A Dyson V7 bolyhos HEPA vezeték nélküli vákuumja élénk kékben csak 200 dollár a Newegg-nél

Avatar Gadam | 2020.12.25. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

Legjobb otthoni ajánlatokLegjobb otthoni ajánlatokA legjobb otthoni, konyhai, intelligens otthoni és autóipari ajánlatok az internetről, naponta frissülnek.

Dyson V7 bolyhos | 200 USD | Newegg

Hadd mondjam el, a Dyson V7 játékváltó, és nem csak azért mondom, mert 200 dollárért eladó és minden vásárlás után jutalékot kapunk. Magam vettem egyet még júniusban, és nem bántam meg. A falunkra szerelve sokkal könnyebb tárolni, mint egy nagyobb, egyenes padlós vákuumot, amelyet eldughat a szekrényben, és ritkán érhet hozzá. Szinte minden nap az enyémet használom a cica alom felvételére, amikor a macskám felrobban űrhajója. Kisebb terek esetén a tartály elegendő kapacitást biztosít, hogy körülbelül egy hónapig el tud menni anélkül, hogy kiürítené. Nem is beszélve a szennyeződés és a por kiürítésének tényleges folyamatáról, csak egy kar egyszerű húzására van szükség.

A 150 dolláros kedvezmény nem semmi, különös tekintettel arra, hogy még júniusban sokkal többet fizettem az enyémért. Bár lehet, hogy nem a leghosszabb az akkumulátor-élettartama a világon, mindössze 30 perc alatt beérkezik, a furcsa lakásokban vagy tanyasi stílusú otthonokban élőknek ennél többet nem kell igénybe venniük ahhoz, hogy a helyüknek szép söpörést nyújtson. Ráadásul most szuper élénk kék árnyalatú, piros és lila akcentussal. Fogd meg, amíg tudsz!

Ezt az üzletet eredetileg Gabe Carey tette közzé 2020.06.10-én, és Elizabeth Lanier új információval frissítette 2020.12.25-én.Source link


24 Views 0 Ratings Rate it