2020 van, szóval mindannyian itt vagyunk Mario Lopezért a „Csábítás receptjében” – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.07. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Filmplakát „A csábítás receptjéhez”, Mario Lopez Sanders ezredessel
A + E hálózatok

Nézze, néhány dolognak nincs értelme a félelmetesnek lenni. Vegyük a KFC Double Down nevű „szendvicset”, amely szó szerint sült csirkét rak oda, ahova a kenyérnek kerülnie kell. És ha már a KFC-ről beszélünk, a Lifetime-szal közösen készítették az idei legjobb romantikus filmet. A csábítás receptje, Mario Lopez főszereplésével Sanders ezredes.

Azt gondolhatja, hogy ez egy vicc, ezt bizonyára megtettük, de úgy tűnik, hogy ez valóságos dolog. Néhány éve a KFC egyre szemtelenebb és merészebb a marketing mutatványaival. Emlékezz, amikor a sült csirketársaság romantikus regényt adott ki címmel A vágy pályázati szárnyai anyák napjára? Megtesszük.

Most a társaság visszatért a legkézenfekvőbb nyomon követéssel, egy romantikus „mini-film” -nel. Nem sokat tudunk róla, de „mini filmnek” hívni nagylelkű lehet, mivel csak körülbelül 15 percig fut. Feltételezzük, hogy a „marketing-kaszkadőr kiterjesztett reklámfilmjeinek” nem ugyanaz a gyűrűje.

De minket sem érdekel; Mario Lopez Buffers ezredes, készen áll arra, hogy felfedje gyógynövényének és fűszereinek titkait (tényleg csak ezt a mondatot írtam be?).

A Lifetime szerint a „mini-film” december 13-án délben kerül bemutatásra (nincs megadva az időzóna) a Lifetime csatornán. Variety szerint, A KFC az Uber Eats-en keresztül promóciót is szervez. Bárki, aki kézbesítést rendel, hat extra ropogós ajánlatot kaphat ingyen 20 dollárnál nagyobb vásárlással.

Alig várjuk.

Forrás: Élettartam[ad_2]
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it