A Google és a Samsung összefognak, hogy egyszerűen csak az Ön intelligens otthoni beállításait ellenőrizze

Avatar Gadam | 2020.12.08. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy ember nézi a Nest kamerát egy intelligens hűtőszekrényen.
Samsung

Az okos otthoni eszközök több vállalattól való birtoklásával a probléma az összes alkalmazás, amelyet kezelnie kell. Hamarosan azon kapja magát, hogy emlékezzen arra, melyik alkalmazás melyik eszközt vezérli. A Google és a Samsung segíteni akarnak, és bejelentettek egy új integrációt, amely lehetővé teszi vezérelheti a Nest termékeket a SmartThings alkalmazásból. Vagy nézze meg a Nest fényképezőgépet az intelligens hűtőszekrényen.

A közelgő integráció előtt, ha mind a SmartThings, mind a Nest eszközök tulajdonosa volt, akkor előre és hátra kellett ugrania a SmartThings és a Google Home között az irányításhoz. Míg a hangutasítások segítettek, jelenetek beállítása vagy a kamerák adatainak megtekintése még mindig nehéz volt.

Most a Google szerint hamarosan vezérelheti a Nest-eszközeit a SmartThings alkalmazásokban, így kevesebbet remélhet oda-vissza. Ez magában foglalja a Nest kamerákat, a termosztátokat és az ajtócsengőket. És ha Ön rendelkezik SmartThings készülékekkel, például intelligens hűtőszekrénnyel vagy tévékkel, hamarosan megtekintheti a Nest Camera hírcsatornáit a SmartThings eszközön keresztül. Ez hasznos lehet, ha nincs Nest Display a nappaliban, de van Samsung SmartThings TV.

A cégek azt is ígérik, hogy több Samsung SmartThings készülékhez jön majd a beépített Google Assistant, ami szép változás lesz a Bixby-vel szemben. Ha rendelkezik SmartThings sütővel, felhívhatja: „Hé, Google, előmelegítse a sütőt 350 fokra”, és a sütő elvégzi a többit.

A Google és a Samsung is egy lépéssel előrébb lép. A SmartThings alkalmazás frissítést kap, amely lehetővé teszi a Google Segéd-eszközök beállítását. Több ilyen munka esetén előfordulhat, hogy már nem kell megnyitnia a Google alkalmazást, ha a SmartThings ökoszisztémában tartózkodik.

A Google nem adta meg az új funkciók érkezési dátumát, de azt ígéri, hogy „hamarosan” látnia kell a frissítéseket.

Forrás: Google[ad_2]
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it