10 kedvenc fekete pénteki ajánlatunk az otthoni szakácsok számára

Avatar Gadam | 2020.12.06. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it


Ha reményt szeretne kötni néhány fantasztikus konyhai eszközről, alapanyagról és edényről, van ötletünk az Ön számára!

Íme 10 kedvenc hálaadás hétvégi ajánlatunk, néhány kedvenc kiskereskedőnktől, nagyoktól és kisebbektől egyaránt.

A legjobb fekete pénteki ajánlatok

Készült, a kedvenc, közvetlenül a fogyasztóknak szánt konyhai cégünk, akár 30% kedvezményt kínál az egész oldalon. Szerkesztőtársaimmal rendszeresen együtt főzünk szénacél és nonstick serpenyők. A minőség abszolút egyenértékű az All-Claddal, ha nem is jobb, ami valóban mond valamit. Nagyon ajánljuk őket. Nem nagyon értékesítenek, ezért mindenképpen itt az ideje a befektetésnek. Szemezek ez a 6 literes pot pot!

Magnus Lundstrom, az egyik a kedvenc vágódeszkám, december 2-ig 20% ​​kedvezményt kínálnak a KALKON20 kóddal.

A Fűszer Ház, egy másik kedvenc, akár 20% -os vásárlást kínál a BFCMSALE kóddal. Lapos csomagolású fűszereik kényelmesen megrendelhetők és hihetetlenül frissek. A csomagolás pedig egyszerűen gyönyörű!

Arthur király sütőipari társaság, a a liszt nagy része, amivel főzünk és a pékek mindenütt kedvelt beszállítója, rendelkezik a Vásároljon többet, mentse többet hétvégén zajló üzlet, akár 20% kedvezménnyel az alapanyagoktól kezdve a konyhai eszközökig és serpenyőkig.

Fluf, egy kanadai cég eladja a legaranyosabb gyerek ebéd táskákat és snack csomagokat. A SALEONSALE kóddal december 3-ig minden 25% kedvezménnyel jár.

Retek egy mesés főzőklub 4-14 éves gyerekeknek, és most 22 dollárt spórolhat egy 6 hónapos tagságon vagy 40 dollárt egy 12 hónapos tagságon!

Hedley és Bennett, készítsen szorgalmas, szakácshoz méltó kötényeket, amelyek évekig tartanak. Akár 30% kedvezménnyel egész héten! Nekik is van szuper aranyos gyerekkötények.

Ooni olyan csúcskategóriás otthoni pizzakemencéket gyárt, amelyek pizzéria minőségű pizzát készítenek a kertben. Most kapjon 20% kedvezményt!

Világpiac fantasztikus erőforrás olyan speciális összetevők számára, amelyeket nehéz megtalálni az üzletben vagy akár az Amazon-on. Hordoznak Guittard’s Cocoa Rouge és Droste kakaó (kettő kedvenc kakaónk, ha emlékszel!), valamint rengeteg egyéb nemzetközi és ínyenc finomság. Jelenleg a tagok 20% kedvezményt kapnak!

Sur la table rengeteg üzletet kínál az üzletükben. Ez 4 literes Staub kokóta 99 dollár.

Boldog vásárlás!


Source link


34 Views 0 Ratings Rate it