A Disney + új Boba Fett show-t jelentett be, és egyenesen bűnözőnek tűnik – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.21. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

Boba Fett egy űrhajóban.
Disney

Most csak elmondjuk. A következő bejegyzés hatalmas spoilereket tartalmaz. Ha még nem látta a The Mandalorian szezon utolsó epizódját, akkor ne olvassa el ezt a bejegyzést. Csak sétáljon el, tudván, hogy Boba Fett önálló műsort kap a Disney + -on. De ha mindannyian felzárkóztok, ássuk bele magunkat a látottakba és a Disney + bejelentésébe.

Spoiler Alert: Ez a bejegyzés a cselekmény részleteit tartalmazza aA mandaloriánus.

Ma a Disney hivatalossá tette: Boba Fett spinoff-sorozatot kap. Ugyanazon az idővonalon van beállítva, mint A mandaloriánus és producere Jon Favreau és Dave Filoni. Ha szeretsz A mandaloriánus vagy A klónháborúk és Lázadók, akkor ennek jó hírnek kell lennie, mivel ez a kettő felelős elsősorban a három sorozatért. Még jobb, hogy Temuera Morrison újból felveszi Boba Fett szerepét, miután megjelent az utolsó szezonban A mandaloriánus, és Ming-Na Wen visszatér Fennec Shand néven.

Szinkronizált Boba Fett könyve, A Disney nem sokat mesélt a soron következő sorozatról, amely meghaladja a 2021. decemberi idővonalat. De A mandaloriánus nagyon jó ötletet ad nekünk. Itt jönnek a spoilerek, mert az idei évad utolsó epizódjáról beszélünk. Gondolhatta, hogy Boba Fett csak felállt és az epizód közepette elszaladt. Ez végül is része volt a tervnek, hogy robbantást nyújtson, hogy fedősztorit nyújtson Mando és a legénység számára, akik menekülő császári katonaként állíthatják be őket.

Amikor megjelent Luke Skywalker, annál is értelmesebb volt, hogy Boba Fett miért nem jött vissza. Legutóbb, amikor ez a kettő szembesült, Boba Fett egy Sarlacc-gödörbe került, ahol mindenki azt feltételezte, hogy idő előtti végével találkozott. Valahogy megúszta, de van értelme, hogy elkerülné az újabb konfrontációt Skywalkerrel.

De ha abbahagyta a nézést, mikor kezdtek gördülni a kreditek, akkor elmulasztotta a következőket. Klasszikus Marvel-divatban (egy másik Disney-ingatlan), A mandaloriánus becsúszott egy utólagos kredit jelenetben, hogy élvezhesse. Figyeljen tovább, és meglátja ismerős látnivalókat és embereket. A kezdő felvétel nem más, mint Jabba, a Hutt palotája. Természetesen meghalt, de úgy tűnik, hogy személyes segítője, Bib Fortuna vette át Jabba bűnügyi birodalmát.

Ha minden jó véget ér, akkor nyilvánvalóan minden rossz is. Fennec Shand megöli Fortuna összes őrét, majd Boba maga végzi ki Fortunát. Aztán szó szerint a trónra lép, dicsőséges pillanatot adva nekünk, hogy Boba megvizsgálja új bűnözői birodalmát.

Lehet, hogy azt kérdezi magától: „Várj, Boba Fett rossz fiú?” Határozottan nem jó srác. Boba Fett Darth Vaderrel dolgozott, Han Solo fagyott testét szó szerint műalkotásként adta el a Hutt Jabba-nak, és habozás nélkül megöl, ha az megfelel az igényeinek. Figyeled, ahogy Boba egy bűnöző birodalmat átvesz? Igen, meg fogjuk nézni. És te is tehetsz 2021 decemberében.

Forrás: Disney
Source link


32 Views 0 Ratings Rate it