5 konyhai parancsikon a vacsora elkészítéséhez

Avatar Gadam | 2020.12.18. 66 Views 0 Likes 0 Ratings

66 Views 0 Ratings Rate it

Ez a bejegyzés Perdue-val partnerségben készült.

Azt gondolhatja, ennyi idő után a csapatunk kitalálja a hétköznapi vacsora dolgát. De bár mindannyian egész nap étkezésről beszélünk, a harc még mindig valóságos.

Akár vannak gyerekei, akár nem, az igazság az, hogy az étkezés megtervezése, az alapanyagok vásárlása és a vacsora elkészítése a hét minden estéjén elég nagy teljesítmény. Új mottónk, amely bizonyítottan megkönnyíti az életet: Összeszerelés a főzéssel szemben. Próbáld ki a mérethez. Szerintünk tetszeni fog.

Vigyen segítséget, ahol tud

Nincs szégyen a parancsikon játékban. Lehet, hogy az üzletben vásárolt pesto íze nem olyan friss, mint a házi készítésű, de elérhető és finom, és segít abban, hogy egy tészta vacsora gyorsan az asztalra kerüljön.

Ugyanígy a palackozott salátaöntet is teljes életmentő lehet, akárcsak ÉRTÉK® RÖVID VÁGÁSOK®, kényelmes csomagok teljesen főtt és szeletelt csirkemellből, amelyek megkönnyítik a fehérje hozzáadását kedvenc étkezéséhez.

Előre: Sült egy serpenyő zöldséget

Nem titok, hogy az étkezés előkészítése előre, rengeteg időt takarít meg a vacsora órájának közeledtével. Ez is természetesen megtervezi.

De itt nincs szükség szakácskönyv kibontására vagy az internet megkeresésére: egyszerűen megragadja a hűtőszekrényben lévő szezonális zöldségeket, és megsüt egy nagy serpenyőt az előttünk álló hétre.

Miután megfőtt és kihűlt, egyszerűen hozzáadjuk ÉRTÉK® RÖVID VÁGÁSOK® egy könnyű lepedős étkezéshez. Alternatív megoldásként a csirkét és a zöldségeket fedett edényben hűtőszekrényben tárolhatja, és egész héten használhatja kedvenc gabonatálakban, tésztákban, quesadillákban vagy kedvenc ebédsalátájában.

Burgonya és spárga Recept megsütjük a burgonyát és a spárgát

A fűszerek és a szószok kulcsfontosságúak

Amikor összeállít egy ételt, a fűszerek kulcsfontosságúak. Ha van egy jó pesto vagy zöld mártás, jó alapöntet és talán néhány mártás (hummus és edamame avokádó mártogatós kedvencek a csapatunkban), az ételek gyorsan összeállhatnak.

Itt van a játék terve: törje ki a maradék rizst vagy tésztát, melegítse fel ÉRTÉK® RÖVID VÁGÁSOK® és fogd meg a kedvenc mártásodat, és elkészül az étkezés. Gondoljon csak az összes lehetőségre: burrito tálak, szószos csirkés tészta sütemények, meleg szemű saláták – a lehetőségek végtelenek!

Petrezselyem mentás pesto - csak vegyes pesto egy konyhai robotgépben

Mossa és készítse elő a zöldségeket (most)

Tudjuk, tudjuk. Amikor hazaér a boltból, az utolsó dolog, amit kedve támad, az a zöldségek mosása és előkészítése.

De az igazat megvallva, a heted végtelenül könnyebb lesz, ha azonnal szánsz rá időt. Gondoljunk csak bele: előre elkészített zöldségekkel és ÉRTÉK® RÖVID VÁGÁSOK® kézen, a következő összejöveteled gyakorlatilag önmagát teszi. Beszélj az időmegtakarításról!

A szakaszos főzés (és fagyasztás) a barátod

Ha valóban időt szán arra, hogy vacsorát főzzen a családjának, megduplázhatja és lefagyaszthatja a másik felét is egy laza hétköznapra a jövőben.

A jól felszerelt fagyasztó valóban az elfoglalt szakács titka (és megmentője). Készítsen egy nagy adag quesadillát fagyasztáshoz ÉRTÉK® RÖVID VÁGÁSOK® vagy duplájára növeli a leveseket, chilit vagy curry-t. A leendő éned meg fogja köszönni.

Felülnézet három ziplock fagyasztótáska, benne egyszerű reggeli quesadilla háromszög.  Minden táska fel van tüntetve "Quesadillas 1/20" zöld festőszalaggal.  A cipzárak fehér tálcán vannak, márvány munkalapon.Néhány recept az inspirációhoz


Source link


66 Views 0 Ratings Rate it