket.

Az 1934-es verzió (más néven A fa katonák márciusa) továbbít Amazon Prime, ingyenes hirdetésekkel Tubi és Plútó TV, és szabadon tovább Hoopla sok helyi könyvtáron keresztül.

Az 1961-es verziót itt nézheti meg Disney +.

Otthon egyedül

A vágy, hogy karácsonykor egyedül maradjon, meglehetősen egyetemes, és mindezt a 8 éves Kevin McCallister (Macaulay Culkin) akarja, amikor külvárosi otthonát elárasztja hangos, kellemetlen nagycsaládja.

Természetesen, miután véletlenül otthagyta, amikor egész családja nyaralni megy, megkönnyebbülése hamarosan rettegéssé válik. Nem csak magának kell vigyáznia, hanem Kevinnek is meg kell küzdenie egy betörővel (Joe Pesci és Daniel Stern), akik megpróbálnak betörni a házába.

Otthon egyedül pofonon átívelő erőszak felvonulása, amely valódi betörőket sokszor megölne. De ez is édes és ostoba, és a mozi minden idők egyik legnagyszerűbb gyermekszínészi előadását tartalmazza.

Streamelhetsz Otthon egyedül tovább Disney +.

Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt

Jim Carrey mániás energiájába került, hogy Dr. Seuss rosszkedvű, zöld, karácsonyi utálatú élővilágát sikeresen megörökítse élő cselekvésben. Ez a változat végül az 1966-os animációs tévés különlegesség élén állt Boris Karloff főszereplésével.

Carrey valóban beleveti magát a szerepbe. Miközben összeesküvésbe veszi a karácsony szabotálását Whoville egészséges faluban, az öreg Grinch szíve az ünnepi hangulatnak köszönhetően végül három méretre nő. A Grinch ezen változata azonban továbbra is furcsa és elkeserítő, még azután is, hogy átkarolta a karácsonyt. Ezt a kilter nélküli energiát értékelik az idők során.

Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt streaming tovább Netflix.

Ez egy csodálatos élet

Talán az első film, amely karácsonyi nézettségként hagyta magát, Frank Capra 1946-os meséjében James Stewart elkeseredett bankárként George Bailey-ként szerepel. Miután megmutatta, milyen lenne a világ nélküle, Bailey arra gondol, hogy ledobja magát egy hídról.

Elég lehangolóan hangzik, de a címéhez híven Ez egy csodálatos élet a nagylelkűség és az önzetlenség ünnepe, és emlékeztet arra, hogy akkor is csodálatos, ha nehéz az élet.

Ez egy csodálatos élet streaming tovább Amazon Prime.

Csoda a 34. utcán

Valódi a Mikulás? A bíróság ebben a családi ünnepi klasszikusban dönt a kérdésről, Edmund Gwenn (aki előadásáért Oscar-díjat kapott) főszereplésével a New York City Macy áruházaként, a Santa-ként.

Ez a Mikulás azt állítja, hogy ő az eredeti cikk, és végül egy bírának mérlegelnie kell, amikor a vezetőség megpróbálja elkövetni szegény Kris Kringle-t. Néhány jószívű felnőttnek (és egy kis karácsonyi varázslatnak) köszönhetően egy kislány hite megerősödik a Mikulásban, az évszak szellemével együtt.

Csoda a 34. utcán streaming tovább Disney +.

A Muppet karácsonyi ének

Charles Dickens szeretett regényének sok-sok adaptációja közül Egy karácsonyi ének, a Muppeteket bemutató változat meglepő módon az egyik legközelebb áll a forrásanyaghoz. Bár többnyire antropomorf állatbábokból áll (és bármi is az a Gonzo), okkal klasszikus.

Michael Caine karácsonyi gyűlölködőként, Ebenezer Scrooge-ként szerepel, és gravitákat visz be a szerepbe Kermit the Frog, Miss Piggy és a többi Muppets mellett mellékszereplőkben. Lehet, hogy nem ez a legjobb a Muppet-filmek közül, de remek módszer arra, hogy megismertesse a kicsiket a karakterekkel. Az ismerős ünnepi történet tökéletes belépés furcsa kis világukba.

A Muppet karácsonyi ének streaming tovább Disney +.

Karácsonyi lidércnyomás

Egy film, amelynek címében a „rémálom” szó szerepel, nem tűnik karácsonyi kedvencnek. Ez a Tim Burton által gyártott és konceptualizált, Henry Selick rendezésében készült stop-motion animációs film azonban mind a karácsony, mind a halloween alapanyagává vált.

A cselekmény egy Jack Skellington nevű, karácsonyt kedvelő kísértetet követ. Néha macerás képei ellenére Karácsonyi lidércnyomás meleg és vidám a lényege. Danny Elfman emlékezetes dalai és Burton kreatív tervei egyesítik a nagyszerű gótokat és a vidám extrovertáltakat.

Karácsonyi lidércnyomás streaming tovább Disney +.

A bíró

Ez a sötét vígjáték, amelyben Denis Leary mint szökevény játszik főszereplő, felsőbb osztályú párral (Kevin Spacey és Judy Davis), pénztárbukás volt. Megjelenése óta azonban a nyaralás kedvence lett, köszönhetően a cinizmus és az érzelmek tökéletes egyensúlyának.

Rossz szájú és szarkasztikus, de végül magába foglalja az ünnepi időszak örömét. Kis házasságtöréssel, részegséggel és zsarolással az oldalon.

A bíró ingyen streamel tovább Hoopla sok helyi könyvtáron keresztül.

A Mikulás

Tim Allen franchise-t indított ezzel a komédiával egy morcos külvárosi apáról, aki véletlenül a Mikulás halálát okozza. Ezután varázsütésre besorozzák, hogy ő legyen az új Mikulás. Annak ellenére, hogy kissé szörnyű a felépítése, A Mikulás édes, sitcom stílusú történet.

Az elvált, karrierre összpontosító apa kénytelen megváltoztatni prioritásait és újra kapcsolatba lépni kisfiával, miközben bebizonyítja a világ számára, hogy a Mikulás továbbra is releváns. Ráadásul Tim Allen meghízik és hatalmas fehér szakállat növeszt.

A Mikulás streaming tovább Disney +.

fehér karácsony

Irving Berlin ikonikus dalának bemutatója, ebben a klasszikus musicalben Bing Crosby és Danny Kaye szerepel a hadsereg haverjaiként, akik sikeres zenei fellépést indítanak a második világháború után. Esnek egy énekes nővérpárnak is (Rosemary Clooney és Vera-Ellen).

Mind a négyen az ünnepeket a férfiak korábbi parancsnokának tulajdonában lévő vermonti fogadóban töltik. A ma is visszhangzó értékeket (a karácsonykor mindig jelen lévő hóvágy mellett) bemutató film az évad igazi szellemiségét ünnepli.

fehér karácsony streaming tovább Netflix.
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it