A karácsonyfa-felfedésem + egy 2021-es naptár az Ön számára

Avatar Gadam | 2020.12.26. 97 Views 0 Likes 0 Ratings

97 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Kellemes ünnepeket mindenkinek! Ma szünetet akartam tartani, mielőtt becsuknám a laptopomat, és új otthonom karácsonyi tevékenységeire helyezném a hangsúlyt. Ilyenkor minden évben választok egy szót, amelyre összpontosítok a következő évre. Az idei szavam gyorsan és közvetlenül jött. Ez egyszerűen „hála”. Annyi mindent felvehetek a hálaim listájába, és te vagy a legfelső. Nagyon hálás vagyok ezért a gyönyörű, szívből jövő, kreatív közösségért, amely itt gyűlt össze.

Egy kis ajándékként az Ön számára, és bárki számára, aki beugrik, megnézheti, létrehoztunk egy nyomtatható 2021-es naptár hogy az alábbiakban letöltheti és annyiszor nyomtathatja, ahányszor csak akarja. Imádom a szórakoztató idézeteket minden hónapban, amelyet húgom gondozott, és meg akartam veled osztani. Elég időszerűnek tűnnek, nem gondolod?

nyomtatható 2021-es naptár

Most térjünk vissza a karácsonyfámra! Szeretnék egy csendes-óceáni északnyugati témát átfogni a kézzel készített karácsonyfám számára, mivel úgy érzem, hogy ebben a városban telepedek le, és otthont teremtenek magamnak a kis rögzítőfelsőrésszel, amelyből 2021-ben többet fogunk megosztani.

Friss ezüstdollár eukaliptusz szárakkal kezdtem, és a tűlevelű ágakba húztam őket, hogy színt és textúrát adjak a fámnak. Ezután különféle zsálya zöld és kékeszöld kék gömbdíszeket akasztottam az ágakra. Ha nem tudná megmondani az oldalról (és a logómról), a kékeszöld a kedvenc színeim közé tartozik!

Idén a fa tetejével is kreatívabb lettem. A fám tetején van a mi matt papírpáfrány koszorú, és továbbra is örvénylik a fa körül, mint egy arany füzér. A páfrányok az egyik kedvenc növényem itt Oregonban, mivel buja és bőséges.

Majd hozzátettem krepp papír magnóliák aranyleveleikkel és bogyószálaikkal. Habár a magnóliákat hagyományosan az Egyesült Államok déli virágának tartják, Portland híres Forest Parkjában található egy magnóliakert, ahol a szezonálisan virágzó fák sokfélesége körül ösvények szőnek. Ez a kert az egyik kedvenc helyi úti célom.

Utolsó simításként felhúztam néhányat papírmadarak a koszorú belsejében és a fa körül. A kész megjelenés olyan elegáns, és akkora örömet okoz nekem!

Van egy csodálatos karácsonyi hétvége, kellemes ünnepeket mindenkinek, és ne felejtse el letölteni az alábbi 2021-es naptárunkat!

~ Lia és a csapat

matt papír páfrány koszorú fa teteje krepp papír magnólia és papírmadár díszkrepp papír magnólia virág Lia Griffith karácsonyfája barkácsolási díszekkel

setTimeout( function() { fbq('track', "PageView", aepc_pixel_args); }, aepc_pixel.fire_delay * 1000 );

[ad_2]
Source link


97 Views 0 Ratings Rate it