2020 legjobb termékei – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.17. 38 Views 0 Likes 0 Ratings

38 Views 0 Ratings Rate it

A Jabra Elite 85t, a Chromecast a Google TV-vel és a Pixel 4a
Cameron Summerson, Justin Duino

Mivel minden év véget ér, szeretnék elmélkedni az összes olyan eszközről, amely az elmúlt 12 hónapban színre lépett. Bár 2020 finoman szólva is furcsa év volt, valóban kitűnő kütyük kerültek a kollektívába Review Geek íróasztal ebben az évben. Vessünk egy pillantást a legjobbakra.

Mitől lehet egy szerkentyű a legjobb?

Ember, ez a kérdés, nem igaz? Néha a legjobb termék a legerősebb specifikációkkal rendelkezik. Néha ez az, amely megfelel egy bizonyos résnek. Néha éppen ez adja a legjobb értéket. Őszintén szólva nehéz meghatározni a „legjobb” leírását, ezért néhány különböző mutatót használunk ennek eldöntésére.

  • Teljesítmény / minőség ár: Ha valami ugyanolyan jó vagy jobb teljesítményt nyújt, mint a kevesebb pénzért folyó verseny, az elég nagy érték. Ez nagy tényező játszik szerepet annak meghatározásakor, hogy egy adott kategóriában mely termékek a legjobbak egy adott évre.
  • Ha ez az etalon: Lehet, hogy egyes termékek valamivel drágábbak, mint mások, de ha azok lesznek a mércék, amelyek alapján az összes többit mérik, akkor ez az adott terméket egy adott kategória referenciaértékévé teszi. Nehéz ezt legyőzni.
  • Ha valóban innovatív: Az innováció számít. Ez az, ami egy egész kategóriát előre visz.

Ezek a különböző mutatók működnek egymással, amit észre fog venni, amikor elolvassa a díjazottjainkat. A legjobb érték általában precedenst teremt, amellyel például az adott kategóriába tartozó egyéb eszközöket mérik.

Szóval igen, tessék. Most beszéljünk az idei legjobb dolgokról.

Az év okostelefonja: Pixel 4a

Pixel 4a, Pixel Buds-szal
Justin Duino

A legtöbb évben kihívást jelent a legjobb okostelefon kiválasztása. De 2020-ra valójában ez nagyon egyszerű volt. A Google Pixel 4a Soha nem látott értéket mutat az okostelefonokban, mivel szinte minden olyan dobozt ketyeg, amelyre a legtöbb felhasználó vágyhat: nagy akkumulátor-élettartam, kiváló fényképezőgép, jó kijelző, stabil teljesítmény … megkapja az ötletet.

És mindezt 350 dollárért teszi meg. Véleményem szerint nincs jobb okostelefon a pénzért, ezért könnyedén megszerezte a választásunkat az Év okostelefonja 2020-ra. Pixel 4a 5G, ami kicsit nagyobb és kicsit gyorsabb, mint a „szokásos” 4a. De 500 dollárért úgy érzem, hogy éppen hiányzott a Pixel 4a által bemutatott érték. (Pedig ugyanolyan nagyszerű telefon).

Az év kütyüje: Lenovo IdeaPad Duet

A Lenovo IdeadPad Duet egy fából készült fedélzeten, körülötte levelekkel
Cameron Summerson

Igazi beszélgetés: ez volt a kedvenc termékem az egész évben. A Lenovo IdeaPad Duet volt az első tökéletes 10/10 értékelés, amit valaha adtam, és több mint fél évvel később még mindig kiállok mellettem. 300 dollár alatti összegért ragyogó kabrió dizájnt kap, amely egy tabletta és egy laptop egyben. A legjobb az egészben, hogy minden szükséges a dobozban található – a tábla, az állvány és a billentyűzet a csomag részét képezi.

Az én szememben ez a Chrome OS tablet tökéletesítve. Kivételesen működik, mint egy ekkora laptop, de ha tabletre van szüksége, akkor az is remek. Val vel Android-alkalmazások a keverékbe dobva ez az egyetlen „Android tablet”, amelyet érdemes megvenni. A Pixel 4a-hoz hasonlóan ma sincs jobb érték.

Az év laptopja: Lenovo ThinkPad Extreme Gen 3

Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 3 fehér asztalon
Kevin Bonnett

Vannak laptopok, aztán ott a Lenovo ThinkPad Extreme. Ez a harmadik generációs termék a szó nagyjából minden értelmében szörnyű – gyors, gyönyörű és hatalmas. A fenevad módú belső idegenek itt nagy szerepet játszanak, elvégre nem csomagol egy laptopot 10. generációs Core i7 lapkával, 32 GB RAM-mal, 1 TB SSD-vel és diszkrét NVIDIA grafikus kártyával.

De a bemutató sztárja még mindig az abszolút lenyűgöző 4K OLED panel. Az Extreme két változatát most felülvizsgáltuk, és a nagy, gyönyörű kijelző miatt pofára esett. Ha agyat, ráncot és szépséget szeretnél, akkor ezt a gépet kell vásárolni. Természetesen, ha nincs majdnem 3000 dollár a számítógépre, kihagyhatja az OLED-t és beszerezheti IPS-sel … de hiányozna.

Az év igazi vezeték nélküli fülhallgatói: Jabra Elite 85t

A Jabra Elite 85t tok fehér asztalon
Cameron Summerson

Tavaly választottam Az év kütyüje volt Az Apple AirPods Pro. Az elmúlt 12 hónapban ezek voltak a valódi vezeték nélküli fülhallgató-áttekintések referenciamutatói.

Néhány héttel ezelőttig. A Jabra Elite 85t az új benchmark. Nem csak ezek a legjobban hallható fülhallgatók, amelyeket valaha hallottam, de hihetetlenül kényelmesek, kiváló ANC és HearThrough, és kiváló akkumulátor-élettartammal rendelkeznek. Ez az első fülhallgató készlet, amely lényegében minden szempontból teljesen jobbnak érzem az AirPods Pro-t.

Az év igazi vezeték nélküli fülhallgatója

Az év okos otthoni kütyüje: Wyze Cam v3

A Wyze Cam v3 fehér asztalon
Cameron Summerson

Wyze régóta kínálja az okos otthoni kütyük közül a legjobb ár-érték arányt, de a Cam v3 valóban egy szintre emeli a dolgokat. Ez nemcsak őrülten megfizethető, mindössze 20 dollár, de kültéri időjárásálló és csillagfény-érzékelővel rendelkezik az éjszakai színes látáshoz. Nincs még egy kamera a piacon, amely ezen az áron közel kerülne.

És ezek csak a nagyobb fejlesztések a Cam elődeihez képest. Vannak kisebb (de mégis értelmes) frissítések is, például többféle felszerelési lehetőség, szélesebb látómező, simább videó, a kiegészítők támogatása és egy csomó egyéb dolog. A Cam v3 összes frissítésével könnyedén elérhetővé vált az Év intelligens otthoni modulja.

Az év streaming eszköze: Chromecast a Google TV-vel

Chromecast a Google TV-vel és a távirányítóval
Justin Duino

Éppen akkor, amikor azt hittem, hogy a streaming modulok nem tudnak érdemben jobbá válni, a Google jön a új Chromecast. A frissített Google TV interfész az kiváló és megkönnyíti az életemet a „mit akarok ma nézni” életemet.

Nem csak ez, de a legnagyobb bosszúságomat is kijavítja A YouTube TV élő felülete, tehát ez egy win-win. Ráadásul csak 50 dollár. Szó szerint nincs oka nem hogy legyen egy.

Az év játék: Utolsó közülünk II

A Limited Edition Last of Us II rész tok fehér asztalon, a Nest Hub és a Funko Pop a háttérben
Cameron Summerson

Rengeteg játékkritikát nem csinálunk itt, az RG-nél (tudassa velem, ha szeretné, ha többet csinálnánk!), De ez nem azt jelenti, hogy nem tudok tisztelegni nemcsak a játék legjobb játékának évben, de minden idők egyik legjobb játéka Utolsó közülünk II.

Az első Az utolsó közülünk minden idők kedvenc játékom (több mint 30-szor játszottam már), de mégis belementem II. Rész egészséges adag szkepticizmussal. Ez biztosan megosztó cím, de végső soron ugyanolyan hatalmas, mint egy történet szempontjából az első játék. Ha rajongsz az eredeti iránt, akkor nyitott szemmel kell megközelítened, de ha meg tudod csinálni, ez egy csodálatos játék. A legjobb, még.

Az év otthoni munka otthonából: Fluidstance lejtő

A Fluidstance Slop feljegyzett jegyzetekkel
Cameron Summerson

2020 volt az az év, amikor egy csomó ember akaratlanul belecsöppent az otthoni munkavégzés világába. És bár azt hinné az ember, hogy nincs sok újítás abban, hogy „tegyen egy táblát az irodába”, a Fluidstance megtalálta a módját, hogy a táblát hasznosabbá tegye. Az íróasztal mellett a falra ragasztott tábla helyett a Lejtő egy tábla, amely közvetlenül a monitor alatt van, így folyamatosan az arcodban van. Ez brilliáns.

Amikor még augusztusban áttekintettem a Lejtőt, azt mondtam, hogy „emlékeztetett arra, hogy a sziklák leírásához kötözöm” – és négy hónappal később még mindig egyetértek velem itt. A Slop lehetővé teszi számomra, hogy gyorsan felírjam a tennivalókat, majd töröljem őket, amikor befejeztem. Nincs elpazarolt papír és nincsenek kihagyott feladatok. Bam. Nyertes nyertes, csirkevacsora. És az Év otthoni kiegészítője is.

Az év okostelefon-kiegészítője: Satechi Trio vezeték nélküli töltő

A Satechi Trio vezeték nélküli töltő, amelyen nincs semmi töltés
Cameron Summerson

Ebben az évben egy csomó különféle vezeték nélküli töltőt teszteltünk, de egyik sem nyűgözte le annyira, mint a Satechi triója. Ez a három az egyben Qi töltő egyszerre képes kezelni az Apple Watch-ot, a fülhallgatókat és a telefont, és ezt kivételesen teszi.

A legtöbb pad-típusú töltővel az a helyzet, hogy sorba kell hozni a modult pont jó annak érdekében, hogy feltöltsék. Nem tudom, hogy a Satechi milyen varázslatot használ itt, de a telefon közelébe dobhat egy telefont a töltő közelében, és ez csak működni fog. Drága, 120 dollár, de jobban működik, mint bármely más, az idén tesztelt többeszközös töltő, ezért szállít.

Az év gabonafélék: földimogyoróvaj Chex

A mogyoróvaj Chex doboz
Cameron Summerson

Idén elkezdtem csinálni gabona vélemények, főleg azért, mert szeretem a gabonapelyheket. Valójában a MyFitnessPal azt mondja nekem, hogy étrendem 26 százaléka gabonafélékből áll. Nem vagyok biztos benne, hogy mit csinálok a többi 74 százalékkal, de valószínűleg több gabonát kellene ennem.

És bár ebben az évben elkezdtem a gabonafélék felülvizsgálatát, nem tettem annyit, amennyit szerettem volna. Igazán, Mogyoróvaj Chex itt a hibás, mert ez az új kedvencem. Alapvetően ez az egyetlen gabona, amit ettem, mióta augusztusban átnéztem. Egy dobozon átmentem egy héten. Komolyan. A legjobb gabonafélék valaha … vagy legalábbis ebben az évben.
Source link


38 Views 0 Ratings Rate it