8 tipp az otthoni hóeltakarításhoz – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2020.12.18. 182 Views 0 Likes 0 Ratings

182 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Balról jobbra: tetői hólapát, csúsztassa meg a csizma fogantyúit és széles lapátot a hó tolására.
True Temper / Yaktrax / JM Enterprises

A hó hajlamos lopakodni rajtunk. Mielőtt valami nélkül találná magát, meg kell küzdenie a fehér holmikkal, győződjön meg róla, hogy kéznél vannak a következő dolgok.

Szerezzen be egy nagy jégolvadékot

Győződjön meg arról, hogy mindig lesz elegendő jégolvadó pellete, ha vödröt vásárol. 15 fontot kaphat Green Gobbler Kisállat biztonságos jégolvadék vödör körülbelül 35 dollárért. Kisebb és nagyobb méretek is rendelkezésre állnak. Ha háziállata van, ez egy remek választás.

Ha nincs háziállata, keressen egy ilyen jégolvadékot biztonságos a betonfeljárójához. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a jéged megolvadjon utoljára, tudván, hogy mikor van a sózás legjobb ideje a műút és a járdák.

Van néhány jó hókotró

A hóeltakarító lapát a hó tisztítására szolgál.
A HÓPÓ

Néha egy lapát nem elég. És ha két lapátba fog befektetni, akkor két különböző fajtát kellene beszereznie, igaz? A következőket javasoljuk:

  • A Hóeke: Ha olyan széles lapátot keres, amely könnyen tolja a havat (például egy hóeke), akkor az „eredeti hótoló” az Ön számára. Néhány különböző szélességben kapható, ergonomikus fogantyúval rendelkezik, és kiválóan alkalmas csomagolt jég aprítására vagy kaparására.
  • Garant True-Temper: Ha nagy kapacitású lapátot keres, ez remek választás. A széles szájjal sokat kanalazhat, és az ergonomikus fogantyú megakadályozza a túlzott erőlködést.

Tartsa a lapátját használatra készen

Időről időre észreveheti, hogy a hó rátapad a lapátjára. Ez még gyakoribb, ha a lapátot télen bent tárolja. Önnek nem kell harcolnia a hó leütésével fektessen be némi hóviaszba. Ez a permetező bevonat megakadályozza, hogy a hó rátapadjon a lapátjára.

Ha azonban nincs kéznél hóviasz, akkor a lapátját is befújhatja ugyanazzal a konyhai olajjal, amelyet serpenyők bevonásához használ.

Távolítsa el a hó felhalmozódását a tetőről

A lapátokról szólva, ha olyan területen él, ahol sok a hó, akkor gyakran előfordul, hogy a tetőn felhalmozódik a hó. Az óhatatlanul kialakuló súly és a jéggátak között könnyű a tető károsodása.

Ne hagyd, hogy ez megvalósuljon. Fektessen be a teleszkópos hómaró a tetődre. Ez sokkal könnyebbé teszi a hó eltávolítását, és megtakaríthatja magát a költséges javításoktól.

Fektessen be egy hófúvóba

Az a személy, aki hófúvóval szántja a hajtást.
TACKLIFE

Ha belefáradt a hó lapátolásába, vagy ha hosszú az úttest, akkor a hófúvó mindenképpen bölcs befektetés. Az a vadállati, gázüzemű fúvó, amely havazást tud indítani a Holdra, megfelelő lehet annak, aki havas éghajlaton nagy autóúttal rendelkezik. Azonban nem mindenkinek van szüksége ilyen fúróerőre.

Ha van egy kis műútja és járdája, vagy csak el akarja kerülni a hátsó lapát feltörését, akkor ez az elektromos TACKLIFE hófúvó segít elfogadható áron gyorsan elvégezni a munkát. Ráadásul csak 31 fontot nyom, ezért nem túl nehéz mozogni.

Védje gyepét a műút jelzőivel

Akár a saját felhajtóját szántja be, másnak kell megtennie, akár néha ki kell szállnia, mielőtt felszántanák, műút jelzők kiváló téli adalék. Biztosítani fogják, hogy ne ragadjon el (vagy szakadjon fel) a gyepén, amikor túllövi a kocsifelhajtót.

A csúszások és zuhanások megelőzése

Ha télen sok időt tölt kint a meghajtó lapátolásával vagy sétálni, akkor rendelkeznie kell egy pár YakTrax vonóhoroggal a hócsizmához.

Míg a cég kemény táskák a hátsó túrákhoz, a több városbarát változat acél tekercsekkel működni fog a legtöbb ember számára. Nem károsítják a fedélzetet vagy más felületeket, de mégis szilárd tapadást engednek a jégen.

Ellenőrizze téli viseletét

Győződjön meg arról, hogy minden kültéri téli ruházata jó állapotban van-e, és készen áll-e még néhány hónapos hóra és hidegre. Ellenőrizze a kabátot, kalapot, kesztyűt, sálat és csizmát. Most jó alkalom a új réteg vízszigetelés a téli csizmádon, hogy száraz legyen a lábad.

Ha sok időt tölt kint hóban és hidegben, fektessen be néhány kesztyűbe, amelyek rendkívül hideg tempókhoz készültek. Ezek a Jeniulet kesztyűk -30 Fahrenheit fokos hőmérsékleteken melegen tartja a kezét. Víz- és szélállóak is.


Nem akarja elkapni a hóvihar körülményeit a megfelelő eszközök nélkül, hogy kiássa magát! Ellenőrizze még egyszer ezt a listát, és győződjön meg róla, hogy felkészült-e.[ad_2]
Source link


182 Views 0 Ratings Rate it