16 ajándékcsomagolási ötlet – MŰVÉSZET

Avatar Gadam | 2020.12.16. 240 Views 0 Likes 0 Ratings

240 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Remélhetőleg alkalma volt egy kis karácsonyi vásárlásra. A következő lépés az ünnepi extravagánsban? Csomagolja be ezeket az ajándékokat! Nem szeretek díszes témájú csomagolópapírt vásárolni, szeretek igazán fantasztikus ingyenes dolgokat használni, és kreatív ajándékcsomagolási ötleteket találni. Íme 14 egyedi módszer arra, hogyan használhatja fel valószínűleg a házában már meglévő dolgokat, például a régi ruhákat, szövetmaradványokat, csomagolószalagokat, műanyag zacskókat és még a régi harisnyákat is!

Ajándékcsomagolás-ötletek

Kraft csomagolópapír ötletek

A nátronpapír az én kedvenc módom az ajándékok becsomagolására egész évben. Szeretem, hogy lehet egy tekercset vásárolni, és ez 3 évig fog tartani.

Hol vásárol nátronpapírt?

Nekem is volt ilyen óriási tekercs nátronpapír éveken át. Tipikusan barna nátronpapír tekercseket vásárolhat a boltokban, de ezt hívják építői papír. Az építő papírja sokkal vastagabb, mint a szokásos nátronpapír. Ha azt tervezed, hogy megfested, akkor azt ajánlom építői papír mivel vastagabb. Az egyik tipp az építőkészülék papírjaihoz: csomagolószalagot szeretne használni, hogy összetapadjon, szemben a tipikus ajándékcsomagoló szalaggal.

1. Sharpie markerek és nátronpapír

Csak az óriási tekercs kraftpapírra és egy állandó jelölőre van szüksége! Ha nincs kéznél nátronpapír, könnyen használhat barna papírzacskókat az élelmiszerboltból.

Ajándékcsomagolási ötletek

2. Firka

Hagyja, hogy kisgyermek kezelje az ajándékcsomagolást! Mindent nátronpapírba csomagoltam, és hagytam, hogy markerrel firkálja végig. Ezután hozzáadtam egy őrült vörös fonalat és a Chrsitmas kártyánkat ajándékként a rokonok számára. Többet látni kisgyermekbarát Chrsitmas díszek itt.

Kisgyermekbarát karácsonyi díszek

3. Fröccsent festék

A nátronpapír és a fröccs festék a tökéletes kombináció.

DIY fröccs festék ajándék csomagolás

4. Kraft papír és bélyegek

Jó ol ‘nátronpapír, díszítve bélyegekkel, filctartóval, zsineg íjjal és haranggal! Itt van még egy jó ötlet egy egyszerű használatához levélbélyegző nátronpapíron személyre szabni a befogadó számára.

5. Nátronpapír és csillogás

Szeretem a nátronpapír arany csillogását. Sarah-nak van néhány ötlete, hogy egyenes vonalakban és pöttyös formában ragaszkodjon az ajándékokhoz.

Kraft csomagolópapír ötletek

6. Kraft papír és washi szalag

Ajándékcsomagolási módszerem az nátronpapír. Szeretem a nátronpapírt, mert az óriási tekercset egész évben különböző alkalmakkor használhatja. Felfújásához tampont, washi szalagot vagy lányom kedvenc módszerét használom – festék!

Kreatív módszerek az ajándékok becsomagolására újrahasznosított anyagok felhasználásával

7. Szalagos monogramok

Mintás szalaggal készítsen rajzokat vagy monogramokat a nátronpapírra. Szaporítson fel egy szál vörös bogyót!

Szövet ajándékcsomagolás

8. Bélyegzett szövet

Használjon egy régi fehér lapot egyszerre sok újrafelhasználható csomagolópapír bélyegzéséhez. Rachelnek remek ötletei vannak a készítéshez Barkácsbélyegek a keresztes vonalaknál. Adjon hozzá egy arany szalagot, egyszerű íjjal és voila!

Bélyegzett szövet csomagolópapír

9. Hogyan varrni egy párnahuzatot

Szeretem, hogy az ajándékcsomagolás a jelen része! Caroline megosztja, hogyan kell varrni egy párnahuzatot, majd felhasználni ajándékcsomagolásként egy másik ajándékhoz. Párnahuzatot bárki varrhat!

Hogyan varrjunk párnahuzatot és hogyan használjuk ajándékcsomagolásként?

10. Régi harisnya ajándékcsomagolás

Nancy a régi harisnyát gyönyörű ajándékcsomagolássá változtatta! Egyszerű papírszalvétát és zsineget használt, hogy felkeltse a szürke harisnya érdeklődését. A fehér harisnyát pöttyös körömlakk díszíti!

DIY ajándék csomagolás szövetből

11. Üres élelmiszer doboz ajándék csomagolás

Gyermekeim szeretnek üres kartondobozokat használni ajándékok becsomagolásához barátaiknak! Adjon hozzá egy szalagot és íjat, és ez a legegyszerűbb „becsomagolás”, amit valaha is elvégezhet!

Újrahasznosított csomagolópapír

12. Régi ruhák használata

Carmel gyerekeinek régi, kopott ruháit használta az egyszerű nátronpapírba csomagolt ajándékok díszítésére!

használjon régi ruhákat az ajándékok becsomagolásához

13. DIY Picture ajándék csomagolás

Ez a DIY ajándékcsomagolás ötlet nem tartalmaz szövetet, de imádnivaló, ezért be kellett vennem. Kristen saját képcsomagoló papírját hozta létre azzal, hogy fotó kollázsokat nyomtatott kék nyomtatott papírra a Staplesnél. Zseni!

DIY fotó ajándékcsomagoló papír

Ajándékcsomagolás íjak

14. Cupcake bélés íjak

Linda cupcake bélésekkel készített egyedi barkács íjat nátronpapírba csomagolt csomagjához. Itt van egy másik szórakoztató felhasználási mód cupcake bélések íjaként!

Kreatív módszerek az ajándékok becsomagolására

15. Műanyag zacskó íjak

Használjon műanyag élelmiszerbolt táskákat hógolyó íjak készítéséhez ajándékokhoz!

DIY ajándék íj

16. DIY szövet íjak

Ismét tekerje be nátronlakkal, és kösse össze egy szuper egyszerű, csomózott íjat egy törmelék szövetpánttal! Ennél nem lesz könnyebb.

Hogyan csomagolsz általában ajándékokat? Barkácsolsz? Használja a ház körüli dolgokat? Nátronpapír? Szívesen hallanám …[ad_2]
Source link


240 Views 0 Ratings Rate it