A Google Segéd indítása az Android-eszköz hátuljának megérintésével

Avatar Gadam | 2020.12.21. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

koppintson a google asszisztens elindításához
Joe Fedewa

Az Android-eszközök tartalmaznak néhány lehetőséget a Google Segéd elindításához. Néhányat összenyomhatunk, mások fizikai gombokkal rendelkeznek, és vannak képernyőmozdulatok. Az indítás is lehetséges megérintve a készülék hátulját. Így teheti meg.

Először is, ehhez egy „Koppintson, Koppintson. ” Nem tölthető le a Google Play Áruházból, de könnyen betölthető bármely Android 7.0 vagy újabb eszközre. Mielőtt továbblépnénk, kövesse útmutatónkat a Tap, Tap telepítéséhez és készen áll a használatához.

ÖSSZEFÜGGŐ: Műveletek végrehajtása az Android telefon hátuljának megérintésével

Most, hogy beállította a Tap, Tap beállítást, konfigurálhatjuk a Google Assistant gesztust. Nyissa meg az alkalmazást, és válassza a „Double Tap Actions” vagy a „Triple Tap Actions” lehetőséget. Ebben az útmutatóban a Double Tap alkalmazást fogjuk használni.

válasszon kettős vagy háromszoros koppintást

Ezután válassza a képernyő alján található „Művelet hozzáadása” gombot.

koppintson a művelet hozzáadása elemre

A „Launch” kategóriában érintse meg a „Launch Assistant” lehetőséget. Ez elindítja az alapértelmezett asszisztens alkalmazást. Az emberek többsége számára ez lesz a Google Segéd.

indító asszisztens

Az asszisztens most elindul, amikor megérinti a készülék hátulját. Ezután felvehetünk olyan követelményeket, amelyeknek meg kell felelniük a gesztus futtatásához. Például beállíthatja úgy, hogy a gesztus csak akkor működjön, amikor a kijelző be van kapcsolva. Koppintson a „Követelmény hozzáadása” elemre.

érintse meg a követelmény hozzáadását

Válassza ki a követelmények egyikét a listából.

válasszon ki egy követelményt

Ez az! Most elindíthatja a Google Segédet, ha egyszerűen megérinti készüléke hátulját.
Source link


37 Views 0 Ratings Rate it