A 10 Ways Trust kiemelkedő B2B marketing tapasztalatokat hoz létre

Avatar admin | 2021.03.14. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Egy kiemelkedő vörös citrus szelet sárga szeletek tengerében kép.

Mit hoz a bizalom a B2B marketingszakember stratégiai táblájába 2021-ben?

Bár egyszerűbb lehet megkérdezni, hogy mi a bizalom nem lehet tegyen a B2B marketingszakemberek és márkák számára, akik sikeres stratégiákat kívánnak kidolgozni a pandémiát követő hivatásos környezetünkhöz, a hozzáértő marketingeseket a legjobban az szolgálhatja, ha alaposan szemügyre vesznek minden olyan dolgot, amelyben megbíznak tud csináld.

A kutatások bebizonyították a bizalom erejét a sikeres marketing fejlesztésében, ezért a bizalom témája egy központi tantétel, amely a sajátunkon keresztül fut át A B2B Influencer marketing kutatási jelentése, amely felmérési adatokat, esettanulmányokat kínál minden méretű B2B márkától, betekintést a legfontosabb B2B marketing szakértőktől, valamint egy listát a B2B márkák 20 vezető influencer marketing szakemberétől.

A márkabiztonság, az érdekképviselet és az ügyfélélmény a mai legfontosabb célok közé tartozik a B2B márkák számára, de miért olyan fontos a bizalom, és hogyan építhetik a márkák a bizalmat?

Íme 10 módszer, amellyel a bizalom kiemelkedő B2B marketing tapasztalatokat hozhat létre, a jobb márkák építésétől a mérhető teljesítmény biztosításáig és még sok minden másig.

Lépjünk közvetlenül a marketing megközelítések virtuális kavalkádjához, amelyeknek előnye, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek a bizalomra, és nézzük meg, mit tehetünk a bizalom fokozása érdekében a B2B marketing erőfeszítéseinkben.

1 – A bizalom építi és erősíti a kapcsolatokat

Nem lehet a legmagasabb bizalom a kapcsolatok kiépítésében és megerősítésében, függetlenül attól, hogy erőteljes új ügyfélkapcsolatokat hoz létre vagy meglévő üzleti partnerségeit táplálja.

A kevés bizalommal bíró kapcsolatok nem fognak kivirágozni, és általában nem is tartanak sokáig.

A márkák azzal, hogy tudatosan a marketing erőfeszítéseinek sarokkövévé teszik a bizalmat – és szánják az ehhez szükséges időt és erőfeszítést -, a márkák összehangolt erőfeszítéseket tehetnek a bizalom növelése érdekében a működés minden területén.

„Ha megbízható vállalat akar lenni, az nem csak marketing filozófia lehet. Üzleti filozófiának kell lennie. ” – Margaret Magnarelli @mmagnarelli Kattintson a tweetelésre

2 – A Trust elkötelezett ügyfeleket és rajongókat nyújt

A bizalmat kivívó márkák már elnyerték az elkötelezett ügyfelek és rajongók megszerzéséért vívott csatát.

A bizalom segít az ügyfeleket igazi márkanevek és szenvedélyes rajongókká alakítani.

A márkák és az ügyfelek közötti bizalmi kapcsolatok kiépítésére tett erőfeszítés és idő ijesztő lehet a B2B marketingszakemberek számára, ez az egyik oka annak, hogy több márka fordul az influencer marketing felé, olyan témakörök szakértőivel, akik már időről időre tesztelt bizalmat építettek ki.

“Nehéz nagyszerű élményt teremteni, ha az ügyfelek nem bíznak a márkakommunikációban.” – Lee Odden @LeeOdden Kattintson a tweetelésre

3 – A hatás a bizalomra épül

A bizalommal összefonódik a befolyás, és a kettő egymást erősíti a lehető legjobb B2B marketing megvalósítása érdekében.

Az iparági szakértők támaszkodnak arra a bizalomra, amelyet idővel megszereztek követéseikkel, és befolyásukkal segítik a márkákat a bizalom kialakításában.

A befolyás erejének felhasználása a bizalom megteremtésére a TopRank Marketing egyik különlegessége, és hogy segítsen többet megtudni az érintett folyamatokról, íme néhány újabb cikk, amelyet közzétettünk, részletesen bemutatva, hogyan nő a bizalom:

„Nézzen túl az egyes kampányokon, és gondolkodjon el arról, hogy a márka és az influencer kapcsolat hogyan hozhat létre kölcsönös értéket, befolyást és bizalmat az idő múlásával. Ez a bizalom az ügyfelek körében kialakult bizalomra fog változni. ” @LeeOdden Kattintson a tweetelésre

4 – A bizalom nagyszerű tartalommarketinget eredményez

A nagy B2B tartalommarketinget a bizalom is alátámasztja, mivel a megosztásra érdemes információk leggyakrabban az a típusok, amelyek a legjobban megválaszolják az ügyfelek által feltett kérdéseket – olyan megoldások, amelyek csak akkor lesznek sikeresek, ha a részvényekhez méltó bizalomra épülnek.

Cikkek, videók, podcastok vagy bármilyen más, a mai digitális eszköz létrehozása, amelyet az ügyfelek meg akarnak osztani, és folyamatosan visszatérnek, hogy minél többet kapjanak, nehéz feladat, de megbízható információk kézbesítésekor virágzik.

A legjobb válaszokat tartalmazó tartalom szerepének a bizalom kialakításában a következő cikkek foglalkoznak:

„A bizalom pénznem. Vitathatatlanul a legértékesebb pénznem a mai B2B marketing környezetben. És hasonlóan a valódi pénzhez, meg kell keresni; a bizalom hamisításának kísérletei súlyosak. ” – Nick Nelson @NickNelsonMN Kattintson a tweetelésre

5 – A befolyással épített bizalom leküzdi a fokozott szkepticizmust

Az elmúlt néhány évben fokozódott az ügyfelek szkepticizmusa, különösen ami a marketinget illeti, amelyre hagyományosan támaszkodtak, hogy megismerjék a lehetséges új megoldásokat.

A bizalom lehet az az elem, amely megkülönbözteti az egyik márka sikerét a másik csalódásától.

A márkabizalom kérdése felsorolta 2021 legfontosabb trendjei vezérigazgatónkban Lee OddenA legfontosabb B2B marketing trendek 2021-re“, Amelyben megfigyelte:” A “félretájékoztatás járványával és a társadalmi intézmények széles körű bizalmatlanságával” a 2021-es Edelman Trust Barometer tanulmány válaszadóinak 70 százaléka szerint a márkabizalom fontosabb ma, mint a múltban. “

“A bizalom elvesztése után szinte lehetetlen, hogy a márkák fenntartható, őszinte kapcsolatokat építsenek ki ügyfeleikkel.” – Kevin Cochrane @ kevinc2003 Kattintson a tweetelésre

6 – Mindig folyamatos erőfeszítések gyarapodnak a bizalom terén

2021 lehet a folyamatos marketing éve, mivel a folyamatban lévő programok ereje az egyszeri kampányok során kulcsfontosságú sikerdifferenciáló tényezőnek bizonyult. A virágzó, mindig folyamatban lévő programok kiépítéséhez azonban meg kell keresni és meg kell őrizni a bizalmat, nem pedig az olyan „stop and start” törekvéseket, amelyek megszakítják az igazán tartós üzleti kapcsolatokat.

A folytonos marketing erőfeszítéseknek a bizalomra kell épülniük a fenntarthatóság érdekében.

Annak érdekében, hogy a folyamatos bizalom kiépítésével szem előtt tartva fenntartható stratégiát tudjon felépíteni, a következő cikkek feltárják a mindig bekapcsolódó befolyást:

“Az Always-On megközelítés előnye értéket teremt az ügyfelek számára azáltal, hogy a tartalmat relevánsabbá, megbízhatóbbá és cselekvőképesebbé teszi.” – Lee Odden @LeeOdden Kattintson a tweetelésre

7 – A bizalom platform agnosztikus

A mai sokszínű közösségi média platformtérképen a B2B marketingszakemberek szívesen használnak elemeket, amelyek platform-agnosztikus módon értéket teremtenek, és a bizalom az egyik legfontosabb összetevő, amely ugyanolyan jól működik a Clubhouse, a LinkedIn, a Twitter vagy az Instagram szolgáltatásokban.

Amikor a márka megteremtette a bizalom örökségét, akkor bármelyik platformra vagy tartalmi eszközre fordítja marketing üzeneteit, ezáltal a bizalom azon kevés alapvető tulajdonság egyikévé válik, amely idővel kitart, még akkor is, ha a közösségi platformok jönnek és mennek.

Hogyan növelhetik a B2B márkák a bizalmat e különféle platformok, különösen az élő közvetítésű video, a podcast és a Clubhouse marketing segítségével? Lee nemrégiben azt vizsgálta, hogy az innovatív tartalmi formátumokat értő influencerekkel való partnerség hogyan hoz létre relevánsabb, tartalmasabb és hatékonyabb B2B tartalommarketing-tapasztalatokat aHogyan növelhetik a B2B márkák az önbizalmat a Livestream Video, Podcast és Clubhouse Marketing iránt. ”

„Amikor egy szervezet erős tartalmat tud szállítani, amely segíti az emberek tájékoztatását, akkor csak ezt a bizalmat éri el. Végül az emberek csak olyan információt akarnak, amely hasznos számukra. ” – Emily Thompson @ BosCreativeCopy Kattintson a tweetelésre

8 – A bizalom SEO-barát

A bizalom nemcsak a keresőmotor-optimalizálás (SEO) -barát, hanem a bizalom az egyik legfontosabb és gyakran figyelmen kívül hagyott elem a legjobb válaszokat biztosító B2B-tartalmak megalkotásában, amelyek organikusan megjelenhetnek a keresési rangsorban.

Lényegében az összes keresőmotor-cég erőfeszítéseinek alapvető eleme az, hogy algoritmusaik képesek a legmegbízhatóbb tartalmat felszínre hozni.

Az, hogy a bizalom miként hat a 2021-es változásokra a SEO-törekvések terén, az a téma, amelyet 12 vezető iparági szakértő tár fel az éves trendek és előrejelzések cikkünkben.12 legfontosabb B2B SEO trend és előrejelzés 2021-re. ”

Az SEO-ban az elmúlt évek legnagyobb átfogó trendje, amely kétségtelenül 2021-ben is folytatódik, az EAT-ra összpontosít: a szakértelem, a hitelesség és a megbízhatóság. – Lily Ray @lilyraynyc Kattintson a tweetelésre

9 – A bizalom mérhető teljesítményt nyújt

Amikor erőfeszítései a bizalomra épülnek, és az előállított tartalom megerősíti a megbízhatóságot, a B2B marketingszakemberek tetszőleges számú elkötelezettségi mutató segítségével ábrázolhatják sikerüket.

Bár nehéz lehet konkrétan meghatározni, hogy melyik márka elkötelezettségi mutatói kizárólag annak eredményeként jöttek létre, hogy kiépítették az ügyfelek bizalmát és hűségét, a bizalom az a fajta mindent átfogó elem, amely – bár nem biztos, hogy rendelkezik saját sorral – növeli a teljesítményt.

Íme néhány hasznos cikk, amelyet írtunk, amelyek segítenek a B2B marketingszakembereknek a megfelelő elkötelezettségi mutatók összegyűjtésében és értelmezésében:

“Az influencertartalom integrálása közvetlen vonala a bizalom és az ügyfelek bizalmának kiépítésében.” – Ann Handley @annhandley Kattintson a tweetelésre

10 – A bizalom jobb márkákat, márkavédőket és csapatokat épít

Nemcsak a marketing és a közösségi média erőfeszítései profitálnak a bizalom elsődleges megközelítéséből az üzleti életben – egész márka struktúrák alulról felfelé, hogy nagyobb teljesítményt érjenek el, amikor a bizalmat értékelik, ösztönzik és megvalósítják az egész szervezetben.

A bizalmat évtizedek óta minden márka stratégiájának fontos elemeként emlegetik, de néha elakad, amikor egy vállalat küldetésnyilatkozatától az ugráshoz vezet az ugrás a közösségi médiában egy órája.

Nemcsak a bizalom, hanem az empátia beépítése a B2B szervezetbe – ez volt a legutóbbi témája a B2B marketing csere konferenciájának Miri Rodriguez, mesemondó és gyakornoki program vezetője a Microsoftnál, és az előadást aA Microsoft Miri Rodriguez arról, hogy a B2B marketingszakemberek hogyan ölelik át az empátiát a jobb vevői mesélésért # B2BMX. ”

„A bizalmi kapcsolatokat nem a márkákkal, hanem a márkák mögött álló emberekkel alakítják ki. Az arc és a hang csatolása a tartalmához drasztikusan megnövelheti a tartalom hatását és relatibilitását. ” – Nick Nelson… Kattintson a tweetelésre

Hagyja, hogy a Trust energiája vegye körül marketing erőfeszítéseit

a GIPHY-n keresztül

A bizalom ereje értelmes és tartós kapcsolatokba kötheti az ügyfeleket és a márkákat, tele olyan energiával, amelyet még a Star Wars Yoda is irigyelne, és reméljük, hogy saját B2B marketing erőfeszítései profitálni fognak a bizalom 10 eleméből, itt fedeztük fel.

Egyetlen cikk csak a marketing iránti bizalom hatalmas erejét érinti, ezért örömmel osztjuk meg veletek a márkabizalomra vonatkozó következő útmutatókat is:

A megbízható és díjnyertes B2B marketing kialakítása jelentős időt és erőfeszítést igényel, ami sok céget arra késztet, hogy együttműködjenek egy olyan digitális marketing ügynökséggel, mint a TopRank Marketing. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és tudassa velünk, hogyan tudunk segíteni, ahogy tettük a LinkedIn, a Dell és a 3M cégektől kezdve az Adobe, az Oracle, a monday.com és más vállalkozásokig.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok