A Google Segéd Tolmács módjának hozzáadása a kezdőképernyőhöz

Avatar Gadam | 2020.12.13. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

google asszisztens tolmács mód kezdőképernyő parancsikon

A Google Segéd annyi funkcióval rendelkezik, hogy nehéz lehet mindet nyomon követni. Az egyik futurisztikusabb és legerőteljesebb tulajdonság az Tolmács mód. Ha gyakran használja ezt a funkciót, hozzon létre egy kezdőképernyő parancsikont.

Noha rengeteg alkalmazás fordítja a nyelveket, a Google Segéd Tolmács módja ennél többet kíván elérni. Ahogy a neve is mutatja, a Tolmács mód célja, hogy megkönnyítse a különböző nyelveket beszélő emberek közötti beszélgetéseket.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Segéd Tolmács módjának használata

Míg a Tolmács mód nagyon hasznos, az indítása kissé nehézkes lehet, különösen, ha gyakran használja. Szerencsére, ha androidos telefonja vagy táblagépe van, akkor hozzáadhat egy parancsikont a Tolmács módhoz a kezdőképernyőn. Kezdjük el.

Először el kell indítania a Tolmács módot, mint általában, ami a Google Segéd bekapcsolásával kezdődik Android az „Oké, Google” kimondásával vagy a bal alsó vagy a jobb sarokban történő ellopással.

Csúsztassa be az ujját a bal alsó vagy a jobb sarokból.

Ezután kérje meg a Google Segédet tolmácsának. Ennek módja meghatározza a használt nyelveket. Íme néhány példa:

„Hé, Google,…”

  • -… légy olasz tolmácsom.
  • „… Tolmácsoljon lengyelről hollandra”.
  • -… légy a kínai tolmácsom.
  • „… Kapcsolja be a Tolmács módot.” (Most megkérdezi, hogy melyik nyelvet szeretné használni.)

Most, hogy a Tolmács mód nyitva van, hozzáadhatunk egy parancsikont a kezdőképernyőhöz. Koppintson a telefon ikonra a jobb felső sarokban.

érintse meg a parancsikon ikont tolmács módban

Megjelenik egy előugró ablak, amelyen egy parancsikon található. Érintse meg és tartsa lenyomva az ikont, hogy manuálisan elhelyezhesse a kezdőképernyőn, vagy koppintson az „Automatikus hozzáadás” elemre, ha azt az Ön számára szeretné elhelyezni.

felbukkan a tolmács mód parancsikonja

A parancsikon mostantól a kezdőképernyőn lesz. Egyszerűen érintse meg a Tolmács mód elindításához.

tolmács mód parancsikon a kezdőképernyőn

Ne feledje, hogy a parancsikon a létrehozásakor használt nyelvekhez lesz társítva. Tehát, ha németül és angolul használta, a parancsikon elindítja a Tolmács módot ezeken a nyelveken. Ismételje meg ezeket a lépéseket parancsikonok létrehozásához bármely kívánt nyelvkombinációhoz.
Source link


33 Views 0 Ratings Rate it