A Fire TV frissített kezelőfelülete felhasználói profilokat hoz létre az Ön Streaming Stickjére – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.10. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

amazon

Ha rendelkezik Fire TV-termékekkel, az Amazon friss festékréteget ad a felhasználói felületnek (UI). Az új megjelenés mellett kap néhány új funkciót, beleértve a felhasználói profilokat és a továbbfejlesztett Alexa-élményt. Az új felhasználói felület a következő hetekben megjelenik a Fire TV Stick (harmadik generációs) és a Fire TV Stick Lite termékekkel, és tovább minden más valamikor jövőre.

Bár ez még nem érhető el minden ott lévő streaming boton (a Chromecastot és a Roku-t nézve), a felhasználói profilok meglehetősen zökkenőmentes élményt nyújtanak, különösen a továbbfejlesztett Alexa-integrációval. A hangsegéd mostantól képes felismerni a profilt és átváltani rá, valamint TV-műsorokat, filmeket és egyebeket keresni. Alexa kevesebbet vesz fel a képernyőn, amikor alapvető feladatokat kér, például időt kér. Alul jelenik meg, szemben a teljes képernyő elfoglalásával.

amazon

Az új felhasználói felület is nagyon szép. A képernyő teteje közelében van egy új „otthoni sáv”. Itt találhatók a Könyvtár, a Kezdőlap, a Keresés és az Élő fülek, valamint a jobb oldali leggyakrabban használt alkalmazások listája. A Keresés fül a legérdekesebb, mivel a keresés átalakult, hogy jobban ajánlja filmjeit és tévéműsorait.

Ezenkívül az új frissítés magában foglalja a kép a képben támogatást is, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is zavartalanul nézze a videót, miközben más dolgokat végez.

Az Amazon Fire TV segítségével tévét és filmeket nézhet az összes főbb streaming platformról, beleértve HBO Max és YouTube TV. Mint fent említettük, a bevezetés kissé furcsa. A Fire TV Stick (harmadik generáció) és a Fire TV Stick Lite kapja meg először a frissítést, és minden más a jövő év elején látja majd.

keresztül A perem
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it