5 ok, amiért az eper a reggeli célunk

Avatar Gadam | 2020.12.18. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

Ezt a bejegyzést a Florida Strawberries szponzorálja.

A reggelinél elérendő friss gyümölcsök közül az eper messze a mi kedvencünk. Nehéz legyőzni édes, lédús ízüket, élénk, vidám vörös színükkel párosítva.

Szerencsénk nekünk (és neked is!), Itt a floridai eperszezon, ami azt jelenti, hogy nincs olyan idő, mint a jelen, hogy töltsd el reggeledet. Nemrég ültünk le csapatunkkal, hogy felkerekítsük az összes okot, amellyel e pompás bogyók felé fordulunk reggeli készenlétben.

1. ok: szezonális jóság

Tudod, amikor belépsz egy élelmiszerboltba február közepén, és rengeteg hagymával, kelbimbóval és kelkáposztával találkozol? Esetleg alma és citrusfélék? Nos, jó hír! Epret is talál, november közepétől március végéig.

Igen, ezeket a vörös ékszereket még tél végén is megtalálhatja, mert Florida az Egyesült Államok második legnagyobb termő régiója, és február a téli epertermésük csúcsa.

2. ok: WFH … vagy útközben

A floridai epret a reggeli rutintól függetlenül könnyű élvezni. Akár otthon dolgozik, akár útközben van, gyors és jól érezhető választás, és könnyen beépíthető meleg zabpehelybe, joghurtba, hideg gabonába, gyümölcssalátákba, pogácsákba és muffinokba!

Ami a gyümölcsöt illeti, az eper az igazi MVP ebben az évben (és minden évben); ugyanolyan könnyű őket összecsomagolni és magaddal vinni, amikor a gyerekekkel rohangálsz, ugyanolyan könnyedén elérhetik őket, amikor az otthoni irodádba sietsz.

Szamóca szeletelve egy fehér vágódeszka.

3. ok: Élvezet az egész család számára

A reggelek mozgalmasak a családok számára, különösen akkor, ha szinte mindenki mást akar reggelire. Szerencsére a floridai eper könnyű választás.

Az utolsó dolog, amit bármelyik szülő úgy érez, hogy reggel első dolga van, mielőtt a kávéja (vagy valójában bármikor) elgondolkodik a különböző ételek és szájízek befogadásán, és szerencsére az eper örök tömegnek tetszik. Tartsa őket körül, és nem kell többé keveredni, hogy egészséges lehetőségeket találjanak az egész legénység számára.

4. ok: Indítsd el a szabadnapot egészségesen

Azt mondják, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, miért ne tenné számításba?

A floridai eper gyakorlatilag zsírmentes és nem tartalmaz koleszterint. Egy körülbelül nyolc epret tartalmazó adag csak 45 kalóriát tartalmaz, és több C-vitamint biztosít, mint egy narancs, vagyis az USA RDA-jának kb. 140% -át. A C-vitaminra, amikor olyan egészséges dologgal kezdi a reggelét, kétségtelen, hogy megkapja a energiát kezelni, bármit is hoz a nap.

5. ok: Végtelen lehetőségek!

Eper vásárlásakor válasszon szilárd, kövér, illatos és élénk fényes-vörös megjelenést. Rojtos sapkáiknak élénkzöldnek kell lenniük, és frissnek is kell lenniük.

Miután otthon vannak és a konyhában, a floridai eper végtelenül sokoldalú. Sütjük bele muffin, szétszórja őket zabpehely, keverjük össze őket turmixokat, vagy akár házi készítést is készíthet lekvár!


Source link


21 Views 0 Ratings Rate it