A GoPro bemutat egy új vezeték nélküli távirányítót, valamint egy nagyon szükséges frissítést az új kamerákhoz – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.19. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Az új GoPro távirányító fényképe.
Profivá

Úgy tűnik, hogy a Mikulás korán jött a GoPro felhasználók számára. A GoPro most 80 dollárt ad el vezeték nélküli távirányító a HERO9 Black, HERO8 Black és MAX akció kamerákhoz. A vállalat olyan firmware-frissítést is bevezet, amely javítja a vezeték nélküli fájlátvitelt a fent említett kamerákon, és kiküszöböli a HERO9 Black néhány hiányosságát.

A klasszikus GoPro Smart Remote nem működik a HERO9 Black készülékkel, így az új távirányító (az úgynevezett Távoli – okos) itt van, hogy kitöltse az ürességet. Kemény, 16 lábig vízálló, és egyszerre akár öt kamerát is képes kezelni. Ráadásul a csuklójára is rögzítheti, vagy bármilyen felszereléshez felszerelheti. Sajnos a kamera csak a HERO9 Black, a HERO8 Black és a GoPro MAX készülékekkel működik. Régebbi GoPro kamerákhoz a régiek szükségesek Intelligens távirányító.

A GoPro egy nagyon szükséges firmware-frissítést is bevezet a HERO9 Black, HERO8 Black és MAX kamerákhoz. A frissítés 30% vezeték nélküli átviteli sebességet biztosít az akció kameráról a telefonra, és javítja a GPS pontosságát. A HERO9 Black tulajdonosainak javul a HyperSmooth 3.0 stabilizációja hideg időben, és visszatér a Pro 3.5mm Mic Adapter támogatás ennek a firmware-frissítésnek köszönhetően.

Akció kameráját a GoPro alkalmazáson keresztül frissítheti (Android/iOS) vagy a GoPro weboldalán keresztül. Az új vezeték nélküli távirányító… mármint A távirányító mostantól elérhető A GoPro webhelye.

Forrás: GoPro via A perem
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it