A Google Drive-fájlok exportálása

Avatar Gadam | 2020.12.14. 187 Views 0 Likes 0 Ratings

187 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Google Drive okostelefonon és számítógépen
Nopparat Khokthong / Shutterstock

A Google Drive az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás a és az adatok rendszerezése a felhőben. De balesetek történnek, ezért fontos, hogy fájljait és dokumentumait helyben biztonsági másolatot készítsen. A Google Takeout eszközével a Google exportálhatja ezt perceken belül.

Látogatás A Google Takeout webhelye és a kezdéshez jelentkezzen be Google-fiókjával. Alapértelmezés szerint ez az eszköz az összes Google-szolgáltatásból exportálja adatait. A felhőmeghajtó archívumának kibontásához kattintson az „Összes kijelölésének megszüntetése” elemre.

Látogasson el a Google Takeout oldalra

Görgessen lefelé, amíg el nem éri a „Drive” lehetőséget, és jelölje be a mellette lévő négyzetet.

Exportálja a Google Drive adatait

Van még néhány lehetőség alatta, amelyek hasznosak lehetnek. A „Minden meghajtó adatot tartalmaz” opcióval kiválaszthatja, melyik mappákról készül biztonsági másolat.

Válassza ki az exportálni kívánt Google Drive-mappákat

A „Több formátum” gombbal kiválaszthatja, hogy a fájlokat milyen formátumban archiválják, és a „Speciális beállítások” segítségével megkérheti a Google-t, hogy csatoljon még egy csomó további információt.

Fájlformátumok szerkesztése a Google Drive adatexportálásához

Ha elkészült, kattintson az oldal alján található „Következő lépés” gombra.

Kattints a "Következő lépés" gomb a Google Takeout-on

A következő képernyőn a Google lehetővé teszi az exportálás testreszabását. Lehetősége van megadni, hogy szeretné-e, hogy a Google e-mailben elküldje Önnek az archívumot, vagy közvetlenül feltöltse egy másik felhőalapú tárhely-szolgáltatóra, konfigurálja az automatikus exportálást, és meghatározza az archívum fájltípusát és méretét.

A Google Drive-adatok exportálásának testreszabása

Az exportálás megerősítéséhez kattintson az „Export létrehozása” gombra.

Bontsa ki a Google Drive-adatok másolatát

A Google most megkezdi az Ön által kiválasztott mappák biztonsági mentését. Ez az adatoktól függően órákig vagy akár napokig is eltarthat. Ha meggondolja magát vagy szerkeszteni kívánja az exportálást, akkor az „Exportálás megszakítása” opcióval törölheti.

Törölje a Google Drive-adatok exportálását

Amikor ennek a folyamatnak vége van, kapnia kell egy e-mailt „Google-adatai készen állnak a letöltésre” címmel. Az üzeneten belül kattintson a „Fájlok letöltése” gombra. Jelentkezzen be újra a Google hitelesítő adataival a hitelesítéshez.

Töltse le a Google Drive adatarchívumát

Átirányít a „Exportok kezelése” oldalra, ahová az archívumának letöltése elkezdődik. Abban az esetben, ha nem automatikusan, manuálisan megragadhatja a meghajtó export bejegyzése melletti „Letöltés” ​​gombbal a listában.

A Google Drive adatexportjának kézi letöltése

A letöltött archívumban az „archive_browser.html” segítségével böngészhet a tartalomban egy egyedi webalkalmazásból, a „Drive” mappában pedig külön-külön megtekintheti és megnyithatja ezeket a fájlokat.

A Google Drive-on kívül más Google-szolgáltatásokból is exportálhat adatokat, például Gmail és Tart.[ad_2]
Source link


187 Views 0 Ratings Rate it