A csoportos videó- ​​és hanghívások már elérhetők az Echo eszközök számára – Tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar Gadam | 2020.12.18. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Csoportos hívás az Amazon Echo eszközön
amazon

Az Amazoné újonnan hozzáadott támogatás csoportos video- és hanghívásokhoz az Echo eszközökön, éppen az ünnepek idejére érkeztek. Mivel a személyes összejövetelek jelenleg nagyjából nem szerepelnek a képen, jó látni, hogy még több eszköz képes csoportos hívások kezdeményezésére és az emberek kapcsolattartására, főleg, hogy az Echo eszközök nem fogják előírni határidők.

Az új szolgáltatás akár hét résztvevő számára is lehetővé teszi, hogy videó- ​​vagy hanghívás keretében találkozhasson a támogatottak bármelyikén Visszhang eszközök, beleértve az Echo, Echo Show és az Echo Dot. Ha rendelkezik ilyen eszközökkel, létrehozhat és elnevezhet csoportokat az Alexa alkalmazásban ( iOS és Android). Ezután csak egy Alexa parancsot kell mondania, például „Alexa, hívd a családom”, hogy hívást indítson a csoporttal. Az Amazon hamarosan hozzáadja a csoportos hívások támogatását is az alkalmazásban.

Ugyanebben a bejelentésben az Amazon megosztott néhány új, amerikai alapú hívási funkciót is. Egy új hívásfelvétel funkció valós idejű szöveges feliratokat jelenít meg arról, amit a többi fél az Alexa-hívásokban mond, az Amazon Chime és a Zoom már elérhető az Echo Show 8-on, és a gyerekek mostantól kimenő Alexa-to Alexa videó- ​​és hanghívások a Fire Kids Edition táblagépeiken vagy a Fire táblagépeken az Amazon Kids alkalmazás segítségével.

Forrás: amazon[ad_2]
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it