A „Dinoszauruszok” sorozat a Disney-be jön + január 29 – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.16. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

Dinoszauruszok tévéműsor logója a Disney + logó felett a dinoszauruszok poszterén

Itt az ideje, hogy őskorossá váljon! A népszerű ’90 -es évekbeli tévés szitu Dinoszauruszok jön a Disney + -ra 2021. január 29-én, Brian Henson ügyvezető producer megerősítette, hogy a szeretett családi sorozat (apja, Jim Henson készítette) új otthonra talált a streaming szolgáltatásban, bár korábban már elérhető volt a Hulu-n.

„Bár egészen egészen a közelmúltig a Hulu-n volt, és a Hulu-n eléggé követői voltak. Azt hiszem, a közönség könnyebben megtalálja a Disney + -on, ami fantasztikus. Nagyon jól illik a Disney + -ra. Amikor megbeszélték, mi merre tart, végül eldöntötték Dinoszauruszok vége legyen a Disney + -on. Azt hiszem, nagyobb és új közönségbázist talál a Disney + -on ”- árulta el Brian Henson egy interjúban Colliderrel.

Az animatronikus muppet-stílusú műsor eredetileg 1991-1994-ben került adásba, és a Sinclair család köré összpontosul (akik, mint sejteni lehet, dinoszauruszok). Az előadás a család tagjait – Earl, Fran, Robbie, Charlene, Baby és Ethyl – követte modern életük során. Összesen a négy évszak mind a 65 epizódja akkor lesz elérhető, amikor a show január 21-én megérkezik a Disney + -ra.

Forrás: Disney
Source link


39 Views 0 Ratings Rate it