A Google 2020-as keresési éve azt mondja, hogy ez az az idő, amikor a „Miért” kérdést tettük fel – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.11. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A városra éjjel.
Google

A Google minden évben szereti összefoglalni azt, amit mi emberekként kerestünk a legjobban. Ez lebontja az általunk leginkább nézett színészeket, sportolókat, híreket, műsorokat és általános kereséseket. De ha ez az év másként hat, akkor a Google trendjei ezt látszólag megerősítik. A Google szerint, ebben az évben kérdeztük: „Miért?” majd előrelépett.

Irány a Google év a felülvizsgálat oldalon, és nem meglepő, ha látjuk, mi bukkan fel először: koronavírus. Mind az általános keresések, mind a hír kategóriák élén áll. De más csúcstalálkozók is hazaérnek, például Kobe Bryant és Chadwick Boseman a Veszteség részben.

Ám a Google által a trendek mellett közzétett videó vezet a lényegre: a vállalat szerint az idén a „Miért” kezdetű kérdésekre minden eddiginél többet kerestek. De nem minden kérdésünk volt végzet és komor.

Ebben az évben azt szerettük volna tudni, „Miért piros a Mars?” Nagyot kerestünk, hogy megtudjuk, „miért rózsaszínű a hold”. A Google szerint pedig nemcsak a „miért” törődött velünk; ez volt a „hogyan”. Ebben az évben gyakran kerestük a „hogyan” módszereket, a „hogyan lehet kutyát nevelni”, a „hogyan segítsünk a koronavírus során” és „hogyan adjunk vért”.

Úgy tűnik, hogy a világ megváltoztatása kollektív elménkben van; A Google szerint kétszer olyan gyakran kerestük a „hogyan változtassuk meg a világot”, mint a „hogyan térjünk vissza a normális kerékvágásba”. Kétszer olyan gyakran kerestük a „hogyan lehet pénzt adományozni”, mint a „hogyan lehet pénzt megtakarítani”.

Könnyű megnézni a Google 2020-as évét a Keresési trendek áttekintése során, és megtalálni a végzetet és a komorságot. De ennek ellenére érdemes végignézni. Minden negatívnak tűnő eredményhez találhat pozitívat. És azt tapasztalhatja, hogy nem voltál olyan egyedül, és mindenki mással töltött kovászos kenyeret.

A Google áttekintő évét itt tekintheti meg: Google Trends webhely.[ad_2]
Source link


30 Views 0 Ratings Rate it