A Funimation megszerzi a Crunchyrollt, összevonva a két legnagyobb anime márkát – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.10. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

A Crunchyroll és a Funimation logók.
Crunchyroll, Funimation

Az anime legnagyobb nevei a Fusion Dance-t csinálják. AT&T beleegyezett az eladásba a Crunchyroll produkciós cég és streaming szolgáltatás riválisának, a Sony tulajdonában lévő Funimation-nek. Az 1,2 milliárd dolláros üzlet teljes játékváltó, mivel a Crunchyroll és a Funimation gyakorlatilag az anime Netflix és Hulu.

Alapján A Sony blogbejegyzése, A Crunchyroll és a Funimation függetlenül fog működni mindaddig, amíg az egyesülés át nem megy a hatósági jóváhagyáson. Ami utána történik, rejtély; A Sony nem jelentette be, hogy mit tervez tenni a két anime márkával.

A fúzió legjobb forgatókönyve, legalábbis az átlagos anime rajongók számára az, hogy a Crunchyroll és a Funimation streaming szolgáltatások eggyé válnak. Megint olyan lenne, mintha a Netflix és a Hulu összeolvadna, és ez sok pénzt takaríthat meg az embereknek. Ennek ellenére sok rajongó aggódik amiatt, hogy az animék monopóliuma kevésbé innovatív műsorokhoz vezethet, és hogy a Crunchyroll által kifejlesztett közösségi érzés elválhat, mivel egyesül a vállalati szemléletű Funimationval.

Hogy mit ér, az ebben az egyesülésben részt vevő márkák elég optimistán hangzanak! Nézze meg Joanne Waage-t, a Crunchyroll GM-jét, aki múzsák hogy az egyesülés „az anime hihetetlen művészeti formájának megnyerése”. Colin Decker, a Funimation vezérigazgatója felhívja az egyesülést „Győzelem a rajongók számára”, és kijelenti, hogy „megtiszteltetés számomra, hogy közös küldetésben köszöntheti a csodálatos Crunchyroll csapatot – hogy segítsen mindenkinek az anime rendkívüli világába tartozni.

Ez az egyesülés szinte biztosan „győzelem” lesz valakinek, de amíg nem ismerjük a részleteket, nehéz megmondani, hogy ez egy átlagos anime rajongó győzelme. Azt sem lehet tudni, hogy mi lesz az olyan közösségi alapú programokkal, mint az éves Crunchyroll Expo, amely átalakulhat a Sony felügyelete alatt.

Forrás: Sony
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it