A csuklós kamera egy vaskos 300 dolláros nézőszalag, amely kamerákat ad hozzá az Apple Watchhoz – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.06. 45 Views 0 Likes 0 Ratings

45 Views 0 Ratings Rate it

Wristcam Apple óra kamera
Csuklós kamera

Ne feledje, amikor a eredeti Samsung Galaxy Gear kijött, szűken verte az Apple-t a hordható piacra, és kínos kameramodult is tartalmazott a csuklópánton? A Samsung mindössze egy generáció után dobta le a fényképezőgépet, de nyilvánvalóan valaki azt gondolta, hogy elég menő ahhoz, hogy megpróbálja ezt a funkciót bevinni az Apple Watchba. Ismerd meg a Csuklós kamera.

Ez egy nagy vaskos cseréje az Apple Watch zenekarnak, amely magában foglal egy 8MP mobilkamera modult és egy 2MP szelfikamerát: egyet hagyományos fotók és videók készítésére, egyet szelfikre és videokonferenciákra. A felhasználók az Apple Watch alkalmazáson keresztül vezérelhetik a Wristcam kamerát, a független modul Bluetooth Low Energy csatlakozásával és elszigetelt akkumulátorával. Felváltva egy multifunkciós gomb található a hevederen. A heveder két méretben kapható a kicsi és nagy Apple Watch számára, a szilikon borításhoz különféle színekben.

Wristcam Apple óra kamera
Csuklós kamera

Hogy ez pontosan mi a jobb, mint egyszerűen a telefon használata, nem világos számomra, kivéve azokat az eseteket, amikor csak LTE-kompatibilis órája van kéznél. A heveder lassan továbbítja fényképeit Bluetooth-on, de Wi-Fi-kapcsolaton keresztül csatlakozhat iPhone-jához a fényképek és az 1080p videók gyorsabb átviteléhez. A vállalat által biztosított minták nem keltenek nagy bizalmat, és a modul egynapos akkumulátor-élettartama sem. 8 GB fedélzeti tárhelyet elég gyakran le kell tölteni a telefonjára.

A Wristcam szerint 10 000 előrendelés van a weboldalán, és még egy várólista van rajta. Ez lenyűgöző, tekintve a 299 dolláros árcédulát és az első egységek 2021 márciusának tervezett megjelenését. A gyártók azt mondják, hogy az indulás után egy idővel szoftverfrissítésként hozzáadják a fényképeket közvetlenül az Apple Watch-tól.

Forrás: Csuklós kamera keresztül A perem
Source link


45 Views 0 Ratings Rate it