500 dollárt kaphat a kutyajátékok visszajelzéséért

Avatar Gadam | 2020.12.05. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció: 500 dollárért kapjon visszajelzést a kutyajátékokról

Fénykép: TeamDAF (Shutterstock)

Persze, ha kutya van, azzal számtalan szellemi és fizikai egészségi előnyök– nem is beszélve a társaságról, amikor az emberek egyébként hónapokig egyedül lehetnek. De vajon hozzájárul-e valaha ez a drága pooch a háztartási kiadásokhoz? Valószínűleg nem (hacsak nem őrző kutyaként alkalmazzák őket, aki utál fogadni posta). Nos, itt az alkalom, hogy megszerezzék a tartásukat. Íme, hogyan segíthet kutyás barátja keressen 500 dollárt, ha visszajelzést adott a kutyajátékokról.

Mit jelent a helyzet

Az egyre népszerűbb „álommunka” verseny műfajának legújabb bejegyzése, ez a Wishlisted-től származik, aki egy nagyon jó lányt vagy fiút keres, hogy teszteljen egy csomó játékot, csemegét és egyéb finomságot a kedvtelésből tartott állatok előfizetői dobozaiból. Természetesen ez némi munkát igényel az ön részéről is, mert le kell írnia a kutya véleményét, hogy visszajelzést adhasson új tárgyairól – függetlenül attól, hogy ez fájdalmas-e.

Konkrétan a Wishlisted csapata arra törekszik, hogy megtudja, „melyik játék a legfényesebb, melyik kötél a legkeményebb és melyik finomság a legnagyszerűbb”. Az 500 dollár és bármi, ami a felülvizsgált előfizetői dobozokban található, a kutya is kap egy féléves kedvenc kutyaeledelt (legfeljebb 300 dollár értékben).

Hogyan kell alkalmazni

Ahhoz, hogy figyelembe vegyék a pozícióban, neked (mint embernek) meg kell tenned töltse ki ezt az űrlapot a kutya nevében, beleértve a kölyök preferenciáiról szóló információkat. Az embernek legalább 18 évesnek kell lennie a jelentkezéshez, képesnek kell lennie arra, hogy több csomagot szállítson és fogadja el ezeket Felhasználási feltételek. A pályaműveket ig elfogadjuk December 12-én 11:59 EST. Egy szerencsés kutyát választanak nyertesnek / játék tanácsadónak.

És ez egy bónuszt jelent: minden alkalmazáshoz A kívánságlistára helyezett (legfeljebb 1000) fog kapni ételt Satchel utolsó útja– nem leölhető állatmenhely / szentély a floridai Sarasotában.

[ad_2]
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it