A legjobb alkalmazások és szolgáltatások a Mikulás megtekintéséhez 2020-ban – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.20. 477 Views 0 Likes 0 Ratings

477 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy gyermekcsoport videojátékot néz a Mikulással, laptop segítségével egy ünnepi díszítésű otthonban
Studio Romantic / Shutterstock.com

Lehet, hogy karácsony a sarkon van, de még mindig sok ideje van arra, hogy gyermekei beszélgethessenek a Mikulással. És annak ellenére COVID-19, rengeteg szociálisan elhatárolt lehetőség kínálkozik az éves Mikulás-látogatásra. Valójában találtunk néhány alkalmazást és weboldalt, amelyek lehetővé teszik, hogy foglaljon helyet gyermekeinek, hogy videohívást fogadhasson magától a Mikulástól.

Az általunk mellékelt alkalmazások mindegyike elérhető iOS vagy Android eszközön. Nem tartalmaznak videohívásokat, de lehetővé teszik gyermekeinek, hogy telefonhívást fogadjanak a Mikulástól, vagy más karácsonykor töltött tevékenységeket élvezhessenek, például ünnepi fotókat készítsenek a Mikulással. Egyeseket még arra is terveztek, hogy a gyerekek meghallják a Mikulás üzenetét, amely arra emlékezteti őket, hogy a legjobb viselkedésükkel járjanak, nehogy a rossz listájára kerüljenek.

Akár videohívást, akár rendszeres telefonhívást ütemez, ezek a virtuális Mikulás-alternatívák biztosan életben tartják a karácsonyi hangulatot, és remek és ünnepi módon ünnepelhetik családjukkal az ünnepeket.

Ezekkel az alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal szem előtt tartandó dolgok

Mielőtt belevágna, néhány dolgot tudnia kell ezekről a szórakoztató szezonális szolgáltatásokról, például az árakról, a korlátozásokról, a rendelkezésre állásról és így tovább. Egyedülálló online jellege miatt feltétlenül olvassa el az összes apró betűs részt, hogy a kívánt élmény zökkenőmentesen működjön.

  • Ár és elérhetőség: Ezeknek a szolgáltatásoknak (főleg a videohívásoknak) a költsége elérhető, és előfordulhat, hogy előre is kell foglalni egy résidőt, ezért mindenképpen siessen és biztosítsa a helyét a lehető leghamarabb. Arra is ügyelni kell, hogy az általuk kínált szolgáltatásokhoz képest szuper magas árakat számoljanak fel, mivel az ünnepek és a COVID korlátozások miatt megpróbálják kihasználni Önt.
  • Mikulás opciók: Néhány szolgáltatás különféle karaktereket kínál, amelyek közül választhat, például a Mikulás, Mrs. Claus vagy akár néhány manó. Néhányan többnyelvű és többnemzetiségű Mikulás lehetőségeket is kínálnak, lehetővé téve mindenki számára, hogy benne legyen.
  • Tapasztalat hossza és ajándéktárgyak: Bizonyos szolgáltatások lehetővé teszik Önnek, hogy gyermeke (i) nevét (neveit), karácsonyi listáját és egyéb részleteit előre megküldje, hogy az élmény természetesebbé és magával ragadóbbá váljon gyermekei számára. A videohívások átlagosan öt percig tartanak a Mikulással, és a legtöbb élmény emlékképeket és videókat tartalmaz, így mentheti őket, hogy élvezhessék a jövőben is.
  • Csoport opciók: Egyes szolgáltatások korlátozzák az egyetlen virtuális látogatást egy gyermekre egyszerre, míg mások lehetővé teszik, hogy több gyerek vagy az egész család képernyője legyen. Ez szolgáltatásonként változik, ezért ellenőrizze, hogy több gyermeke van-e.

Videohívások

A következő legjobb dolog, ha személyesen meglátogatja a Mikulás bevásárlóközpontot, természetesen személyre szabott videohívást kap tőle! Szerencsére ezek a webhelyek virtuális látogatásokat kínálnak Saint Nick-nel. A látogatások érkezési sorrendben állnak rendelkezésre, ezért ne habozzon regisztrálni, ha érdekli.

JingleRing

JingleRing Santa videohívás szolgáltatás
JingleRing

JingleRing (24,95 dollárnál kezdődik) a virtuális karácsonyi élmény népszerű, átfogó lehetősége. Legjobb tulajdonságai az előadók sokszínűsége és a megfontolt családi személyre szabási lehetőségek. Képeket kap a Mikulással, valamint egy emlékvetítő videót, amely lehetővé teszi, hogy évekig átélje a pillanatot. Még egy lehetőség is van arra, hogy a klasszikus ünnepi mesék gondozott listájából felár ellenében mesét adhasson hozzá.

Az ünnepi istentisztelet lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa etnikai, hitbeli és nyelvi preferenciáit (beleértve az ASL-t is). A JingleRing-nek van egy Sensitive Mikulása is, amely speciális igényű gyermekek számára áll rendelkezésre. Foglalás közben lehetősége van további információkat megadni, amelyeket a Mikulásnak tudnia kell, például mit szeretne gyermeke karácsonyra, kisállatnevek és dicséretet érdemlő vagy fejlesztésre szoruló dolgok. Nyerőgépek egyszerre legfeljebb négy vendég számára foglalhatók, látogatásuk átlagosan 10-20 perc. Az opciók december 27-ig vannak nyitva.

A T-Mobile Mikulás-hívása

A T-Mobile Mikuláshívás virtuális mikulás videocsevegési lehetősége
T-Mobile

Szüksége van egy kis segítségre Kris Kringle megszerzéséhez ebben az évben? Hadd segítsen a T-Mobile. Tovább SantaCalling.com, A T-Mobile lehetővé teszi egy ingyenes élő videocsevegés ütemezését a Mikulással. Az új találkozók minden nap 9 órakor esnek le, ezért mindenképp nézzen vissza másnap, ha nem tudna időben foglalni résidőt. A T-Mobile is nyújt linkek a videókhoz a Télapó különös üzenetével azoknak a gyerekeknek, akik alig várják, hogy beszélgethessenek vele, több nyelvi és etnikai választási lehetőséggel.

Az online regisztráció során meg kell adnia, hogy hány gyermek vesz részt, mi a nevük, hogyan ejtik ki a nevüket, mit akarnak a télapótól ebben az évben, és válaszoljon néhány további kérdésre, hogy a Mikulás személyre szabottabb tudjon lenni hívás. Az élmény bárki számára nyitott az Egyesült Államokban, és december 23-ig tart.

Mikulás az élmény

A Mikulás az élmény virtuális télapó télapóval hívja szánjával az éjszakai égbolton
Mikulás az élmény

Mikulás az élmény egy „Manó által vezetett út az Északi-sarkra”. A Pickles nevű manó eleinte köszönt, majd varázslatos útra visz a Mikulás északi sarkán lévő otthonában, beleértve a manók hálószobáját, a postatermet, a rénszarvas istállókat és a játékgyárat, és élvezheti a gyors látogatást Mrs. Claus. Aztán az élmény a látogatással tetőzik, amikor meglátogatja magát az öreg Saint Nicket. A teljes élmény 10-12 percig tart, és gyermeke körülbelül öt percet tölthet a Mikulással.

A foglalások december 24-ig tartanak, és óránkénti időközönként állnak rendelkezésre, kora reggeltől késő estig. Az ár 44,95 dollár között mozog a kora reggeli nyerőgépek és 79,95 dollár között a főműsoridőben történő esti látogatások esetén. Nincs korlátozva, hogy hány ember tartózkodhat telefonon, így kötelet kötéllel egész családjában, feltéve, hogy mindannyian elférnek a képernyőn. Utána felvételt is kap, amelyet éveken át élvezhet.

Kámea

Cameo Mikulás-színész videóüzenet-beállításai
Kámea

Kámea (az árképzés változó) egy olyan webhely, ahol fizethet azért, hogy kedvenc hírességei személyre szabott üzenetet küldjenek Önnek, így természetesen a Mikulás (vagy inkább a leghűségesebb megszemélyesítőinek százai) is ott van. Kámea Az árak attól függően változnak, hogy melyik színészt választja, de megtekintheti bármelyik télapó egyedi oldalát, hogy többet megtudjon az általuk kínált termékekről. Néhány Mikulás általános üzenetet küldhet, míg mások hajlandók megengedni a személyre szabást. Találhat még néhány lehetőséget Mrs. Claus és néhány manó számára is.

Sam klubjának Mikulás-foglalkozása

Sam's Club virtuális Mikulás látogatási lehetőségei a fotófiók tagjainak
Sam klubja

Ha a Sam klubjának tagja vagy fényképes fiókkal, akkor a Mikulás munkamenet ingyenes. A tagság egy munkamenetre korlátozódik, de több gyermek is beilleszthető egyetlen munkamenetbe. A virtuális látogatási időponttól számított 48 órán belül kap egy linket az emlékfotó és videó letöltésére, amelyet aztán online menthet vagy megoszthat. A hívás kezdeményezéséhez le kell töltenie a Zoom alkalmazást egy internetet támogató eszközre, és öt perc áll rendelkezésére, hogy beszéljen a Mikulással. Ha jelenleg nincs Sam’s Club tagsága, akkor meg kell állítson egyet első.

Alkalmazások

Ha nem akar egy csekély összeget költenie egy online Mikulás-látogatásra, ezen az ünnepi mobilalkalmazásokon kívül más szórakoztató karácsonyi lehetőségek is rendelkezésre állnak. Egyik alkalmazás sem kínál tényleges videohívásokat, mint a fenti webhelyek, de hanghívásokat, fotókat a Mikulással és más szórakoztató tevékenységeket kínálnak.

Santa Pics App

Santa Pics alkalmazás AR Mikulás elhelyezésével és elhelyezésével
Mikulás képek

A … val Mikulás képek alkalmazást (0,99 USD), a kibővített valóság (AR) segítségével „elhelyezheti” a Mikulást a szobájában. Akár úgy is beállíthatja a jelenetet, hogy ünnepi kellékeket ad hozzá, kiválasztja, hogy a Mikulás milyen helyzetben üljön vagy álljon, sőt átméretezze és elforgassa úgy, hogy tökéletesen nézzen ki a vele készített összes fényképen és videón. Aztán, ha a jelenet az Északi-sarkra jóváhagyottnak tűnik, ugorjon be gyermekeihez egy fotóért!

Megoszthatja fényképeit és videóit online közvetlenül az alkalmazásból, vagy választhatja a készülékre való mentést. Igény szerint nyomatokat is rendelhet az alkalmazásból, amelyeket aztán elküldhet szeretteinek. Az alkalmazás mindkettőhöz elérhető iOS és Android eszközök.

Csomag a Mikulástól

Csomag a Mikulás alkalmazásból telefonhívás személyre szabási lehetőségekkel a gyerekeknek
Csomag a Mikulástól

Csomag a Mikulástól (ingyenes az alkalmazáson belüli vásárlásokkal) egy egyszerű alkalmazás, amely személyre szabott (de szimulált) hívást kínál a gyermekének a Mikulástól. A regisztráció során kiválaszthatja a hívás időpontját és dátumát. Ezután válogathat a Mikulás 28 üdvözletének és egyedi üzenetének listájából, például a „Szenteste” (amely a gyerekeknek tudatja, hogy úton van). Választhat egy fénykép feltöltését is, ha azt szeretné, hogy gyermeke arca megjelenjen a képernyőn, amikor a Mikulás felhívja a nevét és életkorát, még egy kicsit személyre szabottabbá téve.

Hordozható Északi-sark

Hordozható Északi-sark alkalmazás videóval, hívással és egyéb lehetőségekkel
Hordozható Északi-sark

Hordozható Északi-sark (ingyenes az alkalmazáson belüli vásárlásokkal) lehetővé teszi, hogy személyre szabott videohívást kezdeményezzen a Mikulástól. Az alkalmazás emellett prémium üzeneteket is kínál, amelyek közül választhat, valamint egy Magic Pass-ot, amely 13,99 dollárba kerül, és több üzenetet tartalmaz, amelyeket gyermekének kell elküldeni, néhány szórakoztató extrával együtt. A bérlet tartalmaz egy karácsony előtti hívást, amely arra ösztönzi gyermekét, hogy jó legyen, hogy ott maradhasson a Mikulás szép listáján, karácsony estéjén felhívást mondjon gyermekének, hogy a Mikulás a szánjában és útközben van, valamint egyéb hívási és tevékenységi lehetőségeket. Akár négy gyerek is lehet egyetlen híváson, ami kiválóan alkalmas többgyermekes családok számára.[ad_2]
Source link


477 Views 0 Ratings Rate it