A DoNotPay robot ügyvédje elkészítheti jogi szerződéseit – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.23. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Kérések sorozata jogi dokumentum létrehozására.
Ne fizess

Előfordulhat, hogy jogi szerződésre van szüksége, csak az alapok fedezésére – például ha úgy dönt, hogy helyet bérel otthonában, vagy ha kipróbálja magát a szerződéses munkában. De az ügyvédnek fizetni a szerződések megírása költséges lehet. Ne fizess csak kibővítette képességeit, hogy segítsen. Most mindenféle jogi dokumentumot megírhat a szokásos havi 3 dolláros áron.

A DoNotPay robotjogász már elég ügyes a képességével harcolni a forgalmi jegyekkel, visszatérítéseket szerezzen, sőt alkotni is kell égő mobiltelefonszámok. De a legújabb törekvés pénzt takarít meg, szemben a pénz visszaszerzésével.

Az új jogi dokumentum szolgáltatás üzleti szerződéseket hozhat létre, például nyilvánosságra hozatali megállapodások, független vállalkozói megállapodások, adásvételi számlák és általános üzleti szerződések. Mindig képes kidolgozni az ingatlanokról szóló dokumentumokat, például a lakbérleti szerződést, az ingatlanvásárlási szándékot és az Estoppel tanúsítványokat. Sőt felkorbácsolhatja az általános nyilatkozatot, a váltót vagy a házasságkötési megállapodást.

A DoNotPay gyakran tervez új jogi dokumentum-opciókat felvenni. És hozzáférhet a DoNotPay összes szolgáltatásához a szokásos havi 3 dolláros áron.

És valószínűleg ritkán lesz szüksége faxkészülékre, ami kellemetlenséget okoz a folyamatban. Ebben a DoNoPay segíthet, ha vagy fájlt küld, vagy feltöltött fényképet küld faxként, vagy létrehoz egy számot a faxok fogadásához. A faxszám lehet állandó, ha szüksége van rá, vagy beszerezhet egy 30 percig tartó gyors számot.

Feliratkozhat a DoNotPay összes szolgáltatására ma honlapján.
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it