A legjobb kábelkezelő eszközök

Avatar Gadam | 2020.12.10. 268 Views 0 Likes 0 Ratings

268 Views 0 Ratings Rate it

Kábelszervező eszközök

Ha sok időt és erőfeszítést töltött a számítógépes asztal vagy a szórakoztató központ felállításához, akkor megdöbbenhet, hogy hány kábelt kell kezelnie … és micsoda rendetlenséget okozhatnak szinte pillanatok alatt. Ne aggódjon: Néhány egyszerű kábelrendezővel az összes kábelt átirányíthatja és elrejtheti, hogy otthoni irodája tiszta és szép legyen.

Kedvenc kábelkezelési megoldásaimat az alábbiakban soroljuk fel, nagyjából fontossági sorrendben. Rengeteg alternatív lehetőség kínálkozik szinte minden elemhez, ezért bátran kezelje ezeket általános javaslatokként – valami kissé eltérő lehet jobban alkalmazható a testreszabott beállításokra.

Tépőzáras szalagok

Tárcsafiók tépőzáras szalagokkal, amelyek készleteket tartanak
Tépőzáras

A tépőzáras szalagok az első számú eszközök a kábelek rendben tartásához szinte minden helyzetben. Rendkívül olcsóak, könnyen kezelhetőek és újrafelhasználhatók, nagyobb csomagokhoz pedig egymás után több csíkot is használhat. Jobban szeretem ezeket a kábelkötegeket, mint a cipzáras kötéseket, mert különféle eszközök nélkül könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók. Válasszon fekete csíkot, ha valami finomra vágyik, vagy vegyen sokszínűt egy különösen összetett munkához, ahol a színkódolás hasznos lehet.

A kábelek rendezésének legjobb olcsó módja

Ragasztó kábelcsipeszek

Ragasztható kábelkötegelők
OHill

Az eszközdoboz szoros második részében ezek az olcsó „csipeszek” többféle méretben kaphatók, és néhányuk több horonnyal rendelkezik. Hasznos kis kábeltartók, amikor az egyes kábeleknek és vezetékeknek nagyon meghatározott helyeken kell menniük, és alkalmanként újra ki kell jönniük. Vegye figyelembe, hogy a hátlapon használt 3M ragasztó kis odafigyeléssel biztonságos a legtöbb bútor számára. Különösen hasznosnak találom ezeket az autóban, mert a telefonom töltőkábelét távol tartom az irányítópult tartójához érve.

Legjobb egyéni kábelvezetők

Cipzár klipek

Műanyag cipzáras kábelkötegelő
Rustark

Ezek a műanyag alternatívák a gumiszerű kapcsokhoz kissé tartósabb kábelvezetést jelentenek, mert „rögzülnek” és egynél több kábelt is képesek hurokban kezelni. Kevésbé rugalmasak és elnézőek, mint a fenti klipek, ezért mentse őket olyan munkákra, ahol ésszerűen biztos, hogy évente legfeljebb egyszer mozog semmit.

A legjobb félig állandó kábelkötegelők

Kábelhüvelyek

Kábelhüvely töltőkábellel
Kék kulcs

Az asztali PC és a monitor, vagy egy szórakoztató központ polcának és a TV-nek szinte biztosan nagy vastag kábelkötege lesz. Ezek a cipzáras csövek kiválóan alkalmasak rendezettségük és rendezettségük fenntartására. Többféle hosszúságban kaphatók – ha nem biztos benne, mérje meg a szükséges távolságot, majd adjon hozzá még egy lazaságot. Akár lyukakat is vághat az oldalán, hogy kijáratokat készítsen az egyes kábelekhez. Kombinálja ezt a csövet néhány jól elhelyezett tépőzáras szalaggal, hogy a csomagot tartósan elrejtse a TV vagy a monitor tartója mögött.

Legjobb kábelvezeték cső

Nagy teherbírású tépőzáras betétek

Scotch márkájú nagy teherbírású tépőzáras párna
skót

Szeretnék több olyan tárgyat tartani az asztalom sík felülete alatt, mint egy akkumulátoros tápfény, egy töltőkábel tekercs és egy kis hosszabbító. Ezek a szuper ragacsos tépőzáras párnák kiválóan alkalmasak erre, lehetővé téve számomra az alkatrészek eltávolítását, amikor csak akarom, de soha nem véletlenül jönnek le. A kemény műanyag horgok biztonságosabb módon „rögzülnek” a helyükön, mint a szokásos tépőzárak. Körülbelül 10 font erőre van szükségük – nagyon szilárd húzásra! Kiválóan működnek a tévéknél is, és kicsi tápegységeket vesznek el az útból. Csak vegye figyelembe, hogy az ezeken található erős ragasztó nem lesz kedves a bútorok befejezéséhez, ezért ne használja sehol, ahol látható.

A legjobb nagy teherbírású tapadó betétek

Rugalmas túlfeszültség-védő

Belkin túlfeszültség-védő
Belkin

A túlfeszültség-védőkről szólva: ha rendezett vezetékeket szeretne, akkor rugalmasra van szüksége. Szeretem ezt a nyolckivezetékes Belkin verziót, mert ez lehetővé teszi, hogy ezek közül az aljzatok közül hat 180 fokkal elfordulhasson, így könnyedén elhelyezheti a nagy „fali szemölcs” tápegységeket. Bármelyik túlfeszültség-védőt is használja, győződjön meg arról, hogy az megfelel-e a felszerelésének – tévét és több játékkonzolt egyetlenre feltöltve frissítést igényelhet.

A legjobb túlfeszültség-védelem a kábelvezetéshez

Mini Power Strip

Belkin mini túlfeszültség-védő
Belkin

Nem számít, mennyire fejeződött be a beállítás, végül átmenetileg csatlakoztatnia kell valamit. Erre tökéletes egy kis 2 vagy 3 kivezetésű csatlakozó. Belkin utazási túlfeszültség-védőt használok az asztalom alsó részén, de vannak felül felszerelhető opciók is. A TV beállításához praktikusteljesítménykocka”Könnyen megragadható és használható.

A legjobb mini túlfeszültség-védő

Íróasztal alatti kábeltálcák

Az asztal alatt található kábeltálca.

A kábelkötegek magasan és hozzáférhetően tartása a rendezett asztal egyik legfontosabb eleme. Ezek a zsinórkezelő tálcák az íróasztal hátsó része alá szerelhetők, és tartanak egy vagy két túlfeszültség-védőt, és lehetővé teszik a tápkábelek egyszerű irányítását. Bónuszként ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebbet kell megeresztenie a többi kábel közül, ha már összeállt.

A legjobb asztal alatti kábeltálca

CPU tartó

Íróasztal alatti CPU tartó
3M

A „CPU-tartó” egy megmaradt kifejezés, és helytelen elnevezés – egy teljes asztali számítógépet tartalmaz, amely az íróasztal aljára van szerelve. Ez sok helyzetre jó, különösen, ha hiányzik a hely, de kiválóan alkalmas álló íróasztalokhoz. Ez azért van, mert a fenti asztali kábeltálcákkal beállíthatja, hogy a teljes beállítást úgy mozgassa, hogy csak egy vagy két tápkábel csatlakozik egy konnektorhoz.

A legjobb CPU-tartó

Kábel korrektor

Feltéve, hogy nem lehet a falába fúrni, és a kábeleket nem tudja mögötte vezetni, a „rejtegető” a következő legjobb megoldás a kábelek felhelyezéséhez egy felszerelt TV-hez vagy monitorhoz anélkül, hogy azokat kitenné. Ezek az újrafelhasználható, ragasztóval megtámasztott csövek többféle színben és méretben kaphatók. A valóban elhivatottak számára úgy festheti őket, hogy megfeleljenek a fal festékének, hogy szinte láthatatlanok legyenek.

A legjobb kábel rejtegető
Source link


268 Views 0 Ratings Rate it