A 7 legjobb Android Launcher – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.10. 941 Views 0 Likes 3 On 1 Rating

941 Views 3 On 1 Rating Rate it

A Nova Launcher, a Smart Launcher 5 és az AIO Launcher képernyőképei
TeslaCoil szoftver, Smart Laucher csapat, AIO mobilalkalmazások

Ha Android-felhasználó vagy, akkor valószínűleg értékelni fogja, hogy az alap operációs rendszer mennyire testreszabható és funkciókban gazdag. De a dolgok mindig javíthatók, és messze a legegyszerűbb módja annak, hogy kibővítse androidos telefonjának hasznosságát, ha telepíti a Google Play Áruházban elérhető számos harmadik féltől származó hordozórakét.

Ezek a hordozórakéták alapvető változtatásokat hajtanak végre a szokásos Android rendszerben, és olyan új funkciókat tartalmaznak, mint a kezdőképernyő továbbfejlesztett testreszabása és a gesztusok alapos szerkesztése. Ha azt szeretné, hogy az Android pontosan úgy nézzen ki és működjön, ahogyan szeretné, akkor az indító valóban a legjobb módja ennek.

Mit kell keresni egy indítóban

Van néhány kulcsfontosságú pont, amelyet érdemes használni a különböző hordozórakéták összehasonlításához.

  • Egyedi tulajdonságok: Nincs sok értelme telepíteni egy hordozórakétát, ha nem kínál valami újat. A legjobb hordozórakéták az új funkciókat vagy terveket integrálják az Androidba, hogy valami hasznos dolgot nyújtsanak, miközben nem rombolják ki teljesen azt, ami az Androidot, nos, az Androidot teszi.
  • Vizuális testreszabás: Legyen szó a kezelőfelület színeinek megváltoztatásáról vagy az ikonok alakjáról, mindig nagyra értékelnek néhány remek testreszabási lehetőséget. Egyes hordozórakéták számára ez a legfontosabb eladási pont, míg mások szórakoztató bónuszként tartalmazzák az ilyen dolgokat.
  • Aktív fejlesztés: Ami jelenleg elérhető, sok olyan is van, amelyet különféle okok miatt már nem fejlesztenek. És amikor egy olyan alkalmazásról van szó, amely mélyen befolyásolja a telefonodat, győződjön meg arról, hogy naprakész-e. Emiatt korlátoztuk a még aktív fejlesztés alatt álló és nemrégiben frissített alkalmazások választékát.

Intelligens és testreszabható: Intelligens indító 5

A Smart Launcher 5 képernyőképei
Intelligens Launcher csapat

A Smart Launcher 5 meglehetősen egyszerű indító, de rengeteg hasznos cuccot tartalmaz. Az egyedi „SmartSearch” keresősáv gyorsan felhúzhatja a cikkeket, az alkalmazásokat és a névjegyeket, a dedikált rács nélküli widget-oldal a lehető legnagyobb szabadságot teszi lehetővé, és az alkalmazások automatikusan kategóriákba rendezik az alkalmazásfiókban, hogy megkíméljék őket.

És ez csak a kezdőképernyőn látható dolgok; A Smart Launcher 5 lehetővé teszi a gesztusvezérlők teljes testreszabását, és sima menükkel rendelkezik a kezdőképernyő oldalainak helye közötti váltáshoz (így például az alkalmazás fiókját jobbra csúsztatással elérhetővé teheti a hagyományos felfelé csúsztatás helyett. .) Sok vizuális lehetőség is rendelkezésre áll, például különféle alkalmazásikonok, felhasználói felület színei és több betűtípus.

A Smart Launcher 5 ingyenesen letölthető, de van egy prémium előfizetés az alkalmazásban, amely hozzáférést biztosít többek között mélyebb alkalmazásszervezéshez, 3D perspektívájú háttérképekhez és kétujjas gesztusparancsokhoz. A prémium változatért havonta 2,49 USD-t, évi 6,99 USD-t vagy egy életre szóló licencért 16,99 USD-t kell fizetnie.

.

Megbízható: Nova Launcher

A Nova Launcher képernyőképei
TeslaCoil szoftver

A Nova Launcher nemcsak az egyik legismertebb hordozórakéta, de már jó ideje létezik – ami azt jelenti, hogy számolnia kell azzal, hogy maradhat. A hozzáadott stabilitás mellett a Nova Launcher tartalmaz néhány remek funkciót és opciót anélkül, hogy sokat eltévesztené az állomány Android-élményétől.

A Nova elsősorban a kezdőképernyőre és az alkalmazásfiókra összpontosít. Nagyon sok lehetőség áll rendelkezésre itt, ezért nézzük át a legfontosabbakat. Beállíthatja a kezdőképernyő rács-elrendezését (ami alapvetően annyi, hogy hány alkalmazás fér el az otthoni képernyőn) és az ikonalakokat, jelentős változtatásokat hajthat végre az alkalmazásfiók megjelenésében, és könnyedén válthat az egyedi ikoncsomagok között – akár keverhet is egyeztetik a különféle csomagok egyes ikonjait.

A vizuális lehetőségek több mint értékeltek, és biztosítják, hogy a Nova Launcher segítségével a kezdőképernyőn és az alkalmazásfiókban pontosan úgy nézzen ki, ahogyan szeretné. Ha további eszközök, például gesztusparancsok vagy mappák érdekelnek az alkalmazásfiókban, akkor fel kell vennie a Nova Launcher fizetett verzióját, Nova Launcher Prime, egyszeri fizetésért 4,99 USD.

Egyszerű és hatékony: Apex Launcher

Az Apex Launcher képernyőképei
Az Android nem csapat

Az egyszerű és könnyen használható dizájnnal rendelkező Apex Launcher nagyszerű, ha még nem ismeri a harmadik féltől származó hordozórakétát (vagy egyszerűen csak valami egyszerűre vágyik), de mégis szilárd funkciókra vágyik. Az Apex Launcher segítségével különféle vizuális témák közül választhat, lehetővé teszi a kezdőképernyő rácsának beállítását, és tisztességes irányítást biztosít az alkalmazásfiók működésével kapcsolatban. Szerkesztheti a gesztusparancsokat is, és az alkalmazásokat a kezdőképernyő megnyitásakor automatikusan különféle kategóriákba rendezi.

Míg az Apex Launcher ingyenesen letölthető, a hirdetések támogatják. Három havonta költhet 3,99 dollárt, vagy megvásárolhatja az élettartamra szóló licencet 8,99 dollárért a hirdetések eltávolításához, valamint néhány további dolog feloldásával, például olvasatlan jelvények és kettős ujjmozdulatok paranccsal.

Minden az egyben: AIO Launcher

Az AIO Launcher képernyőképeiAIO mobilalkalmazások

Az AIO lényegesen megváltoztatja a dolgokat az Android készleten, mivel jelentősen megváltoztatja a kezdőképernyő megjelenését és működését. Rengeteg widget és alkalmazásikon helyett az alkalmazások, értesítések, e-mailek, naptáresemények és egyebek mindent egyetlen, görgethető képernyőn egyesítenek. Nagyon sok adat van ide csomagolva, és testreszabhatja a megjelenőket – van egy alkalmazás oldalsáv is, amely az alkalmazás fiókjaként működik.

Noha ez komoly megrázkódtatást jelent, ha időt fordítasz arra, hogy alkalmazkodj hozzá, ez jól jöhet. Ha minden fontos információ egy helyen van, akkor nem kell olyan gyakran váltani az alkalmazások között, és jobb áttekintést nyújt az adott pillanatban zajló eseményekről. Az AIO teljes verziójának megvásárlásával feloldhatja az egyedi alkalmazásikonok és még több megtekinthető adat használatának lehetőségét, amely egyszeri 3,99 dolláros fizetéssel jár.

A legjobb Windows felhasználók számára: Microsoft Launcher

A Microsoft Launcher képernyőképei
Microsoft

Nehéz Windows felhasználók számára a Microsoft Launcher további funkciókat biztosít, lehetővé téve a telefon és a számítógép egyszerű szinkronizálását. Használhatja a Cortanát, és megoszthatja a cetliket a számítógép és a telefon között, valamint a pillantás nézetet használhatja az összes értesítés, hírfrissítés és naptáresemény egy helyen történő megtekintésére. Ráadásul az alkalmazás fiókja tiszta megjelenésű Microsoft átalakítást kap. Ez az indító lehetővé teszi az egyéni ikonok használatát, a különböző gesztusparancsok testreszabását és a Microsoft hírcsatornájához való hozzáférést is.

És végül a Microsoft Launcher egyik legnagyobb előnye, hogy ezeket a kiváló funkciókat teljesen ingyen nyújtja.

Vizuális szabadság: Teljes Launcher

A Total Launcher képernyőképei
ChYK a dev

A vizuális testreszabás terén a Total Launcher a lehető legtöbb eszközt szeretné megadni. Az alkalmazás rengeteg előre telepített widgetet tartalmaz, amelyek alaposan testreszabhatók, és rengeteg lehetősége van a kezdőképernyő testreszabására – legyen szó alkalmazásikonokról vagy különböző elrendezésekről. Eltarthat egy ideig, amíg megfelelően elsajátítja az indítót, de ha valóban személyre szabott kezdőképernyővel rendelkezik, akkor ez az idő megéri.

A Total Launcher ingyenesen letölthető, de ha még több funkciót szeretne (például gesztusparancsokat), akkor fel kell vennie Teljes Launcher Key a Play Áruházból egyszeri 4,99 dolláros fizetésért.

Egykezes tervezés: Niagara Launcher (korai hozzáférés)

A Niagara Launcher képernyőképei
Peter Huber

A Niagara egy igazán egyedi hordozórakéta, de mielőtt belekezdenénk a konkrétumokba, figyelmeztetni szeretnénk, hogy jelenleg még fejlesztés alatt áll, ezért ne csodálkozzon, ha használat közben néhány hibába ütközik.

A Niagara úgy lett kialakítva, hogy teljes egészében csak egy kézzel legyen használható, és ezt úgy érheti el, hogy egyesíti az otthoni képernyőt és az alkalmazásfiókot. Most már hozzáférhet az alkalmazások fő listájához (ábécé sorrendben), amelyek közül válogathat a kedvencek között, és amelyek megjelennek a kezdőképernyőn. Innen csúsztathatja a hüvelykujját a telefon mindkét oldalán, hogy elérje a gyorsmenüt, és egyenesen a lista azon részéhez ugorhat, amelyen tartózkodnia kell. Annak érdekében, amit Niagara próbál elérni, nehéz elképzelni ennek tisztább módját.

A Niagara emellett rendelkezik néhány lehetőséggel a gesztusparancsok testreszabására és az UI megjelenésének megváltoztatására különböző betűtípusokkal és témákkal. Ez az indító ingyenesen letölthető, de ha további funkciókhoz szeretne hozzáférést, például mappákhoz és az Android állapotsor elrejtésének lehetőségéhez, szüksége lesz a Niagara Pro-ra. Ez az előfizetés évi 3,99 dollárba, vagy 10,99 dollárba kerül egy életre szóló licencért – a fejlesztő kijelentette, hogy az ár valószínűleg emelkedni fog, miután az alkalmazás korai hozzáférést kapott, de az élettartamra szóló licenceket továbbra is tiszteletben tartják.
Source link


941 Views 3 On 1 Rating Rate it