A 2020-ra eljutott játékok

Avatar Gadam | 2020.12.23. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Bevallom, már egy ideje, hogy abbahagytam az építkezést egy sziget a Nintendo Switch-ben Állatok átkelése: Új horizontok. De ez nem azért van, mert nem szórakoztam az összes digitális barátsággal, amelyet útközben kötöttem –Szerettem meglátogatni barátaim szigeteit, és nagy, hosszú kortyot inni a kreativitásukból.

Abbahagytam, mert a játék kezelőfelülete meghökkent. Kalandjaimat folytatva Állatok mehetnek át sokkal kevésbé vonzóvá vált, amikor rájöttem, hogy annak a sok órának a fele, amelyet egy gyönyörű sziget felépítésével töltök, szenvedéssel jár Állatok mehetnek átpazarló kezelőfelülete. Ez is csak utat vesz sok mindenre van szükség, és egyszerű életminőség-javítások – például egy pont egy elemen annak jelzésére, hogy Ön már birtokában van-e vagy sem – egyszerűen nincsenek ott, és nem hiszem, hogy a Nintendo bármikor érdekelt volna őket ott.

Értem. A Nintendo minden a laissez faire megközelítést a játékukhoz, és abszolút szeretnének ösztönözni egy nagyon sajátos játékstílust, amely ugyanolyan messze van a tudsz. Semmi gond ott. De nem kérek egy módot a „verésre” Állatok mehetnek át egy hét múlva – amit a Nintendo alapvetően már a játék Stalk Marketjével is érvényesített – csak arra kérem a módját, hogy ne pazaroljam feleslegesen az időt. Élvezheti a szigeti élet lassú szabadidejét anélkül, hogy arra kényszerítené, hogy szenvedjek el egy 300. azonos beszélgetést egy ismétlődő feladat vagy töltött órák miatt az egyébként kezelhető egyedi tárgyak manipulálása tömegesen.

Mindez azt mondta, Állatok átkelése: Új horizontok segített a barátaimnak, és túljutok a sok hullám közül az elsőn a világjárvány most vagyunk, és hálás vagyok ezért. Köszönöm, Tom Nook és az élet első számú lakosa, Dotty.


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it