2020 Home Cook ünnepi ajándékkalauz: Last-minute online ajándékok

Avatar Gadam | 2020.12.16. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Elfelejtette az ünnepi ajándékokat, mert máshol volt az agya? Remek hírek – az az egyik praktikus dolog, amikor a világjárvány mindent online áthelyez, az, hogy miként kedvez a halogatóknak. Last minute ajándékvásárlók, a világ most az osztrigád!

Amikor még az Amazon kétnapos kiszállítása sem fog illeszkedni a képbe, íme egy választék azonnal szállítható ajándékok online az életed szakácsainak, ételeinek és ételeinek. Olyan, mintha te lennél Télapó, aki finomságokat tömne az ünnepi postaládájába.

És hé, nem szívesen említenénk meg Egyszerűen receptek étkezési tervek! Gondoljon rájuk, mint digitális harisnyatartókra. Tól től Globális konyhák nak nek Vacsora villámgyorsan, lefedtük!

Még mindig nem látja, mit keres? Nem tévedhet el egy kedvenc helyi vendéglő ajándékkártyájával. A független éttermek most szenvednek, ezért az ajándékkártya nemcsak a címzett, hanem az üzlet számára is átgondolt.

És itt van egy ajándék, amelyet ingyenesen adhatsz meg. Kérdezze meg kedvenc szakácsát, mit készítettek az utóbbi időben. A szakácsok kevés dolgot szeretnek jobban, mint lehetőséget kapni arra, hogy elmeséljék szenvedélyüket.

[ad_2]
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it