7 ehető ünnepi ajándék, amelyek nem sütik vagy édességek

Avatar Gadam | 2020.12.16. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a süteményeken és cukorkákon túl ezzel a 7 ehető ünnepi ajándékkal című cikkhez

Fénykép: melissamn (Shutterstock)

Mindenkinek van legalább egy gyalogos ételízesítője, ételízesítője vagy fogyóeszköze, amelyet riasztó sebességgel éget át. Nekem kettő van – Diet Coke és Maldon só. A másik jelentős részemnek ez a ketchup. Ahogy én is korábban említettük, azonosítani, majd megvásárolni egy obszcén mennyiséget valaki kedvenc hétköznapi ételeiből fantasztikus ajándék:

Az ételnek vagy italnak nem kell divatosnak lennie – sőt, sokkal hatékonyabb, ha nem. Minél olcsóbb és gyakoribb az étel, annál többet vásárolhat belőle, és vizuálisan is lenyűgözőbb az ajándék. Dan barátom – tudod Dan – vett egy főiskolai barátnőjének egy Costco méretű mennyiségű azonnali rament, és a tészta valódi fala izgalomba hozta. (A helyi éttermi áruház mellett a Costco a legjobb hely az ilyen típusú ajándékok megvásárlásához.)

Most már többször adtam nagy mennyiségű ketchupot a barátomnak, és mindig – kudarc nélkül – teljesen örül neki. (Kicsit lusta? Persze, de nincs semmi baj, ha valakinek sok mindent vásárolsz tudják, hogy szeretik.)


Source link


9 Views 0 Ratings Rate it