A Funimation Anime Streaming App leszáll a Nintendo Switch-re – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.15. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

A Nintendo Switch bemutatja a Funimation alkalmazást
Nintendo

Hordozható formai tényezője ellenére a Nintendo Switch nem sok streaming alkalmazással rendelkezik – csak Hulu és Youtube eddig. A Funimation anime streaming szolgáltatása ma csatlakozik ehhez a rövid listához egy hivatalos alkalmazással letölthető az eShopból. Az alkalmazás ingyenes, bár a megtekintésért fizetnie kell egy előfizetésért (legalább havi 6 USD).

A Funimation a japán animációk egyik legnagyobb importőre a nyugati féltekén, és olyan neves műsorokat engedélyez, mint Dragon Ball, Naruto, Fullmetal Alchemist, Sword Art Online, Attack on Titan, és Hős Academia. Eredetileg egy texasi székhelyű független vállalkozás volt, amelyet a Sony Pictures Television vásárolt meg 2017-ben. A Funimation alkalmazás már elérhető a iOS és Android, valamint az Xbox, a PlayStation és a legtöbb intelligens TV platform.

Néhány nappal ezelőtt a Sony bejelentette, hogy az megveszi a versengő anime streaming szolgáltatást, a Crunchyroll-ot jelenlegi tulajdonosától az AT&T-től. A Crunchyroll könyvtárát az ügylet véglegesítése után beépítik a Funimation szolgáltatásába.

Forrás: Nintendo eShop keresztül IGN
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it