A legjobb helyek kedvezményes ajándékkártyák vásárlásához – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2020.12.16. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Raise.com, a Sam's Club és az eBay honlapjainak képernyőképei
Emelés, Sam’s Club, eBay

Az ajándékkártyák az egyik legkönnyebben átvehető ajándékok az utolsó másodpercben, és rendkívül biztonságos fogadásokat is jelentenek az ajándéklistán szereplő mindenki számára. De az, hogy az ajándékkártyának bizonyos értéke van, még nem jelenti azt, hogy ennyit kell fizetnie. Rengeteg kiváló forrás található online, amelyek kedvezményes ajándékkártyákat kínálnak – fizikai és digitális kártyákat egyaránt. Csak tudnia kell, hol keresse.

Óvatosnak kell lenned, amikor ilyen dolgokat nézel meg, mivel rengeteg átverési oldal vonzza az embereket abszurd módon olcsó ajándékkártyák ígéretével. A nap végén az ajándékkártyák még mindig pénzt képviselnek, és mint ilyen, korlátozva van, hogy mennyit lehet diszkontálni. A listán található összes kártyahely biztonságos.

Kártya viszonteladók

Raise.com böngésző oldal
Emel

Itt szerzi a legnagyobb kedvezményeket; A kártya viszonteladók pontosan azt teszik, amit az ón tartalmaz: az ajándékkártyákat. A felhasználók eladják ezeket a weboldalakat a nem kívánt ajándékkártyáiknak, a weboldalak pedig kedvezményes áron adják vissza ezeket a kártyákat a fogyasztóknak. Nagyon függ a használt weboldaltól és az éppen megtekintett ajándékkártyáktól, de a kedvezmények az 5% -tól a 30% -ig terjedhetnek. Tehát nézzük át ezeket a webhelyeket, és nézzük meg, melyiket érdemes megnézni.

Jó néhány ilyen weboldal rúg, de a legfontosabbak, amelyeket javasoljuk megnézni Giftcards.com, Cardpool, Emel, és CardCash. Mindezek több száz különböző kiskereskedő ajándékkártyáit kínálják kedvezményes áron – de a Raise kifejezetten a legnagyobb választékot kínálja. Ajándékkártya nagyi érdemes megnézni, mivel ezen a weboldalon van némi kedvezmény a kártyákról, és jutalmazási program is rendelkezésre áll, pénzvisszafizetési bónuszokkal a teljes árú kártyák vásárlásáért.

A weboldalak legjobb része az általuk kínált biztonság. Nem csak valamilyen véletlenszerű személytől vásárol kártyát az interneten, mivel ezek a webhelyek már foglalkoztak az eladókkal, így nem kell aggódnia emiatt. És esélye van arra, hogy illegitim kártyát kapjon, az összes fent említett webhely védelmet nyújt ez ellen. Pénzvisszafizetési garanciával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a kártya teljes visszatérítését a legrövidebb időn belül CardCash 45 napja és a leghosszabb lény Ajándékkártya nagyi „életre szóló garanciája”.

Amikor az ajándékkártyák olcsó pontozásáról van szó, ezek a webhelyek a legjobb megoldás.

Tömeges kiskereskedők

Sam's Club honlapja
Sam klubja

Üzletek, mint Sam klubja és Costco közismertek arról, hogy tömeges jellegüknek köszönhetően kedvezményes áruk vannak, és az ajándékkártyákkal sem más a helyzet. Itt nem őrült kedvezményekről beszélünk – gyakran csak 5–10% -ot takarít meg -, de akkor is érdemes ellenőrizni ezeket az üzleteket, ha a kártyakereskedők nem rendelkeznek azzal, amit keresnek.

Nyilvánvaló, hogy a Sam’s Club és a Costco egyik fő hátránya, hogy mindkettő tagságot igényel, hogy bármit is vásárolhasson tőlük. A tagság valamelyikük számára nem olcsó (évi 45 dollár vagy évi 60 dollár) Sam klubja és Costco, illetőleg), így a kártyák megvásárlása bármelyik üzletből csak akkor érdemes, ha már fizet a tagságért.

Azonban, ha Ön már gyakran vásárolja ezeket az üzleteket, vagy rendszeresen meglátogat egy másik tömeges kiskereskedőt, akkor ez egy nagyszerű módja annak, hogy megtakarítson egy kis készpénzt. Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ezek fizikai ajándékkártyák, ezért előre tervezzen, ha szállítania kell.

Használt piactérek

eBay honlap
eBay

Bármely használt piac (nevezetesen eBay) emberek megpróbálják kirakni a nem kívánt ajándékkártyákat – néha kedvezményes áron. Ezzel a módszerrel nagyszerű ajánlatokat kaphat, de ez nem mentes a kockázatoktól. A korábban említett kártyakereskedőktől eltérően itt nincs akkora biztonsága a csalások elleni védelemnek. Az eBay különféle védelmet nyújt a vásárlók számára, és ha PayPal-on keresztül fizet, akkor bármikor hozzájuk fordulhat megoldja a kérdést végső megoldásként.

Mindenképpen érdemes megnézni az ajándékkártyák használt piacait, csak figyelje szorosan az eladó véleményét és győződjön meg arról, hogy valamilyen visszatérítési lehetőség áll rendelkezésre abban az esetben, ha mindez hazugság.


Ha pénzt szeretne megtakarítani az ünnepi szezonban, vagy bármikor ajándékkártyát vásárol, az itt bemutatott lehetőségek biztosan segítenek. Végül is, ha megspórolhat egy kis pénzt anélkül, hogy más ember ajándékát spórolná, az mindenki számára előnyös.[ad_2]
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it