A legjobb last minute technikai ajándékötletek – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.17. 56 Views 0 Likes 0 Ratings

56 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Netflix, Xbox és PlayStation ajándékkártyák a téli ünnepek hátterén
Suzanne Humphries, Vjom / Shutterstock.com

Mivel a karácsony kevesebb, mint két hét múlva van, egyre valószínűtlenebb, hogy a legtöbb, amit ebben a pillanatban megrendel, a nagy nap előtt megérkezik. De ha még nem tette meg ünnepi vásárlás de ne aggódj – még mindig rengeteg dolgot lehet megvásárolni. Valójában összegyűjtöttük a szilárd listát a last minute divatos ajándékötletekről és a harisnyatartókról.

Listánk digitális ajándékkártyákat és különféle népszerű online szolgáltatások, például a Disney + és az Apple Music ajándék-előfizetését tartalmazza, ami azt jelenti, hogy azonnal elküldjük Önnek a beváltható kódot. Csak annyit kell tennie, hogy e-mailben elküldi vagy kinyomtatja a címzett számára, és elgondolkodó barátnak fog kinézni (és nem olyannak, aki az utolsó pillanatig várt a vásárlás elvégzésére).

Streaming Video Services

Disney Plus egy MacBook képernyőn
AFM Visuals / Shutterstock.com

Nagyjából bárki hálás lenne, ha tehetséges előfizetésben részesítené kedvenc streaming videó szolgáltatásait. Ezek a szolgáltatások sokféle tartalmat kínálnak, kezdve az élő sporttól a nemzetközileg is elismert moziig, így képesnek kell lennie arra, hogy mindenkinek találjon valamit a bevásárló listán.

 • Netflix: A népszerű streaming szolgáltatás fantasztikus keveréke a régebbi műsoroknak és az új Originalnak, például A királynő gambitja, Stranger Things, és Jessica Jones. A Netflix ajándékkártyái csak digitálisak, és 25 és 200 dollár közötti értékben kaphatók.
 • Disney +: A Disney + ajándék előfizetései csak 69,99 dolláros egyéves opcióként érhetők el. Előfizetéssel élvezheti minden Disney-film megtekintését, valamint a Star Wars, a Marvel, a Pixar és a National Geographic szórakoztató tartalmát.
 • Hulu: A Hulu az egyik legnépszerűbb video streaming szolgáltatás. Az újabb tartalmakra összpontosít, mint pl Felébredt és A nagy, bár rengeteg régebbi tartalmú könyvtárral is rendelkezik. A szolgáltatáshoz szükséges digitális ajándékkártyák 25, 50 és 100 dolláros címletben kaphatók, és e-mailben elküldhetők közvetlenül annak, akinek ajándékozol.
 • Mubi: Tedd boldoggá életed mozimádóját, mint kagylót Mubival. A figyelemre méltó szolgáltatás az év minden napján hozzáférést biztosít egy új filmhez, amelynek címe a kultikus klasszikusoktól a modern remekművekig terjed, és világszerte ragyogó rendezőket foglal magában. Az előfizetés három hónapra 29,99 dollárt, egy évre pedig 79,99 dollárt jelent, és sokkal olcsóbb, mint 365 mozifilmért fizetni a színházban.
 • Prime Video: Ahhoz, hogy élvezhesse az Amazon videó streaming szolgáltatását, valóban meg kell ajándékoznia az Amazon Prime-ot, amelynek ára 39 dollár. A szolgáltatás nem csak a Prime Video-hoz, hanem más Amazon-szolgáltatásokhoz is hozzáférést biztosít, például ingyenes kiszállítást, dalokhoz és lejátszási listákhoz való hozzáférést, ingyenes Kindle e-könyveket és még sok mást.
 • YouTube TV: Ezzel a szolgáltatással streamelheti kedvenc élő és helyi sportjait, híreit és egyéb műsorait több mint 85 csatornáról, például HGTV, CBS, ESPN és így tovább. Digitális YouTube-ajándékutalványt elcsíphet bármilyen, 25 és 100 dollár közötti összegért.
 • Crunchyroll: Bár a népszerű online anime forrás az volt most vásárolt a Sony Funimation-jével továbbra is vásárolhat ajándék-előfizetést az anime szerelmeseinek életében. 1, 3 vagy 12 hónapos előfizetéssel vásárolhat előfizetéseket, az árak 7,99 és 79,99 dollár között mozognak.

Oktatási szolgáltatások

Mesterkurzus kezdőlap
Mesterkurzus

Nincs jobb ajándék, mint a tudás ajándéka! Ezekkel a csodálatos oktatási szolgáltatásokkal bárki mindenféle dolgot megtanulhat tapasztalt szakértőktől és ipari szakemberektől egyaránt. Akár a video tanfolyamokat, akár az átfogóbb online tanulási élményt kedveli, úgy gondoljuk, hogy imádni fogják ezeket a válogatásokat.

 • Mesterkurzus: Ez az egyedülálló szolgáltatás jól előállított, sorozatos videóórákat kínál különféle témákban, melyeket elismert hírességek szakértői tartanak. Mesterkurzus filmgyártással, drámai írással, kertészettel, játéktervezéssel és elmélettel, űrkutatással, fényképezéssel és egyebekkel foglalkozik, olyan szakértőkkel, mint Gordon Ramsay, Martin Scorsese, RuPaul, Natalie Portman, David Lynch, Bob Woodward, Herbie Hancock, Carlos Santana és Frank Gehry. A szolgáltatás megajándékozása havonta 15 dollárba kerül, évente számlázva.
 • Udemy: Több mint 130 000 online videotanfolyamon megismerhet mindenféle dolgot, például a kódolást, az ingatlant, az üzleti jogot, a kriptovalutát, a grafikai dizájnt, a marketinget, a jógát, a fotózást és még a hangszeren való játékot is. Egy adott tanfolyam megajándékozása (11,99 dollárnál kezdődik) azt jelenti, hogy a címzett egy életen át hozzáférhet hozzá.

Streaming zeneszolgáltatások

Apple Music logó az okostelefon képernyőjén, repülőgépekkel
nikkimeel / Shutterstock.com

Mindenki szereti a zenét, ezért a streaming zeneszolgáltatásra való ajándék előfizetés biztos fogadás. Felvettük a legnépszerűbb lehetőségeket, valamint néhány további hiánypótlót, például néhányat a klasszikus zene, a nagyfelbontású zene és azok számára, akik zenéjüket zenei videókkal szeretik.

 • Spotify: A legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatásra való előfizetés mindenkinek biztos fogadás. A Spotify kiterjedt katalógusa gyakorlatilag minden zenei műfajt átfog, emellett robusztus lejátszási listával és az eszközök kompatibilitásával rendelkezik. Digitális ajándékkártyát vásárolhat a Spotify Premium számára 10, 30, 60 és 99 dolláros címletben.
 • YouTube Music: A YouTube Music dinamit zenei választékot tartalmaz, nehezen megtalálható nemzetközi számokkal és szeretett mélyvágásokkal. Lírai és hivatalos videoklipjei is vannak. A szolgáltatásért általános digitális YouTube-ajándékkártyát vásárolhat 25–100 USD közötti összegig.
 • Apple Music: Ha az a személy, akiért vásárol, szereti az Apple készülékeket, valószínűleg ezt a szolgáltatást használja. Megvan a legfrissebb zene, és nagy felbontású, veszteséges fájlokat használ, amelyek mindig jól szólnak. Fizikai és digitális ajándékkártyákat vásárolhat közvetlenül az Apple-től, 10 és 500 dollár közötti összegig.
 • Idagio: Ez a streaming szolgáltatás kiemelkedő választás a klasszikus zene szerelmeseinek. Gyönyörű kezelőfelülettel rendelkezik, amely megkönnyíti az érdeklődő darabok megkeresését és a klasszikus zene további megismerését. Az ajándékutalványok 3, 6 és 12 hónapos opciókra kaphatók, és 29,99 dollár és 99,99 dollár között mozognak.
 • Amazon Music Unlimited: Ez nagyszerű választás az Amazon rajongói vagy bárki számára, aki rendelkezik Alexa-kompatibilis eszközzel. A Music Unlimited 60 millió dalkatalógusával és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a lejátszási listák, műfajok, előadók és egyebek megtalálását. Az általános Amazon digitális ajándékkártyák 25 és 2000 dollár között érhetők el, és minden, amire szüksége van a szolgáltatás megajándékozásához.
 • Pandora Plus: A szolgáltatás felhasználói a smart AI által generált lejátszási listák és a nagyon személyre szabott ajánlások miatt szeretik. Digitális vagy fizikai ajándékkártyát vásárolhat 54,89 dollárért, ami jó egy év Pandora Plus-ra.
 • Deezer: Válassza ezt a szolgáltatást, különösen az életében élő audiofil számára, mivel mind a 360 Reality Audio, mind pedig a HiFi-tervet kínálja a veszteségmentes hangzáshoz. A katalógusban több mint 56 millió dal található, valamint rengeteg fantasztikus toplista és válogatott keverék böngészhető. A digitális ajándékkártyák 9,99 dollártól egy hónapig akár 99,90 dollárig terjedhetnek egy teljes évre.

Digitális videojátékok és -szolgáltatások

Okos telefon az XBOX LIVE GOLD logóval, amely az Xbox One konzol online szolgáltatása
DANIEL CONSTANTE / Shutterstock.com

A játékosok meglehetősen könnyed csomó: Nyújtson nekik egy játékot és valamit, amin játszani lehet, és még évekig szeretni fognak. Számos játék digitális ajándékkódként vásárolható meg, akárcsak havi vagy éves előfizetés az online játékszolgáltatásokra, amelyek rengeteg funkciót kínálnak, mint például exkluzív játékok és ajánlatok.

 • Nintendo Online: A Nintendo Nintendo Switch konzoljának online szolgáltatása hozzáférést biztosít egy több mint 70 NES és klasszikus NES címet tartalmazó kurátor könyvtárhoz, mint például Super Mario World, Super Mario Kart, Kirby álomföldje 3, és Donkey Kong Country. Ez lehetővé teszi az online játékot, az adatok felhőben történő mentését és a különleges ajánlatok fogadását is. 3 hónapos előfizetést vásárolhat 7,99 dollárért, vagy egyet egész évre 19,99 dollárért.
 • Sony PlayStation most: Ez az előfizetéses játékstreaming szolgáltatás a Netflix-hez hasonlóan fut a videojátékokhoz, és tökéletes azok számára, akiknek volt szerencséjük kézbe venni az új játékot PlayStation 5. A szolgáltatás hozzáférést biztosít több mint 800 játékhoz, és csak így élvezheti a régebbi PS2 és PS3 játékok játékát. Fogjon egy hónapos előfizetést 9,99 dollárért, vagy válassza a 3 vagy 12 hónapos opciókat.
 • Sony PlayStation Plus: Ezzel a szolgáltatással élvezheti az online multiplayer játékát PlayStation konzoljával. Minden hónapban két ingyenes játékot kapsz, ami nagyszerű, és 20 ingyenes játékot nyit meg a PS5-en, köztük a háború istene és Call of Duty: Black Ops III. A szolgáltatás 9,99 dollárnál kezdődik 1 hónapig, vagy fizethet 3 hónapig vagy egy évig.
 • Xbox Live Gold: Ez az előfizetésen alapuló szolgáltatás lehetővé teszi, hogy online játékokat játsszon, és csatlakozzon bármelyik online játékban lévő barátjához. Ez nem tartalmaz ingyenes játékokat, de továbbra is kaphat játékkedvezményeket és streamelhet a letöltött videoszolgáltatásokból. Fantasztikus költségvetés-barát lehetőség, mindössze 9,99 USD havonta.
 • Xbox Game Pass: Az Xbox Game Pass segítségével több mint 100 játékot játszhat az új játékkal Xbox X sorozat, új játékokkal egészítve. Ezzel olyan játékokat játszhatsz, mint Örök Doom, Halott a napfénytől, és Emberi esés lapos. 1 hónapra 9,99 dollárba kerül, bár vannak 3- és 6 hónapos opciók is.
 • Xbox Game Pass Ultimate: Ez a szolgáltatás ötvözi az előző kettőt, és mindkettőt élvezi és fizeti. Az Xbox Live Gold összes előnyét kínálja, és tartalmaz egy EA Play tagságot is. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy konzolos, PC-s és Android-eszközeiken is játszhassanak, ami hasznos, és mindössze havi 14,99 dollárt futtat.
 • Játékok az Xbox-on: Videojáték digitális változatát vásárolhatja Xbox felhasználók számára a Microsoft Store-on keresztül, online vagy konzolon. Ha megtalálta az ajándékozni kívánt játékot, kattintson a mellette lévő ajándékcsomagolás ikonra. Innen kiválaszthat egy barátot az Xbox barátok listájáról, vagy megadhat egy e-mail címet, és fizethet érte.
 • Játékok a Steam-en: Ha a játékosa az életében inkább a PC-s játékokat részesíti előnyben a konzolos játékokkal szemben, valószínűleg jó darabot kap a Steamen. A platform nagyon sokféle indie játékkal és népszerű AAA címmel rendelkezik. A játék megajándékozásához csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy játékot, felveszi a kosárba, kiválasztja a „Vásárlás ajándékba” opciót, és a barátjának a Steam barátok listájából válassza ki, hogy elküldje nekik.

Általános online vásárlás

Amazon ajándékkártya.
amazon

Nem mindenki foglalkozik a zenével, játékokkal és filmekkel, és ezt meg is értjük. Azok számára, akik örömet szereznek az online vásárlásban, találtunk egy pár lehetőséget, hogy ezeket is lefedjük.

 • GiftCards.com: Az ajándékkártyák rossz rap-et kapnak, mert személytelenek, de szabadságot adnak az embereknek arra, hogy pontosan azt vásárolják, amit akarnak. A GiftCards.com webhelyen mindenféle fizikai és digitális ajándékkártyát megvásárolhat 10 és 500 dollár közötti áron. Választhat egy általános VISA ajándékkártyát, vagy beszerezhet egy kártyát egy adott üzlethez vagy szolgáltatáshoz, például a Google Playhez, az eBay-hez, a Targethez, a Sephorához vagy a GameStophoz.
 • Amazon Prime: Az életed lelkes Amazon-vásárlója számára fontolja meg, hogy 3 vagy 12 hónapos előfizetéssel ruházza fel őket az Amazon Prime-ra, 39 dollártól kezdődően. Ingyenes szállítással megspórolhatnak néhány dollárt, valahányszor vásárolnak valamit a kiskereskedelmi óriástól. Emellett egyéb juttatásokat is kapnak, például hozzáférést a Prime Video-hoz, a zene streamingjéhez és az ingyenes e-könyvekhez, a fotótárhelyhez és az exkluzív hozzáféréshez stb.[ad_2]
Source link


56 Views 0 Ratings Rate it