A ‘köztünk’ című többjátékos sláger már elérhető a Nintendo Switch-en öt dollárért – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.16. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nintendo Switch Lite játszik közöttünk
Nintendo, Innersloth

Köztünk játékjellemző, amely 2018-ban egy rést jelentő mobilcímetől 2020-ig a legtöbbet beszélt alkalmi játékig terjed. Korábban csak itt érhető el iOS, Androidés a Windows, a játék ma a Nintendo Switch-re is kibővül. Megtalálhatja az eShopban 5 dollárért, ugyanaz az ár, mint a Steam-en.

Köztünk egy többjátékos játék, amely egy elhagyott hajó legénységének amorf űrruhájába helyez. Legfeljebb tíz játékos dolgozik együtt, hogy a hajó működjön, és mini-játékokat teljesítsen a térképen … de egyikük nem az, aminek látszanak. Az Imposter azért van, hogy meggyilkolja a többi játékost (imádnivalóan goromba rajzfilmekben), míg a stáb többi tagja megpróbálja kitalálni, melyikük a szörnyeteg.

A játékosok arról szavaznak, hogy szerintük melyik megöli a többieket … miközben az Imposter megpróbálja rávenni őket, hogy rossz játékost dobjanak ki az űrbe. Ha az Imposter kibír, amíg csak egy játékos marad, akkor nyer. Ha a legénység rájön, melyik az, akkor nyer.

Köztünk hihetetlen siker lett egy kis indie játék számára, amely milliónyi nézetet inspirál a Twitchről, és egy diskurzus, amely túlmutat a játékközösségen. Az Innersloth fejlesztő azt tervezi, hogy folyamatosan bővíti, ideértve a következőket is: egy nemrégiben bejelentett negyedik térkép.

Forrás: Nintendo Twitter[ad_2]
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it