A Black Panther és a Wakanda Forever Salute már elérhető a Fortnite-ben – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.22. 50 Views 0 Likes 0 Ratings

50 Views 0 Ratings Rate it

A fekete párduc, a Marvel kapitány és a Taskmaster 'Fortnite' bőrének fényképe.
Fortnite

Kaphatok V-dollárt karácsonyra? A Fekete Párduc, a Marvel kapitány és a Taskmaster mostantól elérhető Fortnite a 25 dolláros Marvel Royalty és Warriors Pack részeként. Az új bőrcsomag a sarkán következik Fortniteingyenes Fekete Párduc küldetések, amelyeket teljesíthet a Wakanda Forever tisztelgés kinyitásához.

Mint más Fortnite bőrpakolások, a Marvel Royalty és a Warriors Pack minden szereplőhöz kapcsolódó tartozékokat tartalmaz. A Black Panther a King Cowl hátsó blingjével, a Vibranium Daggers csákánnyal és a Wakandan Skyrider siklóval érkezik. Marvel kapitány a Kree hátlappal, az Alpha Staff csákánnyal és a Power of Mar-Vell siklóval érkezik. És jó barátunknak, Taskmaster-nek Mimic’s Shield hátsó blingje és Copycat’s Sword csákánya van.

A Wakanda Forever öltöny kinyitása sajnos egy kis erőfeszítést igényel. Az emote feloldásához összesen 10 mérkőzést kell lejátszania, 500 ellenfelet meghaladnia, és részt kell vennie 5 Duo vagy Squads játékban a barátaival.

A Marvel Royalty és Warriors Pack csak néhány héttel a vége után érkezik FortniteMarvel-témájú évada, amely a Marvel hősöket, gazembereket és műemlékeket helyezte el a világtérképen. Míg a Fekete Párduc eredetileg nem volt része FortniteAz Epic Games az elmúlt szezonban egy nagy Fekete Párduc szobrot adott a térképhez, hogy a játékosok helyet kapjanak Chadwick Boseman színész életének megünneplésére.

A Fekete Párduc, Marvel kapitány és a Taskmaster most csatlakoznak a főkapitányhoz, Kratoshoz és a The Mandalorianhoz Fortnitelegújabb nagynevű karakterbőrök. Itt az ideje, hogy beváltsa ezeket a V-Bucks-okat, és megszerezze a valaha volt legjobb karakterbőröket Fortnite.

Forrás: Fortnite keresztül A perem
Source link


50 Views 0 Ratings Rate it