A legjobb számítógépes monitorok – Áttekintés a Geekről

Avatar Gadam | 2020.12.25. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Dell, Acer és AOC monitorok

Jó bánat, sok monitor van ott. A kívánt változat kiválasztása számos változó zsonglőrködésével jár: a méret, a panel típusa, a frissítési gyakoriság, a csatlakozási lehetőségek és természetesen az ár. Korlátlan választási érzés lehet, nagyon kevés helyes mellett.

Ha valamilyen választással küzd, akkor javasoljuk megnézve ezt az útmutatót, amely ismerteti a számítógép-monitor specifikációinak alapjait és azt, hogy általában milyen jellegű munkákat vagy szórakozásokat igényel a számítógépén.

De ha át akarja hagyni mindezt, és megnéz egy listát, akkor nekünk is foglalkozunk velük. Az alábbi monitorok mindegyike rendelkezik az általános használatra, a játékosok vagy a kreatívok célzott funkcióival (néha több is), és rendkívül jól áttekintették őket. Képességeiket tekintve mindannyian nagyon jó ajánlatok, de ellenőrizze a költségvetési lehetőségeket, ha pénzt is szeretne megtakarítani.

A legjobb általános monitor: Dell Ultrasharp u2719DX

Dell Ultrasharp monitor
Dell

A Dell gyártja a legjobb monitorokat, és Ultrasharp vonala még ezen felül is túlmutat. A legújabb 27 hüvelykes modell ötvözi a csodálatos vékony kereteket, a kiváló minőségű IPS panelt a normálnál nagyobb felbontással (2560 × 1440), kiváló látószöget, valamint rengeteg bemeneti és kimeneti lehetőséget. A képernyőn egyszerre két DisplayPort és egy HDMI bemenetre lehet szükség, bónusz USB 3.1 csatlakozással akár négy kiegészítő eszközhöz. A képminőségre való összpontosítás miatt ez a monitor kevésbé ideális játékhoz, de nagyjából ez az egyetlen hátránya.

A legjobb költségvetési monitor: Acer KA241Y

Acer KA241Y monitor
Acer

Ha alacsony költségvetésű külső képernyőre van szüksége, akkor ezt az Acer modellt keresi. Bár nem a legpontosabb színeket mutatja meg, és nem teszi lehetővé az emberfeletti játékreflexeket, VA panelje jó középutat jelent a képminőség és a játék sebessége között. A 16: 9 arány ideális a legtöbb videóhoz. Egy régebbi VGA bemenet és a HDMI között mind a régebbi asztali számítógépekhez, mind az új laptopokhoz csatlakozhat (bár nem tartozik hozzá HDMI-kábel). Meglepően jól néz ki ezeknél a vékony előlapoknál, és VESA tartóval is rendelkezik – ez az ár nem mindig adott.

A legjobb masszív képernyőmonitor: AOC AGON AG493UCX

AOC Agon ultraszéles monitor
AOC

Ha a lehető legnagyobb képernyőt akarja, akkor nem lehet nagyobb, mint ez az AOC panel (hacsak nem csak HDTV-t tesz az asztalára). Hatalmas 49 hüvelykes ívelt szélesvásznú képe lényegében két 27 hüvelykes, 1440p méretű panel, közvetlenül egymás mellett. Meglepő, hogy a VA panelnek köszönhetően ez az egész terület 120 Hz-en képes mozogni, mindössze egy ezredmásodperces válaszidővel, ami azt jelenti, hogy játékhoz nagyszerű … ha talál egy grafikus kártyát, amely valóban képes 5000-nél több vízszintes pixelt gyorsan kezelni. Színpontossága nem a legnagyobb, de őszintén szólva semmi más ebben a méretben nem fogja legyőzni. Ha ezen az árcédula megdöbbent, vegye figyelembe a 34 hüvelykes Gigabyte G34QC hasonló, de sokkal olcsóbb alternatívaként.

A legjobb nagy képernyős monitor

A legjobb játékmonitor: Alienware AW3420DW

Alienware AW3420DW monitor
Dell

Azok a játékosok, akik nem hajlandók kompromisszumokat kötni, megtalálják ezt a monitort. Ez a hatalmas 34 hüvelykes panel ívelt merítéshez, gyors 120 Hz-en és gyors 2 ms válaszidővel. Ráadásul ez egy kiváló minőségű IPS panel, amely pontosabb színeket nyújt, mint a tipikus VA játékmonitor. Kompatibilis az NVIDIA sima képkockasebességű G-SYNC rendszerével, ami nagy gond a monitor számára, amely a nagy 3440 × 1440 felbontást nyomja, és a stílusos karosszéria RGB-lámpákkal rendelkezik a képernyő hátulján és alatt. A praktikus USB 3.0-portok és a fejhallgató-csatlakozó szellősebbé teszik az új játékeszközök csatlakoztatását.

A legjobb költségvetésű játékmonitor: Asus VG248QG

Asus VG248QG monitor
ASUS

Nagyon nehéz olyan költségvetési képernyőt találni, amely támogatja a G-SYNC-t a képernyő szakadásának kiküszöbölésére, de ez megtörténik, a frissítési frekvencia mellett akár 165 Hz-ig is. Bár a VA panel nem a színpontosabb, a DisplayPort, a HDMI és a DVI bemenetek opciói azt jelentik, hogy még régebbi játék PC-k is szívesen csatlakoznak a partihoz. Meglepően jó állvánnyal és VESA rögzítési lehetőségekkel is rendelkezik. Ha nagyobb, élesebb panelt szeretne, nézze meg ugyanannak a modellnek a 27 hüvelykes változata, ami 1440p-s felbontásra képes, csak egy kicsit többért.

a legjobb költségvetésű játékmonitor

A legjobb monitor a médiaalkotók számára: LG 27UK850-W

LG 27UK850-W monitor
LG

Ez az LG 27 hüvelykes monitorja olyan funkciók kombinációjával rendelkezik, amelyek kiemelkedővé teszik azokat a kreatív szakemberek számára, akik fotó- vagy videoszerkesztéssel, 3D-s modellezéssel, digitális festéssel és mindenféle apró részletességgel dolgoznak. A 4K felbontás és a színpontos IPS panel teszi hihetetlenül élessé és színpontossá, a valódi 1000: 1 kontrasztarány nagy pluszt jelent, az USB-C videokapcsolat pedig azt jelenti, hogy menet közbeni munkáját a képernyőn érje el nagyon könnyű. De a tartalomalkotók számára a legnagyobb plusz egy sRGB színskála, amely meghaladja a 99% -ot, így ez az egyik legpontosabb kijelző, amelyet anélkül kaphat, hogy négyszeres számjegyű matricákra lenne szükség. A rögzítési lehetőségek azt jelentik, hogy könnyű ezt a képernyőt egyesíteni egy többmonitoros beállítással vagy egy tetszetős fali tartóval.

A legjobb monitor az alkotók számára[ad_2]
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it