A Kalimotxo fahéjkoksával a tökéletes ünnepi ital

Avatar Gadam | 2020.12.08. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Készítsen ünnepi kalimotxót fahéjkoksával

Fénykép: Claire Lower

Eltekintve Cseresznye-koksz, amelyet legjobban a moziban élvezhetnek (sóhaj), az egyetlen fajta a Coca-Cola élvezete a Diet Coke, de én igazán élvezd azt. Szerencsére a szakmai kötelezettségeim – lépést tarthassak a legfrissebb szódavíz-fejlesztésekkel, és akadályozzon meg stagnálást. Lehet, hogy nincs akarta hogy kipróbálhassam a Cinnamon Coke-t személyes szinten, de elhivatottságom a mesterségemnek követelte Én így teszek.

Igazából nagyon jó! A fahéj íze van elölelöl, biztosítva a szezonális meleg gyors eltalálása, mielőtt háttérbe szorulna és hagyná a hagyományosat Coca-Cola íz tedd a dolgát. Bármilyen „kóla” is kiegészíti azt gondolom, hogy ez egy dió?hitelezés az ital egy kis karácsonyi íz anélkül, hogy uralná a szájpadot, vagy eltakarná az üdítő többi részét. Ez, Ezért számolt, feltéve, hogy tökéletes lehetőség hogy karácsonyi kalimotxót készítsen.

Felidézheti korábbi írások hogy a kalimotxo – a vörösbor és a kóla 50/50 arányú keveréke – a baszk régió spanyol tinédzsereinek kedvence, ami azt jelenti, hogy nagyon hűvös és rendkívüli csípő (hasonlóan magamhoz). Ez nagyon költséghatékony is. Az elkészítéséhez nem kell „jó” bor; valójában előnyösebb, ha a bor nem olyan jó, mert a Coca-Cola minden árnyalatot elhomályosít a vino-ban.

A klasszikus Coca-Cola helyett fahéjas kokszot használva a koktél üdülési lehetőséget nyújt, és az eredmények igen elragadó. Wtegnap este vacsorát főzök, Belekortyoltam egy karácsonyi kalimotxóba, miközben néhány hagymát megdinszteltem. Ez a dolog riasztóan gyorsan lement, én pedig otthagytam abszolút átitatta a karácsonyi jókedv. (Ma reggel kellett készítenem egyet, hogy lefényképezzem, ami azt jelenti, hogy nagyon közel kerültem ahhoz, hogy 9 órakor iszom egy teljes pohár bort és Coca-Colát.m.)

A karácsonyi kalimotxo elkészítése nem más, mint a készítés egy klasszikus kalimotxo. Csak öntsön nagyjából egyenlő részeket szódát és olcsó, száraz vörösbort egy sok jéggel töltött pohárba. (Adtam egy extra csepp fahéjas kokszot az enyémhez, hogy csak egy kicsit több ízt adjak neki, és jó volt.) Díszítsük egy fahéjrúddal, ha úgy gondolja, hogy ez szükséges, majd kortyolgasson (vagy vigyázzon) egy további szezonálisan szellemes lelkiállapot.


Source link


26 Views 0 Ratings Rate it