A 60 dolláros AtGames Legends Core 100 retro arcade játékot ragaszt a tévéjén – tekintsd át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.17. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az AtGames Legends Core doboz 100 játékot mutat be.
AtGames

Ha kedvenc árkádjának otthoni méretű másolatát szeretné, akkor legalább 300 dollárt költhet. De mi van akkor, ha csak egy csomó retro játékot szeretnél játszani? 60 dollárért a AtGames Legends Core elvégzi a munkát. A korong a TV-hez csatlakozik, és 100 játékot ad. De meg kell adnia egy vezérlőt.

Az AtGames már hírnevet szerzett magának a házi játéktermi iparban. Teljes méretű árkádokat kínál, mint például a Legends Game Ultimate, és lecsupaszított vezérlőpaneleket, mint például a Legends Game Mini. Fantasztikus árkádvezérlőket és rengeteg játékot kap, de még mindig 130 és 600 dollár között fog költeni.

A Legends Core konzol hátulján HDMI-port, USB-port és Ethernet látható.
AtGames

A Legends Mini Core csak azokat a dolgokat kínálja meg, amelyekre szüksége van, hogy árkáddal és konzollal játsszon tévéjén. Ugyanazt a HDMI-kompatibilis korongot használja a Legends Mini-től, de kihagyja az árkádvezérlő paklit. Ehelyett saját Bluetooth vagy USB-kompatibilis számítógépes játékvezérlőt biztosít. A korongnak van HDMI-portja, USB-portja, microUSB-je az áramellátáshoz, és Ethernet, ha vezetékes kapcsolatot szeretne.

Lehet, hogy már van ilyen (például egy Bluetooth Xbox-vezérlő), és még ha nincs is, a Mini Core és a Core közötti 70 dolláros különbségnél kevesebbet kaphat. A játéklista sem szörnyű. Míg talál olyanokat, amelyeket valószínűleg kihagy, például Lődd ki és Soccer Kid, rengeteg nagyszerű játék van, mint például Fix-it Felix, Jr., Tetris, Űrvadak, Aladdin (Sega Genesis), és Vízköpők.

És hozzáadhat játékokat a Legends Core-hoz az AtGames ‘Bring Your Own Game (BYOG) rendszerén keresztül. Vagy streamelheti őket helyileg PC-ről, vagy feliratkozhat a vállalat felhő-streaming szolgáltatására.

Az AtGames két csomagkötést is kínál az új Legends Core számára. tudsz vásároljon egyet, kapja meg a felét, összesen 90 dollárért. Vagy vásároljon egyet, és kapjon kedvezményes három hónapos előfizetést az AtGames Cloud BYOG szolgáltatáshoz 90 dollárért.

A Legends Core ma elérhető a AtGames webhely.[ad_2]
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it