11 ajándék apró élettérrel rendelkező emberek számára – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2020.12.14. 59 Views 0 Likes 0 Ratings

59 Views 0 Ratings Rate it

Balról jobbra: azonnali fazék gyorsfőző, egy mini Keurig kávéfőző és egy áramforrás "torony" hosszabbító kábel tápellátással és USB portokkal.
Instant Pot / Keurig / Tessan

Ajándékok vásárlása korlátozott helyű otthon számára bonyolult lehet. Ez a lista egyesít néhány hasznos elemet, például a szervezeti eszközöket, szórakoztató apróságokkal, amelyek tárolásával nem fognak hangsúlyozni.

Erőteljes „torony” hub

A kicsi lakóterület általában kevesebb üzletet jelent (és túl sok bútor által elzárt üzletet). Ez áramelosztó egyetlen aljzatot 8 váltóáramú konvertálóvá alakít 4 USB porttal.

Minden aljzat úgy van elhelyezve, hogy még a nagy plug-inek is elférjenek (rád, MacBook-tulajdonosokra nézve), és a biztonság érdekében túlfeszültség-védővel rendelkezik. Ráadásul van egy 10 lábos zsinórja, ami azt jelenti, hogy végül a kanapé mögötti rejtett csatlakozóaljzat hasznos lesz. Ez egy funkcionális ajándék, amelyet biztosan értékelni fognak.

Google Chromecast

Azt gondolhatja, hogy javasoljuk a Chromecast mert szuper apró, és közvetlenül a tévé mögé illeszkedik, látótávolságból és szem elől tévesztve, miközben a tévét intelligens tévévé változtatja a streaming funkciók hozzáadásával. Ez azonban csak egy része.

Biztos, hogy a Netflix kéznél van, de sok kompakt streaming eszköz képes erre. A Chromecast egyik legmenőbb kicsi előnye, hogy TV-jét óriási digitális képkeretké alakíthatja. Azok számára, akik nem tudnak sok fényképet elhelyezni – vagy azért, mert egyszerűen nincs helyük a falnak, vagy nem akarnak gondot a bérbeadótól, ha bajillion lyukak lyukadnak ki a falakban -, a Chromecast halálosan egyszerűvé teszi a folyamatos élvezetet frissített személyes fotófolyam, lenyűgöző képek a világ minden tájáról és még sok más.

Ez az újrafelhasználható élelmiszerbolt táska készlet

Az újrafelhasználható élelmiszerek és az előállított táskák kedvezőbbek a környezetre nézve, és segítenek a barátodnak abban, hogy elkerüljék a tucatnyi műanyag zacskó felhalmozását otthonukban – ha a „kamrád” valóban a kályhád mellett van, akkor ki engedheti meg magának, hogy lemondjon a helyről a táskákról? Ez a készlet 3 darab táskával, 3 ömlesztett élelmiszertáskával és 1 nagy újrahasználható bevásárló táskával rendelkezik. Muszlinból készülnek, így könnyebben tisztíthatók, mint az újrafelhasználható műanyag zacskók.

Helytakarékos végtábla

Ez az asztal Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy használat közben kihúzhassa, és egy kanapéba vagy székbe csúsztassa, ha nagyobb alapterületre van szüksége. Oldalsó zsebet is tartalmaz magazinok, könyvek vagy táblagép számára. Tökéletes kiegészítő kis házakhoz és lakásokhoz.

Instant Pot Duo Mini

Az azonnali edények ismertek arról, hogy több különböző főzőeszközként működhetnek. Ez a mini méret könnyű kis helyen tárolni. Csak egy készülékkel joghurtot, párolt zöldségeket, pirított fűszereket, gyorsfőzési húsokat, rizst, lassú főzéseket és meleg ételeket készíthetnek.

Színváltó fénydoboz

Bármennyire is szórakoztató az ünnepi dekorációk felhelyezése, a korlátozott tárhelyű emberek nem engedhetik meg maguknak, hogy túl sok dolguk legyen az egész éven keresztüli nyomon követéshez. Ez a fénydoboz számokkal, betűkkel és szimbólumokkal érkezik, amelyek minden évszakra cserélhetők, így a „Boldog ünnepeket” néhány héttel később könnyen „Boldog Új Évet” válhat. Ezenkívül megváltoztatja a színeket, hogy megfeleljenek a többi dekorációjuknak. Tetszik az ötlet? Nézd meg további fénydobozok és hirdetőtáblák itt.

Kompakt Popcorn Maker

Ez pattogatott kukorica készítő kompaktabb, mint a legtöbb modell, de így is akár 16 csésze friss pattogatott kukorica. Nincs szükség további összetevőkre (természetesen a magon kívül), és vajmelegítő tálcát tartalmaz, ha friss vajat szeretne a pattogatott kukoricára. Még egy szórakoztató popcorn-cukrászda receptkönyve is jár hozzá.

Öntöttvas serpenyő

Öntöttvas serpenyők a végső all-in-one serpenyő. Tudnak pirítani, sütni és főzni az ételeket, és sütőben is biztonságosak. Ez segít nekik csökkenteni a konyhai rendetlenséget, és értékes helyet takaríthatnak meg a szekrényben.

Oszmán tárolás

Ez az oszmán extra helyet és megfelelő mennyiségű tárhelyet biztosít, így tökéletes az apró lakásokhoz. Öt különböző színben kapható, így találhat egyet, amely megfelel barátai terének. Ez a modell összecsukható, így könnyen tárolhatják, amikor nem használják.

Keurig K-Mini Plus kávéfőző

Ez kávéfőző minimális helyet foglal el, és tökéletes egy- vagy kettős háztartások számára. Csak 5 hüvelyk széles és 11 hüvelyk mély, így könnyen tárolható egy pult sarokban vagy szekrényben. Ez egyidejűleg akár 9 K-csésze hüvelyt is tárol.

Tejhabosító

Az, hogy barátod egy olyan kis kávéfőzőgépet ringat, mint az imént ajánlott kisgyerek K-Mini Plus, még nem jelenti azt, hogy el kell hagyniuk a szórakoztató tej alapú kávéitalokat. Ez kézi tejhabosító alig foglal helyet, és a délelőtti italok kedvesebbek lesznek.

24 különböző színben kapható, és több ezer magas besorolású. Minden ital habos cukrászsá alakítja néhány perc alatt.
Source link


59 Views 0 Ratings Rate it