A Google One 50% -kal csökkenti a legdrágább tervek árát – ismertesse a Geek-t

Avatar Gadam | 2020.12.16. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

A Google One naplója tarkítva van más Google terméklogókkal.
Google

Ha az összes képet biztonsági másolattal készíti el a Google Fotókba, akkor jövőre tárolási problémába ütközhet. A múlt hónapban a Google azt mondta korlátlan, kiváló minőségű feltöltés befejezése 2021 júliusában. Természetesen több tárhelyet fizethet a Google One-on keresztül, és ha sok tárhelyre vágyik, a vállalat csak felére csökkentette a legdrágább lehetőségek árát.

A legtöbb embernek valószínűleg nincs szüksége 10, 20 vagy 30 TB felhőalapú tárhelyre. Mégis, ha a lehető legnagyobb felbontású videókat és képeket szeretné feltölteni, a játékok, alkalmazások és a konyhai mosogató digitális másolatával együtt, akkor a Google One előfizetéssel rendelkezik. De ezek magas költségekkel járnak.

A közelmúltig a 10 TB-os terv havonta 100 dollár volt, és a 20, illetve a 30 TB-os tervekhez 200, illetve 300 dollárt fizet. De most ezek a tervek feleannyiba kerülnek, havonta 50, 100 és 150 dollárba.

Ez még mindig sok pénz (évente 1800 dollárt fizet a legfelső szintű tervért), de örvendetes változás, tekintettel a Google új tárolási irányelveire. A cég szerint törli az adatait, ha több mint két éve túllépi a korlátot. Az ár megérheti a megfelelő embernek.

És szerencsére ez nem kedvezmény az új előfizetők számára. Ha már a legfelsőbb szintű tervek egyikében áll, akkor a számlája megváltozik, hogy tükrözze a legújabb árakat. A Google One számos egyéb funkciót is kínál, köztük egy VPN-t, így nem csak a felhőalapú tárhelyért fizet.

A Google új tárolási irányelvei jövőre lépnek életbe, így nem kell most siettetnie a döntést. Csak ne felejtsd el az úton és elfogy a hely a legjobb képek elkészítéséhez.

keresztül 9to5Google
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it