A 2020-as év legjobb PC-játékai (amelyekhez nincs szükség grafikus kártyára) – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.22. 55 Views 0 Likes 0 Ratings

55 Views 0 Ratings Rate it

2020 PC-s kollázs

2020 nagyon sok volt. Néhány fantasztikus új PC-s játék hardver megjelenése ellenére senki sem hibáztathatja, ha egy új GPU-t vagy nagy teljesítményű laptopot szeretne kihagyni az idén. De ez rendben van: Néhány, a PC-n idén megjelent legjobb játékhoz egyáltalán nincs szükség különálló grafikus kártyára, és még régebbi vagy alacsony fogyasztású gépeken is lejátszhatók. Itt vannak a kedvenceink 2020-tól, amelyek készen állnak arra, hogy szinte minden Windows (és néhány játék esetében MacOS) gépen örömet szerezzenek.

Semmilyen sorrendben itt van az 10 legjobb választásunk az év legjobbjaihoz, amelyeket alacsony fogyasztású költségvetési számítógépeken és laptopokon lehet lejátszani. Ha még több lehetőséget szeretne, nézze meg 2018-as válogatásunkat és 2019, is.

Hádész

Hádész sok embertől megkapta az „év legjobb játékának” bólintást (grafikus kártyával vagy anélkül!). Játssz egy darabig, és meglátod, miért. Ráadásul dühös hack-slash-dash felülről lefelé harc, roguelike „futásokkal”, amelyek szinte elkerülhetetlenül halállal végződnek. És a harc elképesztő, változatos fegyverekkel és erőforrásokkal rendelkezik, bevallottan ismétlődő, randomizált szinteken.

De a játék lényege a karakterek, a főszereplő Zagreus, az ő drága apja, Hades, és egy sor isten, istennő és akasztó, akiket megtanulsz szeretni. A hangjáték elképesztő (és olyan bőséges!), De a játék kedvenc része a Supergiant csodálatos művészeti iránya. Hádész 3D karakterek 2D szinteken és effektusokon felül, így régebbi hardvereken kissé forrón fog futni – lehet, hogy 720p-ra kell bontania a harci zökkenőmentes működés érdekében. Ja, és nem mered tisztelni a szegény Dusát.

Igen, kegyelmed

Sok olyan játék van, amelyben középkori fantasy hősöt játszol, de a király általában valaki, akit meg kell mentened, meg kell ölnöd vagy petíciót kell benyújtanod. Ban ben Igen, kegyelmed, ez éppen ellenkezőleg: Te már a király vagy, és neked az a feladatod, hogy ezt a rendetlenséget tovább futtasd. A királyi udvarban és a parasztok kéréseinek megválaszolásában, a királyi család irányításában és a nemes munkatársak felvételében ügyelnie kell népe igényeire.

Az egyszerű pixelezett grafika meglepően sok mély, dinamikus és stratégiai mély rendszert rejt magában, amelyek mindegyikét az Ön döntései alakítják. Kompromisszumra és némi árulásra lehet szükség a dolgok rendben tartásához. Ha valaha elgondolkodott azon, mi történik, miután megnyerte a trónjátékot, ez a játék az Ön számára.

Kilép a Gungeonból

Lépjen be a Gungeonba szeretett fentről lefelé roguelike volt a vénában Izsák megkötözése , de a fegyverek iránti rögeszmével, amely egy texasi pirulást okozna. A folytatás a perspektívát egy oldalra gördülő lövöldözősre helyezi, a beállítást pedig harapásméretű szakaszokra.

A fegyvered mindegyiknél elmozdul, így a roguelike „futások” véletlenszerűbbek anélkül, hogy a randomizált zsákmányra összpontosítanának. Az igazán gonosz nehézségek kombinálódnak a gyorslövéses (az abszolút szándékolt szójáték) fordítással, hogy egy játékot hozzanak létre, amely a rángatózó képességekre összpontosít. Ez egy falatnyi élmény, amely kellemes kikapcsolódást jelent, ha unod már, hogy egy-két órát veszítesz egy roguelike futásból.

Nyikorog

Amanita Design, ők Machinarium és Samarost hírnevét, visszatértek egy újabb rendkívül hangulatos játékkal. Ez szinte teljes egészében kirakós, így szabványaik szerint kissé hagyományos. Nyikorog arról szól, hogy leereszkedünk egy furcsa és zavaró világba, egyedi karakterekkel (sok madár ember) találkozunk, és kitaláljuk, mi történik a pokolban (?).

A művészeti tervezés itt a nagy vonzerő, amely kézzel rajzolt és festett elemeket mutat be, amelyek Hieronymus Boschra emlékeztetnek, ha felnőtt volna Szezám utca. A kialakítás technikailag platformer, de ne aggódjon: a rejtvényeken való túljutáshoz nem kell rángatózó készség – csak az agyad. Ez is elég rövid, mivel ezek a játékok mennek, ezért érdemes megvárni az eladást.

Fae Tactics

Hiányzik Final Fantasy Tactics és Taktika Ogre ? Tehát az Endlessfluff Games, a fejlesztők Fae Tactics. A JRPG-ihletésű történet és a pixelezett látvány csak a szórás erre a körökre osztott stratégiai tortára. De a játék nem csak a taktikai RPG-k letűnt korszakának újbóli létrehozására törekszik, hanem egy olyan kezelőfelülettel is újít, amely hangsúlyozza a menük fölötti műveleteket és remekül működik a vezérlőkön.

Vannak árnyalatai is Pokémon a beállításban, lehetővé téve, hogy megidézze azokat a lényeket, amelyeket legyőzött, hogy legyőzze jelenlegi ellenségeit. A játék szintén meglepően hosszú, biztosítva, hogy jó ideig kielégítse a klasszikus csempés stratégiai játékok javítását, miután végre ledobta az utolsó kihívást.

Dög

A Metroidvania játékok gyakran feladják a játékost különböző arctalan szörnyetegek megölésével. De mi lenne, ha te lennél inkább az arctalan szörnyetegség, és szerencsétlen emberekkel teli szinteken lennél, mintha zavaróan zajosak lennének Gushers ? Belép Dög, egy oldalra görgethető 2D-s akciójáték, amely megfordítja a forgatókönyvet, és kísérteties horrorrá tesz.

Még a pixel-művészetben is a szörny ember eltávolításai zsigeri és zavaró részleteket kapnak, a sikolyokról nem is beszélve. Megsérül, és csökkenti a biomassza mennyiségét, megeszi az embereket, és visszanyeri azt, és szintre emeli képességeit. A zsugorodóan növekvő szerelő és a szörny egyedülálló mozgása segít innovatív harcok és rejtvények létrehozásában, a pixel art rajongói pedig imádni fogják a főhős hullámzó mozgását és a környezetek komor gore-ját.

A pasziánsz összeesküvés

A név „Pasziánsz összeesküvés”Már elég érdekes, nem? Valami 007-es kódolású üzenetnek tűnik. Ez egy játék arról szól (várjon rá), hogy összeesküvést fedezzen fel a pasziánsz játékával. Az „Utcák és sikátorok” meglepően bonyolult variációinak lejátszása lehetővé teszi a kémkedés történetének lejátszását, amelyet teljes mozgású videoklipek, karakterművészet, hangjáték és néhány édes kémfilm dallama szakít az élmény fokozása érdekében.

A nap végén még mindig pasziánszot játszol, némi extra bitdel a tetején, de ez annyira egyedi élmény, hogy érdemes megnézni a kártyajátékok minden rajongóját. Ó, ellentétben bizonyos pasziánsz játékokkal, amelyeket megemlíthetünk, ez nem jár havi előfizetéssel.

Spelunky 2

Az eredeti Spelunky ikonikus volt, és segített meghatározni a kialakulóban lévő roguelike műfajt, még a GameMakerben elérhető meglehetősen egyszerű eszközök használatával is. A folytatás ezeket az eredeti elemeket veszi át, és Derek Yu tervező parancsára egy stúdió teljes erejével felépíti.

Spelunky 2 nagyon ismerősnek érzi majd magát az eredeti randomizált platformer rajongói előtt, de kifinomult mechanikája és hatalmas vizuális arculatteremtése jól kombinálható új csemegékkel, például az állatszelídítő rendszerrel. A karakterek elbűvölőek, még akkor is, ha gyakran kikapják belőlük a baromságokat. A 2D platformozásnak nem kellene megadóztatnia a legtöbb laptopot, de az áramló vízzel és lávával rendelkező területek a framerátát lecsökkenthetik, miközben felfedezik a holdbarlangokat.

A 4. düh utcái

Ritka, hogy egy játéksorozat több évtizede visszatérhet hibernált állapotból, és rögtön lekötheti. A 4. düh utcái örömmel tölti el mind az eredeti arcade beat-em-up sorozat rajongóit, mind az új játékosokat, akik csak azokon a játékokon nőttek fel, amelyeket az eredetiek inspiráltak.

A Combat ismerősnek tűnik „vaskos”, ugyanakkor simább és változatosabb, mint a SEGA régebbi játékai. Az anime ihletésű művészet abszolút mesés – ezek a 2D-s képek a nap folyamán negyedszerre királyi váltságdíjat kerestek volna az árkádban -, és a zene tökéletesen meghatározza a retro hangulatot. Ha egyáltalán lehetséges, ragadjon meg egy barátot (vagy kettőt vagy hármat), aki utcára léphet egy szövetkezetben, helyi vagy online módon.

Spiritfarer

Spiritfarer a „2020 legjobbja” listák másik gyakori lakója, amelyhez nincs szükség grafikus kártyára. Sok szempontból innovatív: a kedves rajzfilm stílus, az alacsony nyomású játékmenet, de leginkább az, ahogyan a játékost kéri gondolkodni és érezni egyenlő mértékben.

Feladatod volt egy halott uszály kezelésével – de nem olyan komor szám, mint Charon átveszi a Styxet. Nem, a kompod inkább egy luxus folyami hajóútra hasonlít, és találkozhatsz és elegyedhetsz a vonzó utasaiddal, miközben a nagy túloldalra viszi őket, és segít nekik megbékélni az életükkel. A játék egyes pillanatai imádnivalók, de a karakterek megismerése annyira vonzó lehet, hogy valóban szomorú lesz, amikor látja, hogy a túlvilágon mennek. Bónusz: Van egy helyi szövetkezeti mód is, ahol a második játékos macskává válik.

Megtisztelő megemlítés: Civilizáció VI

Ennek a régóta futó sorozatnak a legújabb bejegyzése technikailag még 2016-ban jelent meg, de a mai napig folyamatosan új tartalommal frissül. A körökön alapuló országépítő Civilizáció VI új DLC-t adott hozzá idén, beleértve a babiloni, a bizánci és a gall, a maja és a gran kolumbiai, valamint az etióp frakciókat, valamint rengeteg új stratégiai forgatókönyvet, mindezt 2020 folyamán.

Ez a kategória abszolút csúcsa továbbra is ebben a fülke műfajban, és régebbi hardvereken is kiválóan működik, még teljes 3D térképpel és frakcióvezetőkkel is. Készülj fel arra, hogy elég sokat fizetsz, ha minden tartalmat szeretnél… és csak lehet, miután belekötöttél az alapjátékba és annak online, többplatformos multiplayerjébe.
Source link


55 Views 0 Ratings Rate it