A Best Buy holnap reggel 9 órakor újratölti a PS5 és az Xbox Series X-t – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.14. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Xbox Series X és PlayStation 5
Microsoft / Sony

Hacsak nem élt egy szikla alatt az elmúlt hónapokban, akkor tudna róla bármilyen variációt felvesz a PlayStation 5 vagy a Xbox S vagy X sorozat szuper nehéz. De még ne add fel. A Best Buy december 15-én, EST 9 órakor újratölti az összes következő generációs konzolt online áruházában.

Természetesen gyorsnak kell lenned, mivel ezekre a konzolokra nagy a kereslet, és valószínűleg perceken belül el fognak fogyni a rendelkezésre állásuk után. Tanácsunk? Hozzon létre egy Best Buy fiókot, ha még nincs. Ezután mentse számlájára, szállítási és hitelkártya adatait a fiókjára a gyorsabb fizetés érdekében. A fene, tartson nyitva egy fület annak a konzolnak, amelyet fel szeretne venni, és csak reggel 9-kor frissítse

A PlayStation 5 499 dollárért kerül forgalomba, és ha lemez nélküli verzióra vágyik, akkor 399 dollárra rúg. Ha inkább Xbox fickó vagy, akkor az X sorozat 499 dollárt fog megtéríteni, míg a S sorozat a legkedvezőbb a csoportból, kényelmesen 299 dollárért ülve. És ha kizárólag az ár alapján veszi az S sorozatot, csak tudja, hogy ez hiányzik egy optikai meghajtó.

Nem meglepő, hogy a Best Buy csak online értékesíti őket. A nagy dobozos kiskereskedő mondta az év elején hogy a boltban nem lesz elérhető Bármi az új konzolok 2021 elejéig. A vállalat valószínűleg megpróbálja csökkenteni az üzleteiken kívüli vonalakat, hogy csökkentse a folyamatban lévő globális járvány kockázatát.

Felvette már a következő generációs konzolt? Ha nem, akkor ez lehet az utolsó lehetőség, hogy az új év kezdete előtt vegyen egyet. De ha mégis kimaradna, megteheti iratkozzon fel az értesítésekre arra az esetre, ha visszatérnek raktáron.

Forrás: Legjobb vásárlás keresztül Windows Central[ad_2]
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it