A Disney + először emeli az árát havonta 7,99 dollárra – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.12. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

A „Mandaloriánus” gyermeke a sarkon kukucskál.
Disney

A Disney + azt tervezi növelje az árát először. Az 1 dolláros áremelkedéssel az alap előfizetés havonta 7,99 dollár lesz. Ha az éves tervet választja, akkor a következő számlája 79,99 dollárt fog visszaállítani. És a Disney csomag, amely magában foglalja a Disney + -ot, a Hulut és az ESPN + -ot, havi 13,99 dollárra nő. Rövid haladékot kap, bár a Disney csak 2021 márciusában emeli az árakat.

A hír egy nap forgataga után érkezett, amikor a Disney bejelentette, hogy tíz új Marvel-sorozat, tíz új Csillagok háborúja sorozat, 15 új Disney élőszereplős, animáció és Pixar sorozat, valamint további 15 Disney élőszereplős, animáció és Pixar film közvetlenül a Disney + -on jelenik meg a következő években. Összesen ötven új projekt érkezik a streaming szolgáltatáshoz.

A kiemelések közé tartozik egy Ahsoka sorozat és a Az Új Köztársaság rangjai sorozat, ugyanazzal az idővonalon állítva, mint a A mandaloriánus. Rosario Dawson Ahsokaként fog szerepelni, egy olyan karakter, akit épp a vendéghely A mandaloriánus. A Marvel rajongói számára a Disney + a A Galaxis őrzői ünnepi különkiadás címmel rövid sorozattal együtt 2022-ben Én vagyok Groot.

Sok bejelentés tetszik Hold lovag, csak logóval volt több, bár néhányan szeretik Obi-Wan Kenobi megemlítette, ki fog szerepelni a darabban. Abban az esetben Obi-Wan Kenobi, ez nem volt meglepetés a kiállításon szereplő Ewan McGregor számára, de amikor látta, hogy Darth Vader részéről említik Hayden Christiensent, sokkot okozott.

Mindenesetre egyértelmű, hogy a Disney rengeteg pénzt szándékozik fektetni a Disney + streaming szolgáltatás eredeti programozásába. És hasonlóan a Netflixhez és kissé gyakori áremelkedése, Úgy tűnik, hogy a Disney hamarabb meg akarja téríteni e költségek egy részét.

De havi 7,99 dollárért még mindig versenyképes szolgáltatás. Végül is 4K és négy egyidejű adatfolyamot kapsz ezen az áron. A Netflix alapterve havonta 8,99 USD, és nem tartalmazza az 1080p-t (nemhogy 4-et) vagy az egyidejű streameket. Az HBO Max pedig elképesztő havi 14,99 dollár, bár a Warner Bros. valóban megígérte, hogy a következő évben ugyanazon a napon minden mozit megjelenít a mozikban és a streaming szolgáltatásban.

Egyelőre, ha a lehető leghosszabb ideig szeretné elkerülni az esetleges áremelkedést, csak egy lehetősége van – csatlakozzon az éves tervhez. A Disney + csak márciusban látja az áremelést, és ha előre fizet egy évet, akkor az adott időszak végéig fedezetet kap. Egy biztos, hogy minden streaming szolgáltatás előbb-utóbb növeli árait.

Forrás: A Wat Disney Company
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it