15 Kártya- és kockajáték-harisnyatartó – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2020.12.11. 170 Views 0 Likes 0 Ratings

170 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Játékok balról jobbra, „Love Letters”, „Sushi Go” és „Gloom”.
Z-Man Games / Gamewright / Atlas Games

Ha van társasjáték-szerelmese az életében, miért ne dobhatna el egy-két játékot a harisnyájukba ebben az évben? Rengeteg szórakoztató kocka- és kártyajáték van, amelyek tökéletes méretűek a töltelék harisnya számára.

LCR bal középső jobb kockajáték

Ha jó kockajátékot vásárol három vagy több játékos számára, Az LCR remek választás. Gyors iramú szerencsejáték, kockákkal és zsetonokkal. A kocka földje meghatározza, hogy hová kerülnek a zsetonjai, mert minden egyes dobás során átadod másoknak. Az utolsó, zsetonnal rendelkező játékos nyer.

Zombi kocka

Zombie Dice játékdarabok csomaggal.
Steve Jackson Games

A zombik népszerűségét tekintve nem meglepő, hogy rengeteg zombi témájú játék áll rendelkezésre. Ami a harisnyatartó töltelékeket illeti, a legjobb lehetőség a zombikat kedvelő barátainak számára a Zombi kocka a Steve Jackson Games-től. Remek játékcég, és ez egy szórakoztató, de egyszerű szerencsejáték. Ráadásul rengeteg szórakoztató bővítés, például Iskolabusz és Dupla funkció.

Szerelmes levél

Szerelmes levél egy olyan kártyajáték, amelyben a játékosok versenyeznek egy hercegnő szívének elnyeréséért. Kártyával kártyán a játékosok megpróbálnak romantikus leveleket küldeni a hercegnőnek, mielőtt kikerülnének a játékból. Természetesen azt is megkockáztatja, hogy levele dobásra kerül.

Sushi Go

Egy pillantás a Sushi Go kártyákra.
Játékíró

Gamewright nagyszerű kockákat és kártyajátékokat készít, és Sushi Go népszerű választás azok számára, akik élvezik a szórakoztató, gyors kártyajátékot. Pontokat kapsz a legtöbb maki tekercs elkészítéséért vagy egy teljes sashimi készlet összegyűjtésével. A kártyák minden szórakoztató sushi ételt tartalmaznak aranyos arcokkal, így a játék vonzóbb a fiatalabb játékosok számára is.

Sötétség

A név Sötétség abszolút illik ehhez a kártyajátékhoz, mert az a célod, hogy nyomorúságot okozz a játékban a nem megfelelő családnak. Minél többet szenvednek, annál nagyobb az esélye a győzelemre. A játék tele van szörnyű balesetekkel, valamint olyan boldog alkalmakkal, amelyek egyáltalán nem segítenek a győzelemben.

A szórakoztató téma mellett, ami igazán eladja a játékot, az az okos gólszerelő. A kártyák átlátszó műanyagból készülnek, és leteszik azokat a kártyák tetejére, amelyek a szerencsétlen családtagokat képviselik, megváltoztatva ezzel a boldogság pontszámukat. Ez nagyon megkönnyíti, hogy mindent összeszámoljunk a játék végén.

Bananagrammák

Bananagrams táska és csempe.
Bananagrams Store

Bár kissé úgy néz ki, mint a Scrabble a tábla nélkül, Bananagrammák más. Versenyezel más játékosokkal, hogy az összes lapkáddal összekapcsolt szavakat építsenek. Nagyon szórakoztató, és egy klassz banán alakú táskában van!

One Night Ultimate Werewolf

One Night Ultimate Werewolf egy szórakoztató játék, egyszerű szabályokkal. Vagy a falusiak, vagy a vérfarkasok csapatában vagy. Ez a játék három-tíz játékosnak szól, és időzített: öt percet kap a vérfarkas megtalálásához.

A klasszikus Vérfarkas játék ezen verziója kiemeli, hogy senkinek sem kell ülnie a moderátornak – Ön használja az okostelefonját.

Qwixx

Tényleg nem veszíthetsz Qwixx! Ez a szórakoztató kockajáték csak körülbelül 15 percet vesz igénybe. Ne pislogjon, amikor dobják a kockát, mert mindenki egyszerre játszik. Szeretne a lehető legtöbb számot áthúzni a játék megnyeréséhez.

Rory történetkockái

Pillanat a Story Dice-ból.
Zigomatikus

Rory történetkockái egy másik kiváló kockajáték. Történeteket kell elkészítenie a dobókockák alapján (csak mindenképpen kezdje a „Volt egyszer” kezdettel). Minden korosztály játszhat, és bár ennek nem kell versenyképesnek lennie, kihívhatja egymást, hogy lássa, ki tudja elkészíteni a legviccesebb vagy legfélelmetesebb történetet!

A Makin ‘Bacon játék

Ha szórakoztató játékot szeretne a szalonna szerelmeseinek az életében, ragadjon meg ez az okos kockajáték. Játszani egyszerű, és remek ajándékot nyújt. Két-hat ember játszhat, és ez egy kicsit olyan, mint a Yahtzee, kivéve, hogy a kocka betűi „szalonnát” írnak a számok helyett.

Tekerj érte

Példa a Roll With It játékfordulóra.
Calliope Games

Tekerj érte egy szórakoztató játék, amely ötvözi a kártyákat és a kockákat. Két-négy játékos számára van kialakítva, és elég könnyű, hogy még fiatalabb játékosok is bekapcsolódhassanak az akcióba. Csak dobd a kockát, és gyorsabban illeszkedj a kezedben lévő kártyákhoz, mint a többi játékos.

Fill vagy Bust

Fill vagy Bust ötvözi a kockákat és a kártyákat is egy őrült szórakozáshoz. A legjobb dolog ebben a játékban az, hogy bármennyi ember játszhat, és kiválaszthatja, hogy meddig szeretne játszani. Ha sok játékosa van, választhatja, hogy játszik-e egyénileg vagy csapatként.

Punderdome

Akár szeretnek rossz poénokat mesélni, akár csak szójátékokat szórni, A Punderdome nagyszerű játék hogy megajándékozzd a jokedet a családodban. A Punderdome három vagy több játékost igényel, ezért nem ideális annak, aki inkább az egy az egyben játékot kedveli.

Beck nagypapa fedezze vagyonát

Egy kéz a Cover Your Assets kártyajátékhoz.
Beck nagypapa játékai

A szójátékokról szólva, van egy ilyen a pénzzel kapcsolatos szórakoztató kártyajáték címében. Fedezze vagyonát annyi, hogy elegendő kártyát gyűjtsön össze, amíg nem rendelkezik egymillió dollár értékű eszközzel. Legyen óvatos, bárki ellophatja a kártyáit.

A kártyák összecsapása

A stratégia szerelmesei, akik rajonganak a kártyajátékokért, rengeteg vidámságot fognak találni benne A kártyák összecsapása. A karakterek teljesen imádnivalók, és három-hat ember játszhat. Ez a szórakoztató hadseregépítő játék kiváló harisnyatartó.


A harisnyás játék nem csak annak kapó ember számára szórakoztató. Ezért bármelyik ilyen választás nagyszerű ajándék lesz családoknak vagy pároknak. Hozd össze mindenkit a játék ajándékával![ad_2]
Source link


170 Views 0 Ratings Rate it