A következő „Sonic the Hedgehog” rajzfilm Netflix Original lesz – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.12. 53 Views 0 Likes 0 Ratings

53 Views 0 Ratings Rate it

Sonic the Hedgehog játék képernyőképe
SEGA

A Sonic a videojátékok világának tagadhatatlan lénye, amelyet régóta a cégek közötti riválisnak tekintenek Mario-nak. De a rajzfilmekben és a képregényekben csaknem olyan hosszú múltra tekint vissza, mint a játékokra: a mai napig nem kevesebb, mint öt Sonic animációs tévéműsor volt, plusz az élőszereplős film. 2022-ben a hatodik érkezik a Netflixbe.

Ez a bejelentés a Netflix részéről érkezett a héten, egy tweetben, amelyet azóta (furcsa módon) töröltek. Az ikonikus sebességmérő vázlata a legutóbbi 3D-s videojátékokkal megegyező kialakítást jelez, amely nagyjából változatlan Sonic Adventure a Dreamcast-on.

Sonicnak érdekes története volt a televízióban: először egy amerikai rajzfilmsorozatot mutatott be, nagyon is Loony Tunes stílusú vígjátékot, a DiC-től 1993-ban. Röviddel ezután egy olasz-amerikai sorozat volt, amely sokkal sorosabb és „komolyabb” volt, és egy a Sonic képregények sora, amely a mai napig tart. DiC visszatért a franchise-ba Sonic Underground 1999-ben megduplázta a tudományos fantasztikát és a mesemondást. Furcsa módon a Sonic első és egyetlen japán gyártású anime sorozata volt a nagy fogadtatás Sonic X, 2003-2006.

Hangrobbanás, az első teljesen számítógépes animációs sorozata, 2014-ben jött vissza Amerikába a Cartoon Network-en. Rajongók szerették, akik értékelték az ostoba párbeszédet és az önreferencia humorát, és könnyen a leghosszabb ideig tartó Sonic-sorozat volt több mint 100 epizódban. . Sokkal jobban emlékeznek rá, mint rá azonos nevű bekötő játékok, melyeket a kritikusok általánosan meggyaláztak.

Az összes Sonic rajzfilmsorozat a maga folytonosságában létezik, hivatkozva egymásra és a játékokra, és néha kölcsönkérve elemeket és karaktereket, de hivatalosan soha nem lépi át őket. A Netflix sorozata valószínűleg ugyanúgy fog működni. A rajzfilmipar néhány elismert neve gyártja: a WildBrain (megdöbbentően sok gyerekes tévéshow-jog tulajdonosa) és a Man of Action, a film gyártói Ben 10, Generátor Rex, és Zak Storm. A tervek szerint a második élőszereplős film 2022-ben kerül a mozikba is.

Forrás: A perem
Source link


53 Views 0 Ratings Rate it