A Google befejezi az Android Things fejlesztését, amely operációs rendszert valószínűleg elfelejtette – Tekintse át a Geek-t

Avatar Gadam | 2020.12.20. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Lenovo Smart Display
Lenovo

Az Android dolgok haldoklik. Várjon, ez nem hír, a piacon több mint egymilliárd eszköz van, és közülük legalább néhányan mennek – mi ez? Ó, bocsásson meg, rosszul olvastam a jegyzeteimet. Android dolgok, a Google által kifejlesztett smarthome kütyük és más IOT-eszközök operációs rendszere haldoklik. Elnézést a zavarért.

Az Android Things 2016-ban életre kelt, és mind az eszközgyártók, mind az alkalmazásfejlesztők számára bejelentették, hogy Android-infrastruktúrájukat könnyedén átalakíthatják smarthome technológiává. És bár néhány eszköz elindult, nevezetesen a Lenovo Smart Display, A Google szinte azonnal aláaknázta saját operációs rendszerét azzal, hogy a sokkal népszerűbb Chromecast szoftver módosított változatát használta Google Home Hub.

Miután megpróbálta csak az intelligens hangszórókba és az intelligens képernyőkbe szűkíteni az Android Things IOT-fókuszát, a Google most bejelentette, hogy Android Things Developer konzolja 2021. január 5-től nem fogad el új, nem kereskedelmi célú projekteket. Egy évvel azután , bezárja a szolgáltatásokat az éteren keresztüli frissítések miatt, bár azt mondja, hogy ez szintén „nem kereskedelmi célú”. Feltehetően az a néhány vállalat, amely az Android Things-en alapuló termékeket adott ki, továbbra is lehetősége lesz támogatni őket.

Foghatná ezt a Google Temető másik lakójaként, vagy egyszerűen feldobhatja, hogy a smarthome piac olyan gyorsan és olyan széles körben mozogjon, hogy a Google-nek szinte azonnal más stratégiára volt szüksége. Mivel a Google Home / Assistant platformjával az egyik vezető gyártókká vált, valószínűleg megfelelő hívást indított … de ez kevés kényelem, ha nagyon tetszik a Lenovo Smart Display.

Forrás: Android fejlesztők keresztül A perem[ad_2]
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it