A legjobb intelligens otthoni kütyük, amelyekre szükséged van, de nincs szükséged – nézd át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2020.12.11. 81 Views 0 Likes 0 Ratings

81 Views 0 Ratings Rate it

a Nanoleaf fénypanelek, a Tonal edzésrendszer és a Mirror otthoni tornaterem kollázs
Suzanne Humphries

Felejtsd el a telefonokat, a tévéket és a számítógépeket. Mindannyian a technológiáról szólunk ne meg kell vásárolni. Úgy van. Olyan drága kütyükért élünk, amelyek funkciókban gazdagok, és nem félnek attól, hogy nevetségesen extra legyen. Az otthoni szórakoztató központ térvilágításától az otthoni tornateremként funkcionáló tükörig ezek a termékek rengeteg szórakozást kínálnak – és a legtöbb ember számára teljesen feleslegesek.

Ha ül egy kis extra tészta, akkor ezek a csodálatos modulok bármelyike ​​értékes frissítést jelentene otthonában. És többet tesznek, mint megkönnyítik az életedet: élvezetesebbé is teszik. Tehát hajrá, válasszon néhányat és kényeztesse magát.

Feltűnően intelligens termosztát: Nest Learning termosztát

Nest Learning termosztát, 3. generáció, szürke falra szerelve
Google

Az intelligens termosztátok sok mindent kínálnak, és energiát és pénzt takaríthatnak meg. Még vannak olyan szép extráik is, mint a HVAC rendszer monitorozása. A harmadik generáció Nest Learning termosztát rendelkezik mindezekkel, ráadásul folyamatosan tanul és alkalmazkodik az Ön használati szokásaihoz, amely lehetővé teszi, hogy végül pontosan úgy fusson, ahogyan és amikor szeretné.

A Learning Thermostat olyan hatékony, a Google állítása szerint átlagosan 10-12% -ot takarít meg az embereknek a fűtési számlákon, 15% -ot a hűtési számlákon, és fizesse meg magát két év múlva. Aktív figyelemmel kíséri a HVAC rendszerét, biztosítva, hogy mindig zökkenőmentesen működjön, és figyelmeztet, ha potenciális problémákat észlel, és amikor eljön az ideje a légszűrő cseréjének.

Csak körülbelül egy hét használat szükséges, amíg a Learning Thermostat megtanulja az Ön preferenciáit, és könnyen alkalmazkodhat az igényeinek (vagy az évszakoknak) a változásával. Ez azt jelenti, hogy megtanulja automatikusan felmelegíteni a hőt reggel és lefekvés előtt egy órával. Azt is megtanulja, ha távol van otthonától, majd állítsa be az ökohőmérsékletet, hogy soha ne pazarolja az energiát egy üres otthonra. A hőmérsékletet és egyéb beállításokat a termosztáton vagy a iOS és Android mobilalkalmazások. Ráadásul mivel ez egy Nest termék, hibátlanul működik a Google Segéddel.

Feltűnően intelligens termosztát

Dolgozz ki, mint egy zseni: Tükör, Peloton és Tonal

Így van, az otthoni edzőtermi eszközök is okosak lehetnek. Bár a gépek (és azok előfizetésen alapuló digitális osztályai) drágák, módot kínálnak arra, hogy élvezzék az otthoni edzéseket, miközben kiaknázzák a stúdióórák előnyeit (és közösségi energiáját). Ráadásul jóval hűvösebbek, mint az edzőteremben található szokásos felszerelések.

Mindenféle edzéshez: Tükör

Tükör a falnak támaszkodva a súlyzók mellett
Tükör

Tükör nagyon klassz. Alig foglal helyet, és egyszerűen elegáns fali tükörnek tűnik, így tökéletes a legkisebb stúdióapartmanokhoz is. De amikor bekapcsolja, azonnal láthatja nemcsak a tükröződését, hanem egy képernyőt is, ahol az edzésoktató és egyéb mutatók megjelennek.

Fali tartóval és állvánnyal, valamint pulzusmérővel és ellenállási sávokkal rendelkezik, de havonta 39 dollárt kell fizetnie a Mirror élő és igény szerinti edzéseihez való hozzáférésért. Az előfizetés azonban legfeljebb hat háztartásbeli tagra vonatkozik, és több mint 50 különböző műfajú edzést kínál, az ökölvívástól a jógáig. Az edzések 5-60 percig terjednek, és minden készségszintet lefednek, heti új osztályokkal egészül ki. Testreszabhatja az edzéseket is, ha sérülése van.

Az MIrror kiválóan alkalmas az edzés statisztikájának nyomon követésére, például az edzésidőkre és a pulzusszámra, és megjegyzi a javulást, ha ugyanazt az edzést többször használja. Ezenkívül pontokat szerezhet olyan dolgokért, mint például a cél pulzus zónában maradás, gamifikált szempont hozzáadása az edzésekhez. Akár kihasználhatja a személyi edzővel folytatott virtuális egy-egy foglalkozás előnyeit az előlapi kamera segítségével (és ne aggódjon, adatvédelmi sapkával rendelkezik).

Kerékpáros szerelmesek számára: Peloton Bike

Peloton kerékpár otthon
Peloton

Ha kedveli a kardió foglalkozásokat spin-class formában, akkor imádni fogja a Peloton Bike (1895 dollárnál kezdődik). Nagyméretű HD kijelzőjével, motivációs oktatóival és közösségközpontú fókuszával a Peloton kiváló választás az összes ott tartózkodó társadalmi fonó számára. Azoknak is megfelel, akik komolyan szeretnének koncentrálni az erőnléti célokra, hiszen rengeteg edzésprogramot és kihívást kínál, amelyek közül választhatnak. A kerékpárnak még oktatói által összeállított zenelejátszási listái is vannak, így edzés közben szórakozhat. A havi 39 dolláros Peloton tagsággal hozzáférhet a tanfolyamokhoz és egyéb forrásokhoz.

A Peloton kerékpárnak van egy állítható ülése, kormánya és képernyője, így könnyedén beállíthatja úgy, hogy az Ön számára kényelmes legyen. Csatlakoztathat hozzá Bluetooth- vagy Wi-Fi-kompatibilis eszközöket, például okosórát vagy pulzusmérőt is. És ne aggódjon, a 22 hüvelykes érintőképernyő izzadságálló, így akkor is kölcsönhatásba léphet vele, ha izzadt vagy. Választhatja a Bike +, amely valamivel nagyobb, 24 hüvelykes 360 fokos forgatható érintőképernyőt, további hangszórókat, automatikus követési ellenállást és az Apple GymKit integrációt kínál.

Négy kerékpáros csomag közül választhat, kezdve a Bike Basics csomaggal, amelynek ára 1895 dollár, amely tartalmazza a szállítást és az összeszerelést. A Bike Essentials csomag (2045 USD) a kerékpáron kívül centrifugacipőt és súlyt is tartalmaz; a Bike Works csomag (2145 dollár) a kerékpáron kívül cipőket, súlyokat, fülhallgatókat, kerékpárszőnyeget és pulzusmérőt tartalmaz; és a Bike Family csomag (2345 dollár), amely mindent tartalmaz, amelyet a Bike Works csomag tartalmaz, valamint egy kulacs és egy második pár kerékpáros cipő.

Erőépítő edzésekhez: Tonal

Tonal edzés rendszer paddal
Tonális

Aki karcsú erősítő edzőeszközöket keres, tartsa be Tonális (2 995 USD). A Mirrorhoz hasonlóan a Tonal is falra szerelhető, és nem sok helyet foglal el otthonában. Elektromágneses karokkal rendelkezik, amelyek akár 200 font ellenállást is képesek nyújtani. Választhat egy további 495 dollárt is, hogy megkapja a Tonal tartozékcsomagot, amely egy padot, szőnyeget, habgörgőt és rögzíthető kötelet tartalmaz.

A Tonal teljes test erőnövelő edzéseket, valamint intelligens személyes edzéseket kínál. Ez az edzésből is tanul, és automatikusan igazodik a testéhez. Pontosan meg fogja mérni az ismétléseket, a készleteket, a mozgástartományt, az erőt, a feszültség alatt álló időt és a hangerőt, így nyomon követheti az idő múlásával elért nyereségét. Böngészhet több száz oktató által vezetett programban, és testre szabott programokat találhat a test és fitnesz céljaihoz, amelyek hatékony és eredményes edzést biztosítanak.

A Tonal edzésvideóinak havi előfizetése havonta 49 dollárt tesz ki, ami több, mint a Mirror és a Peloton, de valószínűleg még mindig kevesebb, mint sok személyes edzőtermi tagság. Az előfizetés korlátlan háztartási számlákhoz, igény szerinti edzésekhez, adatméréshez és előrehaladás nyomon követéséhez, edzésnaplókhoz, személyre szabott javaslatokhoz, hangszínállomásokhoz és még sok máshoz nyújt hozzáférést.

Ragyogó világítás: Nanoleaf és Philips

A lámpáknak nem kell unalmasnak lenniük. Valójában sokkal jobbak, ha izgalmasak és okosak, és megfelelnek a tévében lejátszott médiának. Valójában ezekkel a csodálatos lehetőségekkel elkezdi gondolni a fényeket, mint mi: mint művészet és technológia.

Moduláris világításhoz: Nanoleaf színes panelek

Sárga-zöld színű nanoleaf színes panelek, X alakban rögzítve egy otthoni iroda falán
Nanoleaf

Az Nanoleaf színes panelek (119,99 dollárnál kezdődik) háromféle ízben kaphatók: Formák, Vászon és Világos panelek. Ennyi választási lehetőség mellett korlátlan számú testreszabási lehetőség áll rendelkezésre a nappali, otthoni iroda, hálószoba vagy otthoni edzőterem számára. Függetlenül attól, hogy milyen színű paneleket választ, több mint 16 millió lenyűgöző színhez férhet hozzá, beleértve a hangolható fehér színt is, amely kiválóan használható funkcionális világításhoz, például egy sötét konyhában.

A fények a Rhythm Scenes funkcióval valós időben zenére is táncolhatnak, vagy tükrözhetik a tévéképernyőn lejátszottakat, hogy magával ragadóbb játék- vagy filmnézési élményt nyújtsanak. Mind a Vászon, mind az Alakzatok opciók támogatják az érintéses élményeket, amelyek lehetővé teszik a panelekkel való interakciót. Akár mozdulatokkal is irányíthatja őket, vagy interaktív játékokat játszhat velük.

A három paneltípus mindegyike tartalmaz fizikai vezérlőket, de ezeket a Nanoleaf alkalmazással is vezérelheti iOS és Android eszközök. A Nanoleaf színes panelek egyedi fókuszpontot adnak a ház bármely szobájához, és minden tevékenységet kissé szórakoztatóbbá tehetnek.

Szórakoztató központ merítéséhez: Philips Hue Play Gradient Lightstrip

A Philips Hue Play Gradient Lightstrip színeket tükröz a falon a tévé mögött, az előtérben a kanapén ülő pár nézi
Philips

Hallottál már a térhangzásról. Most a Philips Hue Play Gradient Lightstrip (219 USD), készítse elő érzékeit a térvilágításra! A vidám fénycsík a tévé hátuljához kapcsolódik, és ugyanazokat a színeket robbantja a tévéképernyőn a mögötte lévő falra, ami hihetetlenül magával ragadó nézési élményt nyújt. A szalag 55-75 hüvelyk méretű TV-hez rögzíthető, amelyek falra szerelhetők vagy a tartozékukkal együtt állnak.

A színek zökkenőmentesen keverednek a tévében megjelenítettekkel, függetlenül attól, hogy játékot játszik, vagy tévéműsort vagy filmet néz. Mindegyik szín természetes módon összeolvad, egyedülálló hatást keltve, amely nem tűnik rikítónak vagy furcsának. Egy megjegyzés: mégis meg kell vásárolnia a Philips Hue Play HDMI szinkronizáló doboz, Philips Hue híd (kivéve, ha már rendelkezik ilyennel Hue fényekkel), és használja a iOS vagy Android mobilalkalmazás a dolgok megfelelő működéséhez.

Ez a csaptelep egy géniusz: Delta VoiceIQ

Delta VoiceIQ csaptelep folyó vízzel a konyhában
Delta

Lehet, hogy egy okos csap elsőre felülről szól, de ha belegondol, a koncepció szuper kényelmes! Val,-vel Delta VoiceIQ csaptelep, hangparancsokkal használhatja a csaptelep be- vagy kikapcsolását, a víz felmelegítését, a víz mérésének kiadását (például 2 csésze) vagy egyedi tartály megtöltését (például a kávéskanna vagy a kutyatál). Az okos csaptelep a tökéletes dolog, ha vízre van szükséged, de a kezed tele vagy piszkos.

Hagyja, hogy egy robot végezze piszkos munkáját: iRobot Roomba i7

iRobot Roomba i7 és mobilalkalmazás fehér háttérrel
iRobot

Legyünk őszinték: a porszívózás szar. És ez a teljes állításom arról, hogy miért éri meg robot vákuumra frissíteni, mint a iRobot Roomba i7. Ez az imádnivaló kis srác intelligens térképészeti technológiával építi fel otthonának alaprajzát, így hatékonyan navigálhat a takarítás során. Azt is mondhatja, hogy kerülje el bizonyos szobákat, és állítsa be ütemterv szerint, hogy rendszeresen tisztítsa a padlót. Ez még elkezdi megtanulni a személyes takarítási ütemtervet és preferenciákat, és automatikusan lefut.

A Roomba i7 könnyedén képes kezelni a morzsákat, a háziállatok szőrét és egyéb rendetlenségeket. Akár egy órán át is képes működni egyetlen töltéssel, és visszatér az alapjához egy újratöltésért, ha beállította, hogy ennél hosszabb ideig működjön. Megvásárolhatja a iRobot Clean Base, amely lehetővé teszi, hogy a vákuum akár 30-szor is automatikusan kiürüljön, mielőtt belépne. A Roomba i7 kiváló kezdőbarát robotporszívó, és ideális azok számára, akik nem akarnak magasan rugózni. prémium funkciókkal ellátott végmodell.

Hagyja, hogy egy robot végezze piszkos munkáját
Source link


81 Views 0 Ratings Rate it