13 ajándék kosárlabdát esző, élő és lélegző emberek számára – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2020.12.10. 1647 Views 0 Likes 0 Ratings

1647 Views 0 Ratings Rate it

Balról jobbra: ragyogás a sötét kosárlabdában, fehérmályva karikás kosárlabda bögre és fedett kosárlabda játék.
GlowCity / MAX’IS Creations / ESPN

Azoknak a barátoknak vagy családtagoknak, akik mindig készülnek egy játékra, és egy napot sem tölthetnek el anélkül, hogy megbeszélnék kedvenc játékosaikat, íme néhány ajándék a kosárlabda megszállottjainak.

Az ajtó karika fölött

Ha az edzőterem zárva van, és kint túl sötét van ahhoz, hogy karikákat lőjünk, ez mini karika bármikor lóg a hálószoba ajtaja felett a lövöldözéshez. Ez illeszkedik a legtöbb ajtóhoz, és a palánk törésálló, így bármennyire keményen játszhat.

Világító kosárlabda

Ez a labda LED-lámpákat használ egy rendkívül szórakoztató éjszakai játékhoz. A labda az ipar hivatalos mérete és súlya, így a szokásos módon is játszhat, kivéve a fény további előnyeit. A fények ütés-aktiváltak, és világítani fognak, mihelyt elkezd játszani.

Kosárlabda játék

Barátod ezzel otthonukba hozhatja kedvenc játéktermi tevékenységét fedett kosárlabda játék. Az elektronikus eredménytábla követi a pontokat, és az összecsukható kivitel könnyen tárolható. Nyolc játéklehetőség közül választhat egyszerre legfeljebb két játékos számára. Még órákig tartó játékidő után is nehezen fogja elhúzni a barátját.

NBA Game Ball Replika

Azok, akik szeretik a sportot, értékelni fogják ezt NBA replika. Úgy fogja érezni őket, mintha a nagy ligákban játszanának, amikor használják. Teljesen felfújva és használatra készen szállítja karácsony reggelén.

Hoop bögre

Még a reggeli kávé is versenybe fordulhat. Ez a bögre kis kerámia karikával érkezik, így barátod dobhat kockacukrot, mályvacukrot vagy bármi mást, amit csak akarnak. A 16 oz méret tökéletes gabonapelyhek és levesek számára is, így arra ösztönözheti őket, hogy egész nap játszanak ételeikkel.

A bögre karikával

Ez a túlméretes bögre mini kosárlabda karikával érkezik a gabonafélék, kekszek és pillecukrok bedobására.

3D-s lámpa

Ez futurisztikus lámpa egyedi világítást használ, hogy 3D-s kosárlabdának tűnjön. Távirányítóval és 16 színbeállítással is rendelkezik. Egyedülálló ajándék a kosárlabdát szerető barátainak vagy önmagadnak.

A Mamba mentalitás

Kobe Bryant emlékirata minden olyan kosárlabda rajongóval visszhangzik, aki felnézett a híres játékosra. A Mamba mentalitás megosztja, hogyan lett Bryant a világ egyik legjobb játékosa azáltal, hogy fizikailag és szellemileg egyaránt felkészült az egyes játékokra. Olyan embertől származik, aki szenvedélyesen tanítja a következő generációt, és ez a könyv nagyszerű ajándék a fiatal játékosok számára.

Sport vizes palack

Ez szigetelt kulacs kívülről kosárlabda mintával és párásító funkcióval rendelkezik, amely tökéletes a játék közbeni lehűléshez. A dupla vonalú falak órákig hűvösek tartják az italokat. Valószínűleg tökéletes kiegészítő a kosárlabdázók számára.

Grip erősítő edző

Kosárlabdázáskor döntő a markolat erőssége. Ez egyszerű eszköz segít a játékosoknak javítani erejüket azáltal, hogy vastag gumi ellenállást kínálnak, amely a tenyerükbe illeszkedik. Bárhová elvihető és bármikor felhasználható a bíróság javítására.

Kosárlabda karika mosoda akadályozza

Még a házimunkák is karikajátékká válhatnak. Ez ajtón túli mosodai karika van egy táskája, hogy a ruhák készen álljanak a mosásra minden alkalommal, amikor barátja gólt szerez. A legtöbb ajtóhoz illik, és a 3 láb hosszú táska rengeteg ruhát tartalmaz.

Sportos zokni

Ezek a zoknik lehetővé teszi a barátod számára, hogy a pályán és a pályán kívül is megmutassa szeretetét a sport iránt. Válasszon 26 különböző szín közül egy teljesen egyedi ajándékért. Ezek ívetámasztó és nedvességelvezető tulajdonságokat tartalmaznak, így kiválóan alkalmasak a játékmenetre.

Asztali játék

Ez könnyen összeszerelhető játék lehetővé teszi karikák lövését bárhonnan. A papír palánk és a karika tapad bármely felületen tapadókorong funkcióval, és az apró gumilabda nagyon szórakoztató játék. Ez nagyszerű (és megfizethető) harisnyatartó.

Hátizsák

Ez sport hátizsák kosárlabda szállítására tervezett külső zsebbel rendelkezik. Ez sokkal könnyebbé teszi a labda szállítását az edzőterembe és onnan vissza. Az erős kialakítás vizes palackot, cipőt, tornaruhát és még több felszerelést is tartalmazhat.
Source link


1647 Views 0 Ratings Rate it