13 NFL márkájú termék a kedvenc futballrajongód számára – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2020.12.14. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

Balról jobbra: építőelemes stadion modell, hivatalos NFL-futball és egy csapat logó fényvetítő.
FOCO / Wilson / Lite-imation

A tökéletes ajándékot keresi az életében élő emberek számára, akik tele vannak futballcsapat-szellemmel? Nos, szerencséd van! Összegyűjtöttünk 13 biztos találatot, hogy stílusosan kifejezhessük csapat büszkeségüket.

Hivatalos Wilson Labdarúgás

Ha a futballrajongó életedben még mindig nem rendelkezik eredetivel Wilson összetett futball, itt az ideje, hogy szerezzek neki egyet. Az NFL minden rajongójának abszolút alaptétele, Wilson az egyetlen hivatalos futball, amelyet az NFL történetében használtak.

Erős kompozit burkolattal és továbbfejlesztett béléssel rendelkezik, amely a tartósságot és a maximális teljesítményt nyújtja minden időjárási körülmények között. Tökéletes ajándék az ünnepekre!

Egy NFL-mez

Egy másik kötelező dolog minden futballrajongó számára a eredeti NFL Jersey. Remek ajándék az ünnepekre, mert a szezon végéig (és azon túl is) viselhetik.

Csak válassza ki a kedvenc csapatát és játékosát, és nézze meg, ahogy örömükben ugranak, miután kibontják.

NFL 100: A profi futball évszázada

Az NFL tavaly ünnepelte 100. évfordulóját, és természetesen van egy fantasztikus emlékkönyv tele van apróságokkal, fotókkal és futballtörténettel. Nem tudunk jobb ajándékot kitalálni életében a dögös focirajongónak.

Ha évtizedekkel ezelőtti statisztikákat tud elmondani, és továbbra is előszeretettel beszél kedvenc nyugdíjas játékosáról, akkor ez a könyv neki.

A csapat büszkeségének fénye

Ha a barátod szereti futballpartikat szervezni, és a beállítást minél „stadionszerűbbé” szeretné tenni, szerezd meg neki ezt a menőt Team Pride Light. Állvánnyal érkezik, 50 láb feletti fényt képes lőni, és még a lehető legjobb játékélmény érdekében is forog.

A címzett szezononként használja. Ráadásul a praktikus udvari tüskének és az állványnak köszönhetően akár az ünnepi dekoráció részeként is felállíthatják!

Stadionépület készlet

Ez nem hivatalos LEGO áru, de az építő rajongók imádni fogják a játékot ezzel FOCO NFL Stadion építőelemkészlet. Ha szereti a LEGO készleteket és foci, megtalálta a tökéletes ajándékot! Nagyszerű gyerekeknek vagy felnőtteknek. Ráadásul jól láthatják a kész terméket.

Swanky rozsdamentes acél alátétek

NFL rozsdamentes alátétek, egy tál tortilla chips-szel.
YouTheFan

Ezek rozsdamentes acél alátétek nagyon szórakoztató ajándék minden futballrajongó számára. Elegáns, egyedi és nagy teherbírású kialakítás biztosítja, hogy illeszkedjen bármilyen stílusú dekorációhoz.

Csak győződjön meg róla, hogy a kedvenc csapatukat választotta! Ezután lesznek alátétjeik, amelyek megfelelnek a márkás bögréknek, poharaknak és kancsóknak.

Csapatmárkás sörhűtő

Van-e jobb módja a foci nézésének, mint a barátok, jó ételek és italok körülvéve? Ha a barátod gyakran vesz részt ilyen összejöveteleken vagy hátsó ajtókon a játékokon, akkor ezt NFL Can Cooler csapatuk színeiben tökéletes ajándék lesz. Ez minden BYOB esemény slágerévé teszi őket!

Legfeljebb 24 kannát tud tárolni, és az egész játék során hidegen tarthatja őket, még akkor is, ha túlórára megy.

Snack sisak

Ez klassz NFL Snack sisak egy másik szórakoztató party elem. Tökéletes kiegészítője minden futballtalálkozónak, mert pont úgy néz ki, mint az igazi! A két különálló rekesz megkönnyíti a tortillák távol tartását a salsától vagy a burgonya chipset a tanyától.

Fürdőköpeny csapatszellemmel

Életed futballrajongója most NFL stílusban nyugodhat ezzel a hangulatos, bolyhos játékkal Silk Touch fürdőköpeny a Northwest Company-tól. Különböző színű, a kedvenc csapattól függően.

Hosszú és puha, és tökéletes a játék megtekintéséhez egy hideg téli napon. Természetesen viselhetik, miközben a Netflixet és a chillet is használják.

Csapat Diák

Úgy tűnik, hogy a diák hamarosan nem mennek ki a divatból, miért ne lephetné meg kedvenc focirajongóját egy olyan párral, amelyen a kedvenc csapatuk emblémája és színei szerepelnek? Ezek FOCO Sport csúszdák több mint 6000 nagyszerű véleménye van az Amazon-on.

Négy méretben is kaphatók (S, M, L és XL), így bárkinek elférnek!

Varsity Jacket

Zöld öböl Packers Varsity kabátot visel hátulról az ember.
Ultra játék

Ez Ultra Game NFL Varsity Jacket az életed stílusos futballrajongóinak szól. Ha még a nem túl alkalmi körülmények között is meg akarja mutatni a csapat büszkeségét, akkor ez a jegy! Hűvös, letisztult és kiváló minőségű anyagokból készül, ezzel nem hiányozhat.

Néhány logós ágynemű

A rajongó számára, akinek minden márkás termékkel rendelkeznie kell, ez fantasztikus Vigasztaló és színlelt készlet biztosan tetszik. Elaludhatnak és felébredhetnek kedvenc csapatuk színeiben és logójában.

Félelmetes ajándék ez az ünnepekre is, mert melegen tartja őket a téli hidegben. Hangulatos, kényelmes, és olyan méretű, hogy minden ágyhoz illeszkedjen.

Kényelmes fejhallgató

Amikor elkészíti az ünnepi ajándéklistáját, egyszerűen nem hibázhat egy vezeték nélküli fejhallgatóval. Szinte bárki használhatott párat munka közben, játék közben vagy zenét hallgatva az edzőteremben.

Ezek NFL vezeték nélküli fejhallgató a Prime Brands Group-tól tökéletesek a futballrajongók számára az életedben. Prémium sztereó hanggal, Bluetooth-tal, beépített mikrofonnal és SD-kártya behelyezéssel vannak felszerelve, így barátjának még a telefonját sem kell használnia.

Könnyűek, párnázottak és összecsukhatók a könnyű szállítás érdekében.


Ha ismeri, hogy barátja vagy családtagja hatalmas focirajongó, akkor segíthet kitalálni, mit szerezhet nekik ebben az ünnepi szezonban. Mentsd meg magad a böngészés gondját, és csak ragadj meg valamit a listából!
Source link


34 Views 0 Ratings Rate it